Elhatároztam, tartósan akarok lefogyni! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Elhatároztam, tartósan akarok lefogyni!
Bocsánat bocsánat, elaludtam tegnap, és be KO-ztam. Nagyon jó volt ez a pár nap, szuperül éreztük magunkat. Ma meg már túl vagyok a sok órás melón, most értem haza!
Veled mi a helyzet?
Derékmelegítő? Ez a hippsyyy meg társai, lolleee?
:DD
és holnap mi lesz?:D
megvagyok köszi, tegnap zépében koncerteztem, tök jó buli volt, jól kitomboltam, kiugráltam magam:)) Most meg beleszerettem egy rénszarvasos derékmelegítőbe..nem tudtam nem megrendelni:DD
HÁÁÁÁT:D:D
Tegnap fél4kor hagytuk abba a dumálást, ma meg most:D
Csak gyorsan felszaladtam egy imél miatt, meg ide bekukk. Te h vagy?
Jaja, most gyüttem meg, jó volt, csak baromi hideg volt a víz:D
Hú, ilyenkor már nem is szabad enni:DD
Jóccak:D
Remélem jót úszkáltatok:D
Én már most hulla vagyok, Dóri meg még sütit szeretne sütni:D
Mondtam, hogy felejtős:D
Na, megyek. Jóccakát!
jaj, kis igényes:DDDD Én a sört szeretem, bár az ízesítettet jobban, a bort én sem szeretem..vörösboros kóla formában megiszom, de csak akkor, ha sok a kóla, kevés a bor:DDD
Hehh:D De irigyellek:D egy kutyussal én is szívesen sétálnék:D 1 nap hányszor viszed le?
Azért nem minden nap, egy héten szerintem ált 5x megyek, de van, h anyukámmal megyek el, van, h barátnőmmel:D így jön ki az 5:D bnőmmel általában 3-4 alkalom szokott lenni. Tényleg jobb, sokkal könnyebben rá tudom venni magam, pedig azért macerásabb, elmenni, átöltözni, zuhanyozni,visszaöltözni..de legalább közben tudunk pletykálni, legalább ez motivál:DDD
Hát én két dolgot szeressek, a pina coladat, és a bacardi breezert:D
Ennyi. Sör, bor, ilyen szörnyűségeket neee::DD
Lemondta barátocskám a teniszt, mert migrénje van. Felszabadult egy órám:D
De nem mozgok. Viszont így a Dömpi séta lesz hosszabb:D:D
Tök jó, h minden nap úsztok. Gondolom ez jobb, mint otthon, egyedül a torna..nem?
:DD az jóó, mi is a múltkor horrofilmeket néztünk:DDD
Ez jól hangzik, bár azt kérdeztem,h mit fogtok inni:D
Nem, mert pakoltam a vendégsereg után, meg még 10kor át kellett ruccannunk a tecsóba. (ne kérdezd!!) De letöltöttem, és most meg van, meg akarom nézni Dórival. Én még nem láttam, de az a pár kocka, amit láttam belőle tegnap (kb 3 perc), eléggé megmozgatta a fantáziám:D
Mit fogunk enni? Háát még van bolognai, meg paprikás csirkecomb krumplival, vettem gombát, úgy hogy nem fogunk éhen halni:D
Ennyiből vmit biztos szeret:DDD
Mit fogtok inni?
Nem, tegnap nem néztem, mert már láttam:D te nézted?
Tényleg legalább 20 félét vettem:D Remélem Dóri szereti :D:D::DDDDD
Ő hozza a pijááát:D
Bulivaaaaaaaan.
Láttad tegnap az amerikai szépséget?
Jah, tök elmegy vele az idő, pláne, h működni se akart először a tisztító:DD
:DDD de ari lehet:D nem ugatja meg? Ismerős kutyája mindig ugatja a porszívót..ha nem lenne még elég nagy zaj..:D
Igen:D még kerek fél napig kb:D
Hááát, akkor nektek is dolgosan telt. Remélem élvezted a szerelgetést. Az jó dolog:)
Épp porszívózok, Dömpusommal nem egyszerű:D nem egyszerű egy lélek, az fix. Imádja a porszívót, és farkcsóválva rohan neki, nyalja agyon. Így kicsit lassan haladok.
Akkor most nagyon tiszták vagytok és fincsi illatúak. Az a jó:D