Elmondjam az igazat? (beszélgetés)
A doki nem kerül pénzbe legalábbis nem mindegyik!
De ez akkor se normális szerintem.Nekem 4 van de mikor kettő volt is, melóztam,pedig otthon lehettem volna,volt életcélom,életvidám voltam a páromat el tudtam viselni!!
De méh hogy:-))
miért vagytok néhányan ilyen ellenségesek? most érezzem rosszul magam,mert megtehetném h sose dolgozzak hanem egész életemben gyereket neveljek?
azért érzem céltalannak,mert nincsenek velem,és itthon egyedül rossz. és nagyon szeretem őket,szeretek velük lenni. a céltalanság az az h ami nem gyerekekkel kapcsolatos az nem tesz boldoggá. ez van. ha tehetném,csak gyerekeket nevelnék. ha a férjem azt akarná,sorban szülném őket mert én ez vagyok. a karakán,exhibicionista,bulis csajszi nem én vagyok. a férjem akarja h ez legyek.
Egy pszichológus nem tudna segíteni?Nehogy nagyobb mélypontra kerülj!Ott a 2 gyerek akiket fel kell nevelj!
A munka tényleg jó lenne, nem agyalnál naphosszat az otthoni gondokon!
Én alig várom ,hogy oviba mehessen a kicsi és én meg melózni ,hogy egy kicsit kitörjek a 4 fal és a gondok közül!
"meggyőztem magam h persze, én nem vagyok anyának való, hiszen a nagyokkal sokszor voltam türelmetlen. de az dackorszak volt, és féltékenység, és az h a férjem valahol tehernek érzi a gyerekeket, és én őérte, a békesség kedvéért ugyanezt szajkózom, és néha már ezt is éreztem a gyerekekkel kapcsolatban, pedig ez nem én vagyok!"
- Ezek után én azt mondom, hogy ne akarj harmadik babót!
Ha 2 gyerek mellett céltalannak érzed az életed, akkor a te fejedben van a baj.
Ezen egy 3. gyerek nem fog változtatni.
Természetesen beszéld ki magadból!
Kinek mondanád el, ha nem a férjednek????
pont az a lényeg h nem ment az agyamra! a férjem volt türelmetlen én meg sajnos átvettem. de már azt is irtam h nem is akartam bölcsibe adni,csak majd oviba,de anygon igényelte a gyerektársaságot.
sajnos a vitáink 80% pont gyerekkérdés. a meglévőkkel és a vágyottakkal kapcsolatos. eleinte 4-et akartunk.aztána férjem "rájött"-átmosták a szülei az agyát-,igazából ez nem neki való.mármint a nagy család. vagy mert otthon egyke volt- a nővére már 10 éves volt mikor ő született és hamar kirepült- és otthon azt látta h apuka éli világát és tojik a gyerekére,talán ős is ezt érzi helyesnek. de közben szereti őket. furcsa kettősség. szereti őket de mintha félne is az érzésektől. ez elég bonyolult tudom
Szerintem se kéne még az a 3.k baba.
Üljetek le a pároddal és beszéljétek meg a dolgokat,talán megérti hogy te mit érzel!
és a 3. gyerek nem fog az agyadra menni? mit old meg egy újabb terhesség, meg éjszakázás, szoptatás, kimerültség, kínlódás a másik kettővel? sztm csak fokozza a problémát
(ami a férjed és közted van)
mint már máshol irtam,már mind2 gyerekem közösségbe jár,mert egymás agyára mentünk és most végre szabad vagyok és mehetek dolgozni,bulizni,egyebek..
de a helyzet az h ezt igazából nem én akarom. én 3. babát szeretnék. de mivel a férjem nem,igx lassan magam is elhittem h én is pont úgy érzek ahogy ő.
de közben teljesen céltalannak érzem az életemet és az h dolgozzam,szórakozzam,stb. egyáltalán nem érdekelnek. sem az h szabad legyek. meggyőztem magam h persze,én nem vagyok anyának való,hiszen a nagyokkal sokszor voltam türelmetlen. de az dackorszak volt,és féltékenység,és az h a férjem valahol tehernek érzi a gyerekeket,és én őérte,a békesség kedvéért ugyanezt szajkózom,és néha már ezt is éreztem a gyerekekkel kapcsolatban,pedig ez nem én vagyok!!!!!!!!!!
munkakeresés helyett neveket nézegetek,sirok és tombolok,úgy érzem börtönbe zártak. egy férfi persze ezt nem értheti csak egy nő h mennyire erős tud lenni ez az ösztön!
4 napja vagyok "szabad" ebből 2 volt amit talán még élveztem is,de tegnap már bőgtem és most is bőgök,és nem tudom mit tegyek,mert szétfeszit az érzés,nem tudom h elmondjam e őszintén amit érzek,hiszen tudom h ő mennyire ellene van a dolognak.
hónapok óta úgy élem meg a dolgokat,úgy tervezek és viselkedem mintha nem akarnám én sem a 3. babát,de úgy érzem már nem megy ez a képmutatás,h folyton úgy teszek mintha más lennék mint aki vagyok..
ha kiadnám amit érzek,jól tenném? valószinű csak vitákat szülne. és a legrosszabb h ebben nincs kompromisszumos lehetőseg,és ahhoz meg túl nagy döntés h akár az egyik akár a másik engedjen csak a másik kedvéért.
köszönöm h elolvastátok
További ajánlott fórumok:
- Hány hetesen tudtátok meg a baba nemét?Mennyire mond igazat az UH?
- Lassan eljön az idő, hogy a fiam megtudja az igazat, hogy örökbe adtam . Előre látások és mit mondjak neki ha kérdez?!
- Nem mond igazat
- Szerintetek igazat mond? És szerintetek sosem lesz párkapcsolatom?
- Szerintetek elmondjam a barátomnak hogy kicsit féltékeny legyen és észbe kapjon?
- Nem tudom elmondjam-e neki, hogy szeretnék vele találkozni!