Elkezdtétek már gyűjteni a hidegebb estékre befőttes üvegekbe a meleg levegőt? (beszélgetés)
Ne add fel! Nekem ez az ötlet tavaly nyáron pattant ki a fejemből egy szép nyári napon, csak féltem eddig leírni nehogy hülyének nézzenek.
Lehet te is úgy ébredsz egyik nap, hogy meglesz a fejedbe a tabletta létrehozásának a ,, receptje"
szerintem az üres foglalat is legalább ennyire sötétít:)
Még occsóbb.
Köszönöm az ingyen színházjegyet! :)
Visszaolvasva a hsz-ket, csapkodva röhögtem, aminek nem örültek a szomszédok.
Kérdésem az lenne, ha már itt járok, hogy kell-e dunsztolni az üvegeket, vagy esetleg kell-e pulykálni?! :)
A válasz kardinális kérdés, nem szeretnék hülyén meghalni! :)
Ha nincs nap és hűvös a nyár...viszont van egy használaton kívüli üres szobátok, azt add ki lázas embereknek.. 3-4 már bemelegít, a melegeget meg belapátolod egy olajoshordóba és elteszed.
Ez is nagyon hasznos.
Kedves Emett
Ezt szabadalmaztatni kellett volna.Feltétlen:)
Ezt ki fogom próbálni, sajnos néha reggel annyira sietek, hogy a fürdőben úgy felejtem a villanyt. Így ezzel sem lesz gondom.
Érdemes volt nyitni ezt a fórumot, már szereztem egy jó ötletet.
most előbb is szólhatnátok, ha ilyen ötleteitek vannak!
a pénz az pénz, spórolni kell.
de lehet idén fát nem is veszünk télre.
Gondolkodtam már azon, beruházom 3-4 fémhordóra kiürítem a pincét és ott is tárolom majd.
Csak nehéz a negyedikre felcipelni a hordókat. Illetve vigyázni kell, mert ha egy hordónyi levegőt kiengedek az nagyon nagy meleget csinál.
Lehet, hogy elgondolkodok egy ilyen elven működő szaunán.
További ajánlott fórumok:
- Amit gyűjteni lehet
- Mikor elkezdtetek futni járni, mennyi idő volt az, amíg hozzászoktatok? :)
- Ti tudtok minden nap pontokat gyűjteni?
- Be tudod osztani a pénzed, tudsz gyűjteni?
- Ti tudtok utazásra gyűjteni?
- Elvégeztétek az iskolát, elkezdtetek munkát keresni, és 1 éve nem vettek fel sehova, végül mi lett veletek?