Elhatároztam, tartósan akarok lefogyni! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Elhatároztam, tartósan akarok lefogyni!
Most értem haza, megyek Rékázni. S nem répázni:D:D
Aztán jöszök:D a vacsimmal:D
Kb. 30 fokra :D
Ha bírod, legalább kompenzálod a napot, mert most biztosan égeti a bringázás a kalóriákat. Mintha szaunában bicikliznél...
:DDDD annyira nem lehetett talán gyötrelmes:DD
Jó, persze, bár én sztem évekig ellennék rántottán..:DDDD hmmm, akkor én olyat is szoktam enni, h zsírszegény sajt, kis sonka, meg vmi zöldség. Ez is fehérje.
Na most mentem:D
Szép du-t. Kitartás a meleg miatt!
Jaja, vele. 5 hosszú és mókás, sokszor gyötrelmes év:D
Jah a normál kajára esküszöm én is, csak azt minden este ki kell találni, és meg kell csinálni úgy, hogy az ember már hulla.. Nem ehetek minden este tojást..
Meg ráadásul ebédre is tojásos lecsót ettem cukkinival. Isteni volt, de azért sok egy nap 4 tojás, nem? Ezért gondoltam, hogy a fehérje por jó lenne, mert az tényleg fehérje, (vagy mi), és hasznos lenne gyorsan az edzés után fogyasztani. Párom biOtech-re esküszik, én még nem tudom..
5 éve? Mármint a barátoddal? Grat:))) az szép:)))
nem, még sose ittam ilyesmit:D A "normális" kajára esküszöm:D egyél tojást, az jó vacsira:)
Muszáj. 5 éve leszünk együtt..:D
Asszem veszek valami fehérjeport, amit csak tejben el kell keverni, hogy ne kelljen folyton ezen gondolkodni, mi legyen a megfelelő vacsi... Van valami tapasztalatod bennük?
:DDDD az tényleg gyilkos lehet, elismerésem, h ilyen melegben lenyomtál belőle 40 percet, meg, hogy még akarsz:DD sztem a 7 óra még belefér, azt a 6 óra utáni nem vacsit nem kell percre pontosan betartani..
SA jóóó, én a kickbox aerobicját szoktam csinálni:))
Fehérjedús vacsi..hát, én ebből csinálnék rántottát:))
Na, megcsináltam 40 perc Rékát, mert tudom, hogy ha este hazaesem, akkor már elég lesz a maradék 40 perc. Irtóra bele kell húznom, nincs mit tenni. Közöltem a hétvégi csapattal, hogy én 7 (ennyi engedményt adtam:D) nem eszem, és min. 1 órát úszom mindkét nap. Úgy is szét fogom magam izzadni a motoron, úgy hogy nem aggódom annyira. Remélem negatív kilozással térek meg..
Iszonyat izomlázam van:D
És ez csak 40 perc volt. Mi lesz a másik 40-el? És abban van a has is..:S ááááá:D De eredményes lesz, és ennyi. Lejött az SA féle avi is, úgy hogy este belekukk.
Mire hazaérek, kitalálnál nekem valaki fehérjedús vacsit?:D edzés utánra kell. Sajn 7kor érek haza, aztán Dömpi gyors séta lesz, aztán edzés, és utána vacsi. De ez holnaptól másképp lesz..:) csak sajna ma így jött össze..
Van itthon tej, tojás, teljes kiőrlésű cuccok, hagyma. szerintem a szokásos pirítós lesz, de meglátjuk. Lehet, h sütök rá tojást is:D
Na megyek dógozni. Kitartást a meleghez, én már haldoklom úúúgy, hogy még ki sem léptem:S
:'(((((((((((((((((((((((((((((((((((
Jó zsírégést estig:)
:DDDDDD ezt átérzem:D mondjuk én a bogarak miatt nem szeretném szerintem:D
Egyébként a kajáldában is lehet vigyázni, csak..nehéz..:DDD mert én pl biztos nem rendelnék salátát..:DDD
Hmm, biztos sikerülni fog, pláne, ha belehúzol:) meg igyál sokat!!:)
Jaja, megyek, meg holnap is..bár, asszem a szaunát most talán kihagyom:DDD
Remélem, h nem..csak félek a kilóktól:D meg sok kedvem sincs, de sebaj:D
Sátoooor? Énnnn???:D
Na nem. VAlami kis apartman, állítólag ott akarnak keresni majd este. Minden kaja kajáldában, aminek nem örülök.. De majd leúszom:D
Hát így 2 kg jött vissza. Nem vagyok elkeseredve, most nagyon belehúzok a tornába, a sok úszásba, bízom magamban. 1 hónap múlva évforduló, addig 3 -4 kg-t le akarok dobni.
Meglátjuk.
Ma mész úszni?
Akkor menj. Nem lesz rossz, biztos:D
Tényleg nagyon..nem rég kezdődött nekem pl a szünet, és mindjárt vége..nagyon nem örülök neki:s
Tényleg durva, nem is értem..bár előtte való nap, ha jól emlékszem wc előtt volt, ami azért nem mindegy, de egy 40-50 deka akkor is volt.
Na, az tényleg nem vészes:) hogy bírod ki, h ne mérd? Én napi 2x is megmérem ált:DDD a 3-ról már leszoktam:DDDDDDD és akkor mennyi jött vissza?
Jah, nálunk is..én ettől sikítófrászt kapok, pedig alapesetben nem vagyok hisztis, de ebben az időben megőrülök..amikor lezuhanyozok, és 10 perc múlva ragadok..ráadásul tetőtéri szobám van, és marhára átmelegszik..amúgy szerintem megyek, még nem 100, de most 5 napot kibírok:D itthon punnyadni meg tudok máskor is..persze, szeretek egyedül itthon lenni, de nem tom..meg ez a meleg..:D ott jobb idő lesz, ez is egy szempont:DD
Hú, de jó:D ezt tökre irigylem:D és akkor sátorozni fogtok, vagy hogy?
Hahó:)
Juj, nagyon telnek a napok. Nagyon nagyon. Gusztustalanul gyorsan..:(
Hogy állsz mérésileg? Azért nagyon durva, hogy 1 nap alatt, 0,7 kg súlykülönbséget produkálsz.. eszeveszett durva...
Én ma megmértem magam.. 59,9kg. Ahhoz képest, hogy két hétig "szabin" voltam, (na nem a melóban), azért nem rossz. Most hogy tornázom is rendesen, remélem nekiindul a dolog..
Iszonyúan meleg van, alig bírom. Nálatok is?
Hogy döntöttél az utazással kapcsban?
Mi megyünk hétvégén balcsira, motoros túrázni.. remélem jó lesz. Majd én is úszom extra nagyokat..:D
Amúgy jóregggellllt:D:D:D
Kíváncsi vagyok:DD
Egyébként nem, eddig se vártam a nyaralást..:D de 5 napot talán kibírok:D
Jah, meg azért a kajára is figyeltem, az se mindegy:D
Hát nekem nem az jut róla először eszembe, hogy kedves.. De bizti hatékony.
Nem találtam, (pedig kerestem) kevésbé izmos részeket rajta, mint RR-en, de nem találtam.. :(
Még mindig nem néztem meg edzését.. Sok mindent kell pótolnom:D
Wooow:D óriási. Akkor be happy:D
Én nem mértem egy jó ideje. Majd otthon, holnap reggel..:S nem kicsit izgulok. De mondjuk bármi lesz, nem esek le a székről:D
A sok sok uszi, mi?:D