Első randinak wellness hétvége? (beszélgetés)
Nekem nem.
Ha ilyen messze van, és el akar miattam utazni napokat, akkor vegyen ki egy szobát a környéken. Onnan meg elmehetünk étterembe vagy akárhova.
(Mondjuk nagyon elv, én nem ismerkedem neten, távkapcsolatba pláne nem mennék.)
Ismerkedős párnapos randevúról volt szó, és annak helyszínéről.
Most miért jobb az Szegeden megszállva egy szegedi nőnek, mint egy jó Thermal Wellness Hotelben? A két város közt van bőven elég jó hely, ami kellemesem és felüdítőbb, ja és pozitívabb légkört teremve és jobb benyomást keltve a férfiról?
Még Anglián belül élő brittek, vagy főleg németországiak küldenek repülőjegyet és szállást biztosítva - előbbi helyen Spanyol tengerparti üdülőváros jellemző, másikon görög szigetek ismertebbjei a jellemzőek nyáron például.
Most mondja valaki itt, nem kelt benne jó benyomást egy ilyen gálás gesztus?
Szia!
Attól függ mennyi ideje is ismeritek egymást/beszélgettek? Mert teszem hozzá én azt sem tudom mi a randi :D De azt igen, hogy egy találkozó minimum be kellene, hogy figyeljen mielőtt igent mondanék :)
"Nagyon sok kedvességet kapsz tőle, maximálisan úriember.
Férfi felveti ötletként, hogy első randira elvinne egy rövid wellness hétvégére." "Csak az történik, amit te akarsz."
Csak a minden ... ő visz, ő hozz. - nem stimmel, max. ott veszi meg, kimeneteltől függően főleg.
Tehát alap dolgokat vinnie kell a nőnek, mintha maga menne egyedül.
és áldozni rá ennyi pénzt normális?
meg első randinak, netes ismerkedés után?
Ki? fórumindító? biztos.
Nem céloztam senkire, általánosságban mondtam.
Ha valaki magára vette, arról nem igazán tehetek. :)
Te jóóó ég! Ez brutális.
És előtte normálisnak tűnt...:O
Nem engedi bemasolni. Annyira nem lényeg, csak h vannak ilyenek is.
A randi elott normális volt amúgy. De ezek mar mind régi sztorik.:)
Szia
Ha tudsz határozottan nemet mondani a dolgokra, akkor vállald be, DE ott meg fog történni, az amit ő szeretne. ne feledd: egy ágyba fogtok aludni!!
Én nagyon bevállalós vagyok és elmennék...
Szerintem kedves gesztus tőle csak..hááát..túl korai. Jó dolog a kényeztetés de tényleg olyan érzetet kelt, hogy másféle masszázst képzelt el.. :D
No nem mintha a másik nem nem kívánná az együttlétet, de itt első randiról van szó..az meg legyen szép, meghitt..amikor még kiül a rózsaszín köd. :) Egy Welness..hát az inkább ilyen 'elviszlek a hétvégi nyaralómba, vagy a Yachtomra..na?" :'D
De egyébként ezt te döntöd el fejben.
További ajánlott fórumok:
- Wellness hétvége..., de az lesz ez így?
- Wellness hétvégére - hova?
- Hol voltatok idén nyaralni? Vagy akár egy wellness hétvége?
- Nyert már valaki kaparós sorsjeggyel kedvezményes wellness hétvégét?
- Mit tennél, ha nyertél volna egy utat, wellness hétvégére, síeléssel, de.........
- Wellness hétvége 2 éjszaka 3 nap...mit tudnátok ajánlani...?