Elhatároztam, tartósan akarok lefogyni! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Elhatároztam, tartósan akarok lefogyni!
Jaj, az szuper:D
Akkor még van egy hetetek. Miről írtok pontosan?
Köszi:D még azért készülés közben vagyok:D
Jaj, most írt a tanár, hogy jövőhéten ráér előadnunk. Most megnyugodott a lelkem..
Jó uszit!
Nem fix, hogy leszek ma már, de ki tudja!
Kitartást!
Na, az itt van mellettünk:DD Te komolyan műszakira jártál? Durva..minden tiszteletem a tiéd:D
Persze, meg az ő kis lelkét is fel kell készíteni:D
Hát, nem, mert a melegszendvicssütő hátlapja gofrisütő, a melegszendvicssütőt viszont használjuk...:D
Közben elszaladok úszni, majd jövök:))
BME-re:)
Igen, tudom, hogy neki is jobb lesz, és már akartam, csak sose jött össze. Meg azért iszonyatos költség, azt tuti. Mondjuk nem az a lényeg, csak bele kell számolni a költségvetésbe..
Nem akarjátok eladni nekem a gofrisütőt?:D
És hova jártál? Én ezt tök félreértettem:D
Hát, szegényke, de neki is jobb lesz, azért is, mert ezzel valószínűleg meg lehet előzni 1-2 betegséget is.
Hehh, na igen:D De előtte? Azt babonából nem szabad, nem? Legalábbis mi sose szoktuk:D Egyik barátnőmnek 22-én lesz, szerintem mi együtt tartjuk majd:D
Jaj..nem szeretem az édes dolgokat..de a gofrit nagyon:DDD bár nekünk sztem van sütőnk, csak sosem használjuk:D
fél éve lett vége az egyetemnek, előző félévben.
elvileg másfél év a suli.
Dede, gondolkodtam az ivartalanításon, de még nem fogtam bele. De meg fogom tenni.. szegénykével:(
Nem tudom, hogy mit csinálunk, de ez a gyogyófej mégcsak fel sem veszi a telefonját.
Jó lenne készlenni a szobával, mert egész hétvégén bulik lesznek itthon..Szülcsinapi bulicskák:DDD
Kinéztem egy gofrisütőt, most az a köv. projektem..:DDD Szereted?
Hmm..na jó, akkor összekuszálódtak nálam a dolgok, Te hova és meddig jártál egyetemre?:D és most hova és meddig jársz fényképezős suliba?:D
óó, az azért elég sok ahhoz, h ilyen kis morgós legyen:( Ivartalanításon nem gondolkodtál?
Az finom:)) Nekem egy kis borsóleves (igen, tudom..hüvelyes..:), meg egy kis darab máj.
Hát, fél 8 körül megyek. Nektek van már esti progi?:D Asztal összeszerelés?:D
Áhh.. Ez a sulis-Dömpizés régen volt, amikor az egyetemre jártam.. Most márcsak heti 2x van egy 2-3 órás gyakorlat, oszt ennyi. Nem fényképezünk, hanem HF-t kapunk, és azt értékelik.
Kb 1 - 1,5 hónap a tüzelés.
Vacsi volt, tojásrántotta hagymával, és 2 kiskocka baconnal. Neked? Mikor mész uszi?
Tudom, h írtál sulit, meg, h ebédszünetben mész haza Dömpizni, de vmiért kiesett, h ez fotós suli:D
Végül miket fényképeztetek?:)
Nem tudom, csak eddig mkinél ezt hallottam, h ilyenkor bugyi..:D És meddig tart ez nála?
Áh, ma uszi lesz..nincs kedvem, de muszáj:s
Vacsiztál?:)
Jah, de ők nagyon nem..:D
Jaaa, járok. De ezt már mondtam. Minden héten 2x van gyakorlatom. A többi levelezős módszerrel működik:)
Minek neki bugyi? Nincs szőnyegünk, nem fog összevérezni, csak takarítható dolgokat.. A bugyi meg idegesítené, és engem is.
Csak ilyenkor agresszív, morog, meg akar harapni, hisztizik, most épp már 5 órája nem volt kedve felkelni sem:(
akkor jó zumbazast:))
Gyrosos husi.. Most nem kívánnám:))
Jaaaaa, úgy könnyű:D akkor csak a tulajok nem szerettek:DD
Jaa, jársz fotós suliba? Erről lemaradtam:D
De hh nem kell neki bugyi? Ismerőseink lány kutyusának ilyenkor van:D
Hát, de kéne menni, mert legalább a bérletet le kéne járni addig, amíg nem lesznek mínuszok..így is épp elég hideg van már hozzá:s csak ha holnap kell előadnom, akkor tényleg nem lesz rá időm.
Andi, jaj..nincs kedvem..:D már csak 1-2 kg van hátra, lehet, h lecsökkenek heti 1 Zumbára inkább:DD
Hmmm, de jól hangzik:) Én a gyrosos husi maradékát ettem órán...:DD
Nincsenek szomszédok, mert egy nagy családiházban lakunk, csak alattunk van a tulaj család:)
Szóval ők kaptak most hideget. Szegények:(
A sulival fotózom. Hogy ma mit fogok, passz...
Nem kap Dömpi bugyit, és azt sem tudom, hogy ezt a hiszti rohamot én hogyan fogom elviselni.
Tuti elhúzod majd a készülődést, és fixen nem mész úszni. Megértelek, hüvi van az uszihoz. Nem állsz vissza Andreára?
Most ebédeltem, 3 fasírtot ettem 4 csemegeubival, és egy paradicsommal, desszertként pedig egy muffint feldaraboltam, és ráraktam két kiskanál diófagyit:)
Na, ez volt az ebéd:) ISteniiiii:) Neked?
Szia:)jézus:DDDD örültek a szomszédok:DD nálunk néha harc van, ha a szomszédok tologatják a székeke,t mi is elkezdjük:DD
Mit fogsz fotózni?:)
Hm..és ilyenkor kap kis bugyit?:)
Mai program? hát, 4-ig suli, aztán haza, aztán vagy megyek úszni, vagy a szerdai előadásomra kell készülni:s
írok privit, de túl sok írnivalóm nincs:s
Jóreggelt!
Tegnap elmentünk, megvettük az asztalt, este 11kor le is borult az egész, valszeg onnantól a ház nem aludt sokáig:DDD
Szóval megvan, nagyon szép, és akciós volt, nagyon is:))
Ma még be kell fejeznem a melót, du meg megyek fotózni.
Dömpi lassan tüzelni fog, mert egyre agresszívebb:( Már ismerem sajna..
Mai program? Suli végig?
HAllottál valamit Róla? PÜ!!!
Szia, bocsánat, h eltűntem, csak közben felugrott az egyik ismerősünk, utána meg rohantam suliba:D
De jó ez a meló, én is otthondolgozósat szeretnék:(
Pff:D ha nincs feladat, akkor majd ő talál ki neked..:D De am ez jó megoldás, csak tényleg mennyi pénz:s
Én meg most jöttem meg, marha hideg van kinn..de a teremben is kabátban ültem..
Jaja, itthon is dolgozom. Nem viccből vagyok sokat itthon is:)
Igen, én is ilyen melót akartam. Muszáj, mert nem bírok minden reggel kelni, smink, magassarkú, és ugyanazt, ugyanazokkal az emberekkel csinálni, 8tól 5ig. Fujj. De hálistennek jó ez:) Csak sok, és sok idő a gép előtt. De nem panaszkodom, ezt szerettem volna:))
Édes Drága egyetlen Szerelmem új féle fajta dolgozószoba berendezést talált ki reggelre:DDD
Ki is nézte az asztalt a Kika-ban, csak most kell érte menni, mert ma még akciós v mi, és 30ról 11.. Az nem rossz. Azt találta ki, hogy az íróasztalokat egymással szembe rakjuk, középre a nyomtatót, szkennert stb, és úgy tudunk dolgozni, hogy közben egymással szemben ülünk. Ami amúgy király, csak megint beleölünk egy csomó zsét.. Na midnegy, ilyen lesz..:) Amúgy kérdésedre a válasz, igen: íróasztal:)
Otthon? Ezt a sort mindig átugrottam? Én ott tartottam, h vmi egészségügyi dolgot csinálsz. Azt otthonról? De jó neked. Én is itthoni munkát szeretnék:DDD
Milyen asztal? Szgépasztal?
3adjára mondom, hogy itthon dolgozom:))
De este megyünk az asztalért..
Remek lesz:)
Én is utálok úgy beszélni, de azért hajrá:D
fúj, ehhez túl vizuális vagyok:DD pff, este kell mennem megbeszélni az előadást, marhára nincs hozzá kedvem..meg az előadáshoz se..kevés dolgot utálok jobban, mint emberek előtt beszélni...
Te mikor mész dóógozni?
Ha gondolod.. Gusztus kérdése..
De én a keresésre gondoltam csak..
Nekem se kéne, de tök jóóó:DD
Egészségedre:D Én még nem:D
hát, állatkereskedésben 6500, tenyésztőnél 3000-4000. Ugye?:D Csak az a baj, h amelyikbe beleestem az soproni..anyukám finoman célzott rá, h az messze van, de bp-it nem nagyon találtam:s
Én is Gracet nézek:D Nem kéne..:D
Megebédeltem.:)
És mennyibe kerül most egy nyuszi?
Szerintem is jó jel..
Asszem a maradék paris-sonkás tészta lesz:D
Közben grace klinikát fogok nézni és körmöt lakkozni:DD
Meg nyuszikat nézni..:DD ma kérdezte anyukám, hogy mennyibe kerülnek? Remélem ez egy jel:DD