Elhatároztam, tartósan akarok lefogyni! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Elhatároztam, tartósan akarok lefogyni!
Lol, akkor majd használsz szájvizet..:DDD
A másik, amiből kaptam, az citrusos volt. De am meg nem is tom, h mire hasonlított:DDD
Hát nem..nem is fogok..ill volt annó kondigépünk, azon futni is lehetett, de elég gagyi volt:DD
Mit? A futógépedet?
Én is, különben a térdemre fektetlek és elfenekellek..
De pl. N utálja a kv-t..:DD
Meglátjuk.. 1et kérek szépen:D
Hát igen, mert sosem akartál:D
Jóóóó:D
Na megveszed, v sem?
Remélem sokáig leszek jó kislány..:DD
Hát egy fogkrémtől frissebb..engem mondjuk nem zavar, de volt, aki írta, h ilyen szájvizet használ utána:DD
Jaaaaaaa..nemtom, sose nézegettem az árakat..:D
Majd akkor kapsz részedeést, és veszünk nekem rudat, neked futógépet..:DDDDD
Lol, amíg jó kislány leszel, biztos nem kapsz kritikát:D
fahéjas-kv?? az h friss lehelet? a kv után nekem nem a frissesség jut eszembe...
Én sem szeretek, de akkoris..:D az elliptikus tized annyiba kerül, mint a futkározós.:DD
Remek. A kalapot tartom majd:D
beállítottam. várom a kritikát.:DDDD
Hát, ami most bejött, az fahéjas-kávés nemtommilyen fűszeres..kissé fura, de én állítom, hogy jobban tisztítja a fogat és fehérít is:D
Hát ez furcsa..:DDén utálok futni, és ezen se szeretnék..:DD akkor futkoss a szobában körbe-körbe a szőnyegen:D de am, hh elliptikusotok van, ha futópad az álmod?:D
Lol..majd kirakok egy kalapot, és abban gyűjtök pénzt egy saját rúdra..:DDD
Már kedvenceltem is, csak majd állítsd be, h hozzá lehessen szólni, ha kritikát akarsz..:DDDD
Köszi:D egyet kérek szépen majd:D Az íze milyen?
Nem tudom, a futópad olyan álomszerű.. Nem tudom megmagyarázni miért:DD A betonon meg nem a legjobb a futkározás..pláne nem az én térdemmel.
Felcsavardhatsz. Sőőőt, sokan díjaznák is.:DD
Megnyitottam az úúúúúúj naplóm:DD
Hát de nekem sincs már...:DDD de, ha veszek, kipróbálhatod:DD Kapsz 1 tabit, oszd be:PPPP egyébként az télleg 4re elég..:d de, ha jól viselkedsz, kaphatsz 2t:DD
Minek az neked, jányom? Menj ki, oszt fuss ott..de én mégse csavarodhatok fel a stoptáblára..
Kiakarnám én. Hozzá nekem hétfőn a tijedből:D
Hát, azóta egyszer.. Vagyis tegnap:D és igen, azóta selymes:D És az illata is sok órás volt.
Egy futópadot is szeretnék:DDD
Megveszed?
De am tényleg ki kéne próbálnod, nekem mondjuk bejött, de az semmit se jelent..
Még mindig selymes?:D
Lol, medence..:DDD neked is vmi kisebbet kéne kinézni:DD
Mondjuk ez se olcsó...de, ha belegondolok, egy szobabickli, futógép, elliptikus se olcsóbb..
Haha:DDDD kunyizós mindenem:D
Aha, nagyon szeretem. Mondjuk 1x használtam csak, de olyan selymes lettem. Jajjdejóóó:)))
Hát, először találj helyszínt, és ha az megvan, akkor hajrá, vedd meg. Ha tényleg tetszik egy mozgásforma, akkor azt muszáj megragadnod:)
Én is szívesen tennék egy medencét valahova a nappaliba, csak kevéssé reális.:)
Na igen..kérjél mintát..:DDDD igen, tudom..:D
Télleg, a cukorradír még mindig jó?
Hát, nálunk ilen furán van megoldva, h másik szobában nem tom, h hogy lehetne..de van egy pár szobánk, ennyiből csakcsak..pláne, h ezzel csomót lehetne spórolni:D v ezzel csak magamat nyugtatom?:DDD
Hát, eddig nem vonzott, meg hát ahhoz ki kéne próbálni.
Másik szoba?
Téged a fogtabletta nem vonz?:DD
Na ez jó kérdés..pont ez a gond:D merth a szobámban lambéria van, és ott ugye nem jó..a nappali közepén is vicces lenne.:D max megkérek vkit, h tartsa:DDDD
Hajrá. Senki nem áll az utadba.
Tényleg nem tűnik soknak. Hova teszed?
Jóvanna:DDD
Na, de most tök jó ez a fogtabletta is.lehet, h veszek:D
Még filózok rajta..bár ennyiért télleg nem sok, pláne, ha azt nézem, h egy sima gyakorló óra tanár nélkül 1000 ft..szal 15 ilyne órából kijön.
Ez nem vicces téma és kész.
Vedd meg.
De Te meg tudod, h viccelek:D bár mikor voltál ott utoljára?
Höhö, láttam 15ezerért rudat:D kell:D
Ez az a bizonyos gyenge pontom.. Aki ilyet mond, általában már többet nem beszélek vele. Csak mesélem, hogy meddig húzd..
Hát neki lehet.
Ki tudja....
Dehogyis:DDD (bááár...:DD)
Az praktikus:D a pasiknak soha nem lehet mit venni...:DD
Áhh, semmi se jó:DD
Na jó, de az ilyen hamar lemegy..
Szerinted hazudok??????
Persze. Mindennek örül..
Hm. LEhet, hogy többet akkor nem beszélnénk. Azért ne így..:DD
Ugye?:(
Nem mondom, h hiszem, ha látom, mert se mászik ki oda...:DD
Jaaaa...és örült?:)))
Oké, indulok a palikért..:DDDD
Igen, ebben van valami..de rád szólhatok, ha gondolok..NYÁPIC VAGY! LE AKARSZ FOGYNI??? AKKOR NE GÉP ELŐTT DÖGÖLJ, ÉS ZABÁLJ, HANEM MOZOGJ ÉS DIÉTÁZZ!! PUHÁNY NÉMBER!
Na, megteszi?:D
Óójaj:D
Hát, attól még van:DDD
Hát, most úgy jött ki, h előtte ünnepeltük. Semmi speciális. Amúgy ált. utólag szoktuk, mert tényleg úgy szokás. De most így, és pont:D
Hát, 2 db palacsinta maradt, ha gondolod, abból kaphatsz:)
Erre is gondoltam. Viszont! Ti nem szóltok úgy rám, hogy csináld már, béna vagy, ne hagyd el magad, stb.
Ha viszont van esély, hogy sok sok ember előtt lebőgjek, akkor már van értelme a dolognak. Nem kell olvasnia ahhoz senkinek sem, de ha ország-világ előtt csinálsz valamit, akkor ritkábban szúrod el.:D nem lehet?
Hát, olyan 57,5-58 között..:S
Igen? Fura, mert se a fbon nincs mom-os lush, se a honlapon, se semmi..elhiszem ettől, csak fura:DD mondjuk a momban kb életemben 2x voltam, marhára kiesik..:D
De, kicsit...:DDDDD
Na, akkor meglepi lesz:D de hh nem utána tartjátok? Előtte nem nagyon szokás, nem?
Óóóó, a gyümileves kivétel fincsii:DDDD paliból küldhetnél egy adagot gyorspostán:DD
Az ötlet jó:D bár sztem nyugodtan írhatod egy be is, mert úgy csak szétesik az egész. Hízni? mennyire?
1 hónapja voltam a momban, akkor még volt..:D
Nem is bamba. kabbeeeee..
6án lesz. Nem is tudja, h ünnepeljük. Mondjuk nem lesz nagy ünneplés, mert ő nem szereti.
Gyümileves lesz meg sonkás.sajtos palacsinta, és a fagyi.
Izgin hangzik:DD
azon gondolkodom, hogy elkezdek írni egy csak kajás naplót.. És h jöv héttől tényleg be kéne súvasztani úszásokat meg elliptikust.. megint nekikezdtem az aktív hízásnak..:S
Naja, de mindig szokott lenni:DD
Nemtom..de nálunk am még mindig jobb a helyzet, mint máshol:DD
Jó, de most meg lehet, h megszűnt, nem?
hát..hozta a maga bamba formáját, de itt elment:DDD de az télleg jó film, többx is láttam.
Miért, névnapja van?
Óóó, az jó:D akkor lesz habzsi-dőzsi?:D
Nekem? őmm...tanulás..?:DDDD
Helyes:D Akkor valamit jól csináltál:D
De miért kaotikus? Mit nem lehet ezen megszervezni?
Hát pedig van. Én ott ismerkedtem meg vele:DD odajártam 1 évig:D
Szerintem az egész film jó volt. És RP véletlenül tényleg jót alakított:DDD
Keszin, Anyuéknál. Délelőtt pingpongoztunk, most főzünk, aztán ebéd, N felköszöntése, aztán nem tudom.. (mielőtt megkérdezed mit kap.. 4 nagy carte dor pisztáciát:DD)
Neked?
Most csak néhány:D de izomláz az van:DD
Jah, amúgy csak utsó félévben ilyen kaotikus minden..:DD
Hát..a Lush honlapja szerint nincs:DDD
Jóóó, az télleg jó volt..azon el is pityeredtem:( És tök szép volt benne a csaj. És neki se volt melle, hihihi. :DD
Mai progi?
Jó volt? ezer új zöld folt?
Pff, azért tudnak ott nálatok..
A momban volt először, úgy h ott tuti van:D
Naaaa, szerintem a Remember me jó volt.
Bocsii, nekem rúdtáncra kellett rohannom:DD
De igen, a 29.-e fontosabb volt, ráadásul előtte 1 héttel szólt:s
Hmm..a momban sztem nincs.az árkádban van:D
Edward filmje milyne lenne?:DDD