Elhatároztam, tartósan akarok lefogyni! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Elhatároztam, tartósan akarok lefogyni!
Woooow:DDD ez mondjuk fura...lehet, h csak először sokkolta a hajadat?:DD De nem értem, mert azt gondolnám, h vagy rögtön jó, v nem..:D
Én meg képzeld, a Sparkle fogtablettát próbáltam, kaptam belőle mintát még kb 1 hónapja, és tök jó. Sztem jobban tisztit, mint egy normál fogkrém, mintha fehérítene is, és 1 helyett én egy negyedet használok, és az is elég, úgy habzik, mint egy fogkrém. Így 990-ért olyan, mintha 160 tabletta lenne benne:D
Nem is meséltem, tegnap hajat kellett mosnom, mert szétáztunk hétfőn, és gyönyörű volt a sörény:D Na de nem ez a lényeg,hanem hogy ugye megfenyegettem a new-t, hogy ez az uccsó lehetősége bizonyítani, ha most ne, akkor többet én biza nem használom. erre, a tegnapi hajmosásnál sehol a korpa, alig jött ki haj is, gyönyörű a tartása a hajnak, és csillogó, jó illatú.
hohóóó, na ilyet is tud. De nem értem, hogy hogy... Eddig nem, és most??? és akkor a következő hajmos meg milyen lesz? Érdekes, mi?:DDDD
Jóóóó reggelt!
Gondolom ma tudsz pihenni, így nem is "zargatlak" :))
Jaja, az lesz sztem..ill a hajgyógyi..
Naja..de bosszant..összjegyem 4esnél rosszabb nem igen lehet.
Jóccak!
És akkor most jön a bőrgyogyi?
3as. Hát figyelj, ez van, de legalább túl vagy rajta. Az össz jegyed biztos magasabb lesz!
Most megyek!
Jóccak
Vett megint kenetet, am semmit..azt mondta a tesztoszteront le lehet vinni, ha ír fel másik fogigátlót, amiben több a hormon. De mondtam,h nem feltétlen akarok klimaxig emelet hormont szedni, szal előbb inkább megpróbálom kideríteni, h mért hullik:s
Hát ennél 3asnak számít, de állítólag annyi a lényeg, h 50 fölött legyen, mrt ez beugró. Igazából most senki se tudja, h mennyiben számít majd bele:-/ csak bosszant, mert rengeteget tanultam rá, és olyan is kapott több %ot, aki végigtippelte az egészet..
Annyira nem szörnyű:DD
Őmm..sztme korán elmennék...pláne,ha pasit is beszerzek:DD
Akkor előkezelésnek szerezz be egy pasit:DDD
Megyünk sétálni. Kb 1 óra.
Ha esetleg nagyon korán elmész, akkor drukk!!! és várom a susmust.
Hát, gondolom, hogy el lennél küldve ilyen hormon akármire, meg olyan vizsgálatokra. Akkor meg kb felesleges volt kifizetned az x ezret. Ezt a háziorvos is meg tudja tenni.
:P
Miért, ő tüneti kezelést csinál? Hát nekem pont nem arra:s
:DD Jól van na, köszönöm pocokfarkam a mérhetetlen kedvességed.:D
Ő mindennel baszkurálódik..:DD
A kérdés az, hogy neked tüneti kezelésre van-e szükséged. Mert szerintem nem.
Na kösz. Feláldoztam magam, erre ez a válasz:DDD
Ja, de ő hajjal is baszkurálódik?
Köszi:D nem mintha már nem mindegy lenne:P
:D
Hát, szerinted honnan?:DDDD Orvosnak jó a nagynéném, csak rokonnak lehetetlen:DDD
Na jó, feláldozom a 10-est a sikered érdekében:P
Köszi:D
Te? Honnan? Mondjuk kinéztem már 1-et, de azért érdekelnek a tippek:DDD
Jóóóvanna, csak vizsgázok, ilyenkor babonás vagyok:( a 11-12 a tied:DDD
Akkor ahhoz IS drukkolok:DD
Hm, egyet tudok ajánlani:D
:DD
Ez nem fair. én jöttem volna a válaszadásban... Te voltál a 9. is:(((
Legyen igazad, de 4esnek is roppant mód örülnék:DD
Neeem, hajra specializálódott orvos:D bőrgyógyász igazából. Legalábbis én olyat kerestem, aki bőrgyógyász is, nem kuruzsló:))
Olvastam:DD
elhiszem... De legalább nem kell heteket, hónapokat várni az áldott 5ösre:)))
Tuti átmész, 5öst kapsz, ebben biztos vagyok!!
Mi az a hajdoki? Ilyen term. gyógyász?
Kűttem, hogy mik az alternativák:))
Naja, de amíg megnyomom a "vége" gombot, lepereg előttem az életem:DDDD
Jah, az lesz sztem, hajdoki..ha megmondaná, h milyen jellegű hullás, az is segít..mert ez a sok cucc, amit rákenek, max növeszti, ami jó is,mert a kihullott hamarabb visszanő, de attól még hullik:s
Hmm..nálam ált úgy működik, h utána megmosom mással, az rögtön rendberakja.
Na, akkor legalább ezen nem kell izgulni.
Jaj:( Akkor viszont marad a maximális kivizsgáltatás...:(
igen, kicsit. Hááát, még olvasgatom a dolgokat. Nem tudom, h ezt a korpát, amit előhozott a new, most egy korpátlanítóval szedjem le, avagy el fog múlni, ha már nem használom, és válasszak egy semleges funkciójút..
Hát ennek elv rögtön.
Jó, az máááás..bár nekem meg nem segít sztem:s
Ja, ez szűkíti a kört..:D és melyik, a godiva?
Akkor jó:) akkor jóóóó nagy eséllyel indulsz:)) mikor lesz annak eredménye?
Na, én ezért nem is vállalom.
Lush-on belül szeretnék maradni. A wu2 nem igazán jött be..:D még száz éve próbáltuk..:D
Nem is volt az..:DD
Igyekszem:D de vizsgáról nem szoktam:DD
Dehogyis. Írtam, h annak reményében vállalom,h javulni fog a hajam:DD
Az tuti..vegyél wu2-t oszt jóvan:D
Hm. Örülök, bár nem éreztem őszintének azt a sóhajt:DDD
Ma csak túl leszel rajta. És el ne késs!!! :D
Te bevállalnád a merő korpát csak azért, h elfogyaszd a szappant??
Akarom mondani, felé...:) hááát, még bámészkodom, annyi féle és fajta van.
Köszi, most jobban érzem magam:DD
Hát én se szívesen, de remélem, h vmit tán javulni fog:D
Melyik elé?
elég durva...:S mondjuk emlékszem, mikor nekem egyenként a vizsgáim voltak 2000oldalasak:DDDD
Komolyan, neked is???? De most ha egyszer nekem nem kellene, akkor nem vállalom be szívesen a korpát:s
Na, akkor ez jól hangzik..:) most új sampon elé nézek..