Elhatároztam, tartósan akarok lefogyni! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Elhatároztam, tartósan akarok lefogyni!
Ne is egyél kevesebbet. Éhen halnál:S
Valami rövid kúra? Csak h újra meginduljon? Léböjt, vagy gyümölcs. Tudod, csak h tényleg újra elinduljon..
3 hó:)
Ha megáll, valahogy be kell indítani. Valamit másképp csinálni, nem?
De az tök jó amúgy, ha habzsi-dőzsi mellett nem híztál:))
Egyébként tényleg kicsit durvának hangzik az 50 kg elérése 2 hónap alatt:D De lehet, h majd nagyon beindul neked, akkor el lehet érni:D nekem a 47 körüli a célom, és azt hittem, h október körülre rég elérem, de már 1 hónapja 51-en állok, pff...
Értem én, de én most tenni fogok azért, hogy még ennyi se legyek. Amúgy gondolom van gyerkőcöd, van köztünk 20 év, szóval minden életszakasz más és más.
De ha kitartasz, biztos lejjebb mehet az a nem tudom hány kilós súlyod.
Hajrá!
Na, sajna vége minden kaliberű habzsidőzsinek, szabinak, és minden ilyesminek:(
Ma reggeli mérlegelésemen 59 kg voltam kereken, ami annyit jelent, hogy se nem fogytam, se nem híztam kb semmit sem ezalatt a kicsit brutál majd 1 hó alatt...
A következő célom pedig dec. 31-ig 50 kg kereken.
Ami azt jelenti, hogy kicsit több mint 3 hónap alatt 9 kg. Kicsit félelmetes,de meg kell csinálni:D
Segítseteeek:)))
Sok edzés, de normális mennyiségű kaja. Így még durvább, de csak így lehet. :)
Nem, ma 11-kor keltem:DDD de, ha korábban kelek, én nem vagyok ember:DDD Szeretek sokáig aludni:DD
Igenis!! Holnap tanulok, becsszó:D Így is az volt a rémálmom, h nem írtam házit, és kiderült, és tök ciki volt:DD
Persze, jó az. és hol sikerült szerezni?
Jól van, jóccak:)
Úgy hogy hétvégén megint délben kelsz?:DD
Egy fél napot elcseszel.. Jáááj:S
Akkor tessék tanulni:D
Holnap felelés is lesz, :DDD
Csak a hétfői napodat tudom, ellenőrizhetlek, ha nem leszel jóó:D
Jaja, lett egy csinimini sötétbarna blézerem, meg alá egy picit csipkés csini fekete. Anyum szerint ez megfelelő, mert nyilván nem hupililába megyünk temetésre, de a sötét is elég. Úgy hogy ez lesz.
Megyünk fürcsizni!
Legyen szép estéd!
Szép hetet!!
Hát, én is csak azért tudtam rávenni magam, mert ma reggel 8-kor úszás lett volna, de mióta suli van, nem nagyon akarok hozzá olyan korán felkelni..de még tegnap megfogadtam, hogy csak akkor hagyom ki, ha helyette csinálok mást..:D
Szegény, nem csodálom:( Nekem se hiányzik a kövi hét..
Tényleg, sikerült blézert beszerezni?
Jaja:D Látom már kívülről tudod az órarendem:D Holnap még házit is kell írnom:D
wow! Király vagy. Én ma már tervezek olyan kaliberű aktív testmozgást.
Majd holnap megint jön Réka, meg este elliptikus.
Vége ennek a 4 napnak. Sírni tudnék:(((
Holnap orosz?
Igen, kihagytam a mondatból a film szót, így más értelme lett:D
Közben lenyomtam félóra kickboxot:D
Attól függ, mire gondolsz?:DDDD
Még kérdezheted:DDDDD
Jó, mától szigorúan háton:DDD
Voltatok már moziban?:D
Hát szia!
Gondolom az "alig eszel" a gond, hogy raktároz a szervezeted. Bár nem tudom, hogy mi az alig... A 70kg-hoz hány cm vagy?
Én nem szeretek a hasamon aludni. csak háton v oldalt.:D Lehet azért lett ekkora:S
Kapsz. 1 méretet fix.