Elhatároztam, tartósan akarok lefogyni! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Elhatároztam, tartósan akarok lefogyni!
én még sose, de én a nesquiket imádom pl, szóval nem érzem szükségét az igazinak:DD
Jaj, majd csinálok is vmelyik nap...vacsira..jaj..:D de most eszek hozzá 2 kekszet, meg iszok kakaót, sztem nem olyan gáz:D
Mármint mit h fogok bírni?:D
Hááát, én is ezer éve ittam, de már csináltam itthon is, igazi csokiból, és nyaminyami nyaminyamiD:DDD
LEsz is szerintem. CSak pár tábla csoki:)) kb 5000kalória..
Lassan itt a kari. Kellene edzeni rá:D Hogy fogod bírni?
Én mindet végignéztem, de most nem megy:DDD
Forrócsokit? ALAP:D Imádom:DD de jó rég ittam, pff..utoljára januárban :-/
Megasztárt 3 forduló óta nem nézek. Most megy megasztár? Vagy egyedül megy az x?
Én sem szeretem a bor semmilyen formáját. Ezért mondtam mellé a forrócsokit:D Remélem, azt azért szereted..:D
Nemgáz:DDD
Ugye? De mindig van 1 ilyen, akitől frászt kapok:D Bár általában a megasztárba válogatnak be ilyeneket, mert én azt is szoktam nézni:D És ott van mindig egy nyávogós, akit istenítenek :-/
Nincs mit:DD A forralt bort mondjuk nem szeretem, de ezzel kb egyedül vagyok:DD
Akkor jó munkát meg sétát:) én oroszozok:s
Jaaaa:) tényleg elírtam.. Bocsi, észre sem veszem:D so, 57,5:DDDD
Jah, attól a sráctól én is sikítófrászt kapok.. Az a hang... a hideg kerülget, komolyan..
Mártogatós, az jóóó... Lehet csokifondü is, vagy forrócsoki, esetleg forralt bor.. Ezek jók, kösziiii:))
Nem megyek dolgozni, itthon kell, egy csomó irományt le kell adnom. De most megyünk egyet sétááálni:)
Pff, ismerős, én októberben születtem, novemberben van a névnapom, anyukám decemberben született, apukámnak novemberben van a névnapja..:DDD
De mi mindig utsó percre hagyjuk, családi vonás:DD
Hideg tál..hmm..csinálj körözöttet, meg vmi sajtkrémet, meg vágj hozzá répát, v vmi mártogatósat, és lehet mártogatni:DD
De ariii:DDD Olyan cuki cuccok vannak kutyáknak..nekem a kendős nyakörv is nagyon tetszik:D
Sztem az ugyanolyan lehet, mint az L-carnitin..v nem..franc se tudja:D
Nekem is bekerült, de beválogatták azt az afrót is, azért pattogtam..már előre rosszul vagyok a nyávogásától, de persze a sok kis tinicsaj majd mindig beszavazza..:s
Nem cseszegettelek, elírtad, nézd már vissza:D 37,5-öt írtál:D
Mikorra mész dolgozni?
Jó reggelt:)
Még a dvd írót ki kell próbálni, csak ahhoz be kéne kapcsolni a szervergépet is. Szóval ezt este lerendezni majd Édesem.
Szerintem én már nem nagyon fogok vásárolgatni Karácsonyig. Kitaláltuk Após-Anyós szülinapi és Kari ajándékát is, kitaláltam Anyum szülinapi ajándékát, csak az Öcsémnek nem találtam ki a névnapiját, meg Apum névnapiját sem:(((
És aztán jön a Párom Nagyi szülije, meg a nagynéném szülije, és mindenkinek a karácsony. Isteni, mi?
Mindenki november-decemberi születésű, névnapú.. Ha nem lenne elég megterhelő már amúgyis a karácsony, így nekünk, "friss "házasoknak" "..:D
Na mindegy, izgalmas lesz.
Szervezem a szülinapi bulit is, lesz egy külön családilag, meg lesz egy barátilag.. A barátos estebéd, a családos ebéd. Nincs ötleted hidegtálhoz?
Anyum segít a családi kajacsinálásban, ő már megalkotta félig a menüt, amit majd közöl is velem, állítólag időben:DD
Ráadásul itt van mindjárt Dömpi szülinapja is:) Kinéztem neki egy csont alakú párnát, amin Plútó képe van:DDD
Az anyag neve: l-karnitinell. Most lestem meg. Drága drága, de legközelebb majd igyekszem máshol venni, vagy legalább akkor, mikor akciós. Majd nagyon figyelem..
Jaj, x-factorba bekerültek a kedvenceim, úgy hogy nem pattogok:))
Most mit cseszegetsz a súlyommal??? mensi alatt, egy hét alatt 4 dekát fogytam. Hagyjá' lógva. Genyó!!!
Mai program, sajna muszáj takarítanom, meg tanulnom, meg Dömpiznem, meg kaját csinálnom, meg dolgoznom:(
Ennyi.
Jesszus, kaptam egy regényt:DDD
És működik minden??
Igen-igen, velem egyidős, sőt, fiatalabb is fél évvel. Nyilván kiheveri csak szegény még kicsit kivan, de hát 6 év, basszus, ha ő szakított, ha nem, nehéz kitörölni, nem is lehet.
Hát igen, tavaly mi is voltunk a volt barátommal, de idén nem hiszem, h kimegyek :-/ Én vásárolni szoktam néha odajárni, mert tök nagy new yorker van, és ott ált sok az akció. Csak most ugye szezon eleje van, és nem nagyon voltak akciók:DD
De egyébként azt a karácsonyi vásárt én is imádtam, meg egyszer voltam akkor is, amikor ott volt az igazi mikulás:D Joulupuki:D
0 fok? Jesszus..elő kéne szedni a kabátomat.:D csak az a baj, h a bőrkabátom és kb 4 számmal nagyobb rám, és olyan rajtam, mint egy zsák, de nem nagyon szeretnék újat venni, mert egy bőrkabát nem olcsó. Ezt mondjuk 3000-ért vettem, de az a bolt már bezárt:DDDD
A karfiolt én is:) Meg nem volt sok, bár 8 körül ettem, de vmit muszáj. Pirítós is belefér néha, ha éhes vagy:DD
De ez a vitamin borzasztó drága..nem l-carnitintról beszélt? Azt lehet venni külön. Meg ginsenges vitamint is. Lehet, h jobban járnál, ha legközelebb külön vennéd, talán olcsóbbra jönne ki.
37,5 kg voltál? Ejha, jól lefogytál:PPPP szerintem most jöhet akkor a hízókúra:DD
Nem szólok..izé..én nem szeretem, de jó lenne, ha szeretném, mert tényleg egészséges:D
Börstörő, jaajj, nekünk van itthon vagy 5, mert apukám nagy borsmániás, és mindig vesz, de egyik se tökéletes, és akkor vesz másikat:D Lehet, hogy egyszer kéne venni egy nem akciósat, és az jó lenne:D
Milyen vendégek jönnek?:)
Mai program? orosz leckét kell írnom, aztán hajat mosok, aztán megyek oroszra:D Aztán szerdán hármunknak prezentálni kell egy órán, ezt fogjuk most megbeszélni, utána meg attól függ, mikor érek haza, v úszás, v nem..:DDDDD
Alvás, hm, nem tom, napok óta felébredek reggel 8 körül, ami nem jellemző rám, fogalmam sincs mitől van:DDD
Filmet nem néztem tegnap:D hazaértem, megnéztem az x faktort, aztán fél füllel a hetihetest, aztán bekapcsoltam egy sorozatrészt "altatónak":D
Te mit fogsz csinálni ma?:DD
Szia!
Ne haragudj, hogy eltűntem, de este történtek a dolgok, meg a rengeteg cuccost ki kellett próbálni , tudod a 3 napos visszaváltás miatt, szóval egész este bontogattunk, próbálgattunk, csomagoltunk, stb. Látod, tényleg sokat vásároltunk:S
Szegény lányzó. Majd kiheveri. Gondolom kb 1 idős velünk, úgy hogy ez egy átmeneti csorba, biztosan begyógyul. Főleg, ha már van sebtapasza is:)
Vörösmarty térre nem is mennék:) Majd karácsonyi vásárra.
Tavaly voltunk Párommal, és annyira jó volt. Mondjuk voltak vagy 120213232 millióan, de akkor is jó volt.. Az illatok, a hangulat, a fények, jáááj..:) Legyen már Kariiiiiiiiiii:) Időjárás szempontból akár már lehetne is. Itt 0 fokocska volt, mikor megejtettük a Dömpisétát, úgy hogy nem vagyok elégedett:)
Úhh, a karfiolt de szeretem. Én vacsira 2 pirítóst ettem, ubival. Iszonyú éhes voltam, és mindezt ugyan asszem 7kor ettem, de kellett, mert majd kilyukadt a gyomrom.
Tegnap vettem actival energia tablettát, 30db 3000 Ft, zsíííííííííííír:S, deee aszonta volt a gyógyszerész néni, hogy ez élénkít, mert van benne ginseng meg valami l-karitonell v mi a retek, úgy hogy ez szuper lesz nekem.. Azt mondta, hogy mivel sok benne a B-vitamin, figyeljek kicsit magamra, mert megnöveli az étvágyam, és ne most akarjak fogyni, mert nem nagyon fog menni. Mondom szupi. Mondta, hogy ez kb 2 hét, addigra beáll a szervezetem, aztán fogyókúrázhatok, ha akarok életem végéig, de szerinte felesleges. Ez mondjuk jólesett..:D
Szóval most harcolok az elemekkel, míg megszokja a szervezetem. Természetesen nem fogok másképpen enni, ugyanúgy figyelek a kajára, meg minden, csak nem esek hasra, ha nem megy le egy hét alatt 1 kg:D amúgy a reggeli mérésem 37.5 kg volt, ami nem rossz, főleg így mensi után.
Ma kelkáposzta főzeléket csinálok, iiigen, megint:) De hát imádom, és egészséges is. úgy hogy ne szólj egy szót sem:D Maradt még 5 db fasírt, ezt elosztom ma ebéd és holnap ebéd feltétjeként, úgy hogy csak a főzeléket kell megalkotnom.
Jaj képzeld, Öcsémtől szülinapomra bors őrlőt kértem. Ezer éve szeretnék, mert marhára tetszik, ahogy a főzőműsorokban csak felkapják, néhány tekerés, és friss a bors. Szóval ezt kapok tőle:D
És ma viszont sajna muszáj leszek takarítani, mert múlt héten is eltologattam. Mondjuk hétvégén alig voltunk itthon, nade most hogy itt a hét eleje, ráadásul szerda környékén vendégeink is jönnek, muszáj legalább egy kisebb előtakarítást végeznem. Meg hát térdig vagyok a koszban. Nem annyira jó.
Mai program? Tegnapi film?:D
Hogy vagy? Alvás?
Jól kidumáltam magam, mi?:D Még reggel van..:D
Igen, így nem olyan rossz neki, de azért mondta, h nehezen alszik, meg nem nagyon akar enni, de így azért mégis sokkal könnyebb, mintha tök egyedül lenne. Mondtam neki, h ha szüksége van vkire, nyugodtan szóljon, és bármikor összefuthatunk, úgyh jövőhétre majd tervezünk ezt-azt.
Jesszus, akkor tényleg bevásároltatok..:D
A Vörösmarty téren voltunk New Yorkerben meg a C&A-ban, meg az árkádban a new yorkerben:D de attól,h mi nem találtunk semmit, nem jelenti azt, h te se fogsz:D
Hát, csak pár falat karfiolt kaptam be, mert 8 körül értem haza. Te mit vacsiztál?
Jaj, nagyon..pedig nem akartam bőrkabátban menni, de mégis kellett..:s
Szegény. Hát igen, 6 év, az 6 év.. De mondjuk ha van más, akkor neki csak könnyebb kicsit..
Uhh, felvásároltuk a szaturnt:D
Vettünk dvd írót, laptop hűtőt, pendrive-okat, íróasztal széket, laptop takarítót, voltunk avonban, meg telefont venni.. meg állatboltban, kajákat és egyebeket, szóval uff neki. Duuurva..:S
Merre jártatok vásárolni? Csak h én arra ne menjek, ha semmi jó nincs:)
Vacsi?
Kib. hideg van:S
Hát, ő szakított mert megismert valaki mást, de azért 6 év mégis 6 év, és még azért rossz neki nyilván.
Én semmit se vettem, vhogy most nem találtam semmi jót, v ami jó volt, az meg drága volt:D
Na, miket vettetek?:)
Hehh, mi már tegnap fűtöttünk:D
Óhh:( Szegény. Azért megmarad?
Mit vettél?
Mi szarrá vásároltuk magunkat, az összes pénzünk oda.:S Na jó, nem az összes, de sok. Vettünk ezermillió kütyüt, kinéztük a köv. fényképezőmet is, úgy hogy elég volt.
Befűtöttünk. Ti?
Szia, én most jöttem haza, barátnőm szakított a barátjával, akivel 6 éve járt, és ennek "örömére" elmentünk shoppingolni-beszélgetni.
Egyébként ezen kívül nem sok. Veled?
Kukuccs!
Megtértem. Mi a helyzet?
Igen, róla beszélek:DD
A magentás tényleg ijesztő, de kiabálni jól tud:D Az afro sráctól a szőr feláll a hátamon, én ezt a cifrázva és nyávogva énekelünk stílust nagyon utálom..
hehh:DDD akkor jó laptopnézést:DD
Nekem is a Muri Enikő a kedvenc, a 16 éves kiscsajjal egyetemben:D
Aztán az a szőke srác, aki először énekelt a Keresztes Ildinél először éneklő srác. Lehet, hogy ugyanarról beszélünk:D
A magenta-inges Keresztesi-féle srác ritka rémisztő volt, és az az Arnold nevezetű női hangú srác is, meg nekem az afro hajú is durva volt..
Na, az a helyzet, hogy megyünk, most épp telefonoshoz, meg aztán laptopnézőbe:DD
Minden sürgős, ami neki kell..:DDD
Csak pénzkérdés. Ha van, költi, ha nincs, engem cseszeget:DDDD
Na, szép napot, este jöszök!
:DDDDDDD De miért ilyen sürgős ez?:D
Jaja, sztem az utóbbi 2-3 hónapban kb 2x volt rajtam nadrág:DD
Pedig finom:) pl én el tom képzelni bab helyett kukoricával, wááá:DD még jobb:DD
Pedig az finom..én, aki nem vagyok gyümölcsös, imádom:DD
Ja, ma még csak 1 kétszersültet ettem tejföllel, sonkával, sajttal, hagymával:D ebédet még nem tom..:DD
X faktor hmm..tavalyi kedvencem a Muri Enikő, remélem most bejut...aztán, még drukkolok annak a kis fiatal rövid hajú csajnak, a nagydarab biztonsági őrnek, meg a szöszi srácnak aki először a wicked game-t énekelte:DD most ennyi jut eszembe, de van még biztos pár, akit szeretek, csak most nem jut eszembe:D Neked?
Na, Drágám megint új dolgokat talált ki:S
Most épp a laptopjához keresünk dógokat, és két hét múlva hétvégén, (amikor már tuti -10 lesz), akarja a szobát.. istenem:SS :)))
Többet vagy harisnyában? Szóval élvezed a vékonykaságot, és csak szoknyát hordasz?:D
Na, ezt a babos izét inkább hagyjuk:DD Biztos fini, de ne... Nekem ne:DD
Grapefruit, mézzel??, júúj.. Ez bizarr:DD
Amúgy ezeket olvastam a naplódban, a mai kajákra voltam kíváncsi..:D
X-factor kedvencek?
Én mondjuk többet vagyok harisnyában, mint nadrágban, úgyh fogyó eszköz:DD
Jó volt:D Bár jól belenyúltam a közepébe, mert nálam kicsit aktuális volt, de tényleg jó film. A hp-s bellatrix a főszereplő csaj:DD
Jujjj, ez finooom:)
Én tegnap ebédre ettem tök finomat, gyrosos-zöldbabos csirke.:) Tepsibe bedobálni csirkehúst, zöldbabot, hagymát, paradicsomot, feta sajtot, kis tejfölt. gyros fűszert és be a sütőbe:) tom, nem szereted a babot, de mással is biztos lehet helyettesíteni:D
Vacsira meg grapefruit mézzel:D
Értem, na az most nem kő:)
Milyen volt az a romantisch dráma, amit néztél?
X-factort mi is néztük.. 20.30tól. Este is akarom nézni, kiwi vagyok, kit engednek tovább.. nekem vannak kedvenceim:D
Neked?
Kaja.. Reggelire két pirítóst ettem ubival és hagymával, valamint egy muffint, amit tegnap Anyummal sütöttünk. Így letudtam az édességhiányomat mára:D
Ebédre fasírt lesz rizzsel és kukoricával, vacsira meg még nem tudom.
Neked mai kaják?
Jó, mondjuk az lehet, sportmelltartókat még sose kerestem itt, leginkább harisnyákat v felsőket, amik viszont jók:DD
őőő...filmeztem, meg teáztam, aztán x faktort néztem, aztán szgépes játékoztam:DDD
Te? Kaja?
Én a színeseket, mintásakat keresem most, és olyat egyet sem láttam.. Sőőt, még feketét sem..
De mindegy, figyi, kinek mi:))
Mondjuk 1-2 harisnya csini volt, de azt meg nem hordok:D
Mit tettél tegnap?
konzervatívok? Érdekes, nekem nem tűntek annak, de lehet, h amit Te néztél, ott pont azok:D
Jé, tényleg, még csak vasárnap van:D Vmiért azt hittem már túl vagyunk a hétvégén:D
Megnéztem, de most nem találtam semmi olyasmit, ami tetszene. Kicsit konzervatívak a dolgok:D Ami meg kellene, az a sport cicifix, az meg iszonyú drága. Fele ennyiért lehet kapni jó márkásat ráadásul. No mindegy:) AZért köszi..
Mi az hogy volt?? Még csak vasárnap van, úgy hogy tessék csinálni is valamit, még itt a majdnem fél nap:D
Én szeretem, bár tényleg uncsi néha a verseny, pláne mióta mindig az a kis pöcs nyer..
Oké:DD még keddig ingyenes a kiszállítás:D
Hát, sztem ettem, de szted meg sose eszem normálisan, szal..:D
Milyen vót a hétvége?