Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Elhatároztam, tartósan akarok lefogyni! fórum

Elhatároztam, tartósan akarok lefogyni! (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Elhatároztam, tartósan akarok lefogyni!

5879. Gumicsirke (válaszként erre: 5875. - 5bfba16667)
2011. dec. 6. 17:16
2.-at és a 4.et láttam, többiről gőzöm sincs..
5878. Gumicsirke (válaszként erre: 5874. - 5bfba16667)
2011. dec. 6. 17:16

Ja, ezt a hszt átugrottam..:D Mégha csak zh lenne, de vsga is..:D de amikor nem olyan sűrű, akkor ráérek közben.

:DDDD és amíg otthon van, nem mersz wcre menni?:DDD

2011. dec. 6. 16:54

Néhány Stephen King:

1408

Borzalmak városa

A golyó

Titkos ablak (mióta meg akarom nézni)

Atlantisz gyermekei

Halálsoron (ezer éve ezt is meg akarom nézni:DD )

Az eminens

Ragyogás (ez is száz éve tervben van:DDD)

Dolores Clairborne

na jó, asszem ennyi.. ezek közül nekem mind érdekesnek tűnik. Majd lesd meg őket, hátha valamelyik neked is bejönne:)

2011. dec. 6. 16:06

Rém sötét vidék

Ellen Rimbauer naplója

(The Diary of Ellen Rimbauer)

A rózsa vére : Ez nagyon jónak tűnik:))

2011. dec. 6. 15:40

Once, Temetetlen múlt?

Hereafter? Hatodik érzék?

5874. 5bfba16667 (válaszként erre: 5873. - Gumicsirke)
2011. dec. 6. 15:29

5870.

Óhh, ennyire rég volt?:))

Jah, pici fia.. De ő tudja... legalább kicsit egyedül vagyok. Az is kell azért:DDD És most mehetek wc-re, meg szőrtelenítek, meg felmosok. Nem ilyen sorrendben:DDD jó ez, csak most érted. Gáz:DD

Na mitörtént?

2011. dec. 6. 15:25

De jó neked..én már olyan rég, h el is felejtettem..:DD

Hehh. Mami pici fia. Ez kedves is, de bosszantó is..így..közel 30 évesen..

Pfff, épp marhára felbosszantottam magam a csoptársamon, morrrrr..

5872. 5bfba16667 (válaszként erre: 5871. - Gumicsirke)
2011. dec. 6. 15:23

Én most ebédeltem:) 1 órája:D

A fincsi tonhalas spagettim.

A tükröt nem fúrta fel N, mert itthon vannak tulajék, és úgy gondolta, hogy akkor nem fúrja most, majd holnap, ha elmennek.. pfff.. nem mintha bármi lenne belőle.

Most elviharzott, haza, Nagyikájához ebédelni. Röhej, mi?:DDD minden áldott nap hazamegy ebédelni..

A galambszar köszöni, remekül meg van:)

5871. Gumicsirke (válaszként erre: 5869. - 5bfba16667)
2011. dec. 6. 15:21

Akkor azért nem volt ismerős:D mondjuk én elég műveletlen vagyok színészek terén, pl. Sean Penn arca marhára nincs előttem, de biztos ő...:DDD

Éhes vagyok..:D Kaja? Tükör? Galambszar?

2011. dec. 6. 15:20

Beraktam ezt a játszmát tölteni..

Nem tudom mikor filmezünk. Te zh-zol..

Mit töltsek le?

5869. 5bfba16667 (válaszként erre: 5868. - Gumicsirke)
2011. dec. 6. 15:19
Nem, megnéztem, és nem arra gondoltam, ez egy Michael Dougleses és Sean Penn-es film... Akkor nem tudom..
2011. dec. 6. 14:59
Őőő, azt hiszem..bár Travolta nem rémlik:D Nem is túl ismert..de jóóóóóóóóó. Na mikor filmezünk?:D
5867. 5bfba16667 (válaszként erre: 5866. - Gumicsirke)
2011. dec. 6. 14:52

A Játszma az a Nick Cage, meg a Travolta, ugye?

Maradj? Azt nem ismerem.

2011. dec. 6. 14:06

Jaj, a Viharszigetet én is imádtam. Életeken át-ot nem láttam..csodálatos elmét se:D de ja vu nem rossz, de nekem az annyira nem.

Maradj? Játsz/ma?

5865. 5bfba16667 (válaszként erre: 5864. - Gumicsirke)
2011. dec. 6. 13:32

A Viharsziget tetszett, amit most néztünk az Életeken át. A Csodálatos elme is nagyon tetszett.

Nem emlékszem a címekre, az a helyzet.

Jahj, és még A De javu is nagyon jó volt.

5864. Gumicsirke (válaszként erre: 5863. - 5bfba16667)
2011. dec. 6. 13:29

Ó, a galambszar a Te specialitásod..:PP

És ilyenekből mi a kedvenc? A gondolkodósakat én is..meg aminek a végén van egy csavar..ez a tipikus, homlokcsapós filmek, hogy baaasszus, tényleg. Na, ezeket imádom, de kevés ilyen van.

5863. 5bfba16667 (válaszként erre: 5862. - Gumicsirke)
2011. dec. 6. 13:27

Hát galambszar nincs, (mert ugye az olyan nagy és randa), de kisebb szarok vannak dögivel:))

Jöhetnél lemosni őket:D

Ó, én a nagyon gondolkozós, még másnap is azon agyalós, agyat kifingató filmeket szeretem. Ezt pedig vér nélkül is meg lehet csinálni:))

5862. Gumicsirke (válaszként erre: 5861. - 5bfba16667)
2011. dec. 6. 13:25

Hát..szomorú..:D dolgozz rajta tovább:DD

Ha azt várnád, h nekem mikor van kedvem takarítani, nyakig érnének a porcicák:DDD

(galambszar van??)

Nekem is az 1ik volt oszt.társam mondta, de most, h elolvastam a tartalmat, annyira engem se villanyozott fel..:D ezeket a szörnyes filmeket nem szeretem:D

A pszichothrillerek jóóók:D

5861. 5bfba16667 (válaszként erre: 5860. - Gumicsirke)
2011. dec. 6. 13:21

Mióta dolgozom már a nőuralmon.. De semmi...:(((

Hát, jöhetsz, ha takarítani szottyanna kedved. Van mit:DDD

Nem is hallottam még róla. Nem mondom, hogy annyira felkeltette az érdeklődésemet leírás alapján...

5860. Gumicsirke (válaszként erre: 5859. - 5bfba16667)
2011. dec. 6. 13:01

Ehh:DD Úgyis mindig a pasinak van igaza, alap...morr..NŐURALMAT!!!:D

Hehhh:DD menjek takarítani?:DD Haha, jól járnál:D

Ja, csak rémlik? Akkor marha jó lehetett...:D És a the thing címűt?:D

2011. dec. 6. 13:00

Csinálja, nagyon ügyes:D

Én meg ide rohanok, majd vissza, és még így is meg vagyok szidva, h miért nem segítek. mondtam neki, h ő csak fogja be, mivel én több mint fél évig kértem ezt az egészet, 5 másodpercbe nem fog belehalni..

Nem érti,h miről beszélek:DDD

Kosz az van. Nem is kevés.. És már idegesít. NAGYON:DD

Álmok otthonát nem találtam meg a letöltős oldalamon:(( De most h meglestem a porton, szerintem már láttam.. Angolul meg tudom szerezni:)

2011. dec. 6. 12:38

Pedig az olyan tipikus pasis gond..:DD de lényeg, h nem csinálja:D Ill most már igen:D

De, van..és még kosz is van:PPPPPPPPPPP na jó, abbahagytam:DD

Most olvasom a porton, mondjuk ott eléggé lehúzzák, de sztem nem lehet rossz, mondjuk olyan nagyon tipikus. Én álmok otthonát akarok:DD

5857. 5bfba16667 (válaszként erre: 5856. - Gumicsirke)
2011. dec. 6. 12:34

Motoros videokat nézett. De most felkelt, felöltözött, és úgy tűnik, h végre elkezdi csinálni:D

Nem szokott játszani. X-boxon szoktunk néha együtt, amúgy ő gépen nem játszott szrintem egy 3-4 éve.

Ne gonoszkodj, nem érdemlem meg. Fáj a fogam is, mensizek is, nincs elég bajom?:DD

Hát azt írják, jó.Persze ezt sosem lehet tudni:) Mennyire, milyen. Csak leírás alapján:)

2011. dec. 6. 12:29

Pff..:DD Fogadjunk játszik helyette a gépen:D v mit csinál?

Igen, gonoszkodás volt, de azért az infó is érdekelt:DDD

Jajjjjj, azt szeressüüüüüüüüük:D Mármint..nem ismerem a filmet, csak a misztikusak jók:D

5855. 5bfba16667 (válaszként erre: 5854. - Gumicsirke)
2011. dec. 6. 12:25

Tükröt kéne felpakolni, de olyan egy lusta dög ez az ember, hogy beszarás:SSS

Nem takarítottam, mert kinn van az összes kari dísz, és még a fal sincs kifúrva, úgy h minek?? A konyhát már rendbe tettem..

Most esett le, hogy ez gondoszkodás volt.. Köszi:DD

Leszedem épp a Fekete Karácsony c. horrort:DD Misztikus horror v mi:D

2011. dec. 6. 12:20

Semmii gond, én meg átjöttem másik terembe, és épp ebédelek:DD

Pépeset máskor se jó enni:s

Nem sok:D az lenne sok, ha az egészet ennéd.:D

Tényleg nem mindegy, de többet nem akarok enni, viszont így is éhes vagyok..:D

Jó, elkészíted nekem a lovat?:DDD

De, nekem az is..meg motyorog, mindent csinál..:D de jófej, h idegesíti..pff:DDD

Takarítottál már?:D

5853. 5bfba16667 (válaszként erre: 5852. - Gumicsirke)
2011. dec. 6. 12:13

Bocsessz, gyorsan elmosogattam, meg betettem egy adag mosást:)

Na hát én nem akarok karikor pépeset enni:DD

Na de egy extra adag felét eszem meg.. Az azért sok.

Azért nem mindegy, hogy 1et v 2őt eszel. Vagy nálad az, hehe:DD

Próbáld már ki egy komplett ló megevését:DDD kíváncsi vagyok, hogy mennyire lennél éhes ebédkor:DDD

Szegény szemed... De legalább a gyomrod nem korog. Nekem néha az szokott. N meg is jegyezte a múltkor, h már idegesíti. Mondom, akkor adj kaját, és ne kelljen negyed5kor ebédelnem:DDD

5852. Gumicsirke (válaszként erre: 5851. - 5bfba16667)
2011. dec. 6. 11:32

Igen, ezt megértem..én is fosok a műtéttől..ráadásul annó a fogszabimat karácsony előtt rakták fel, és csak pépes dolgokat tudtam enni, de igazából az is nagyon fájt..

Nem hiszem, h sokat ennél, ha fél adagot eszel..:)

Hm, ez jól hangzik..:)

hát..olyankor 1 helyett 2 kétszersültet eszem. De nem számít, ugyanúgy megéheznék, ha 1 lovat ennék, mintha, csak 1 kétszersültet..furán működök:D csak megszoktam, h reggeli, majd 2-3 óra múlva ebéd..és most kopog a szemem..hallom..jaj..:DDD

5851. 5bfba16667 (válaszként erre: 5850. - Gumicsirke)
2011. dec. 6. 11:27

Szerintem az. De mindegy. Én is talán max 5x ültem rajta:))

Nem nagyon szeretném kioperáltatni most.. Bár nekem is oldalt kezdett nőni. Még egy darabig tűröm a fájdalmat, aztán ha annyira nem jó, akkor bogyó, és ha már annyira annyira tragikus, akkor.. Alapvetően gond nem lehet vele, azt mondta a fogdokim, de most nem akarok így kari előtt egy fogműtétet. Hogy fogok enni finomságokat?:DDD

Olyan korán rég kajoltam.. Fincsi a rakott krumpli.. Neeeem, neem ettem meg. Majd lefotózom, hogy mekkora az extra adag, amit ketté szoktam osztani. Aztán meglepődsz majd, hogy milyen eszeveszett mennyiséget eszem:DDD

Reggeli: 2 toast kenyér metélőhagymás vajkrémmel és sonkával, ubi és hagyma, KV +rudi

Bőséges, mi?:DD

Ilyenkor, mikor tudod, h hamar éhes leszel, s nagyon korai a reggeli, többet eszel?

5850. Gumicsirke (válaszként erre: 5849. - 5bfba16667)
2011. dec. 6. 11:22

Fogalmam sincs, mondom, sztem még sose használtam..:D 4-6-ost használok és ennyi:DDD

Ja, azt hittem olyan jó volt, h befaltad:)

Pff, de irigyellek..bezzeg én hajnalban ...:(((

És nem akarod kioperáltatni?

Nekem is fáj néha, de nekem ilyen időszakai vannak, 1 napig fáj, aztán hónapokig nem, aztán megint..nekem az 1ik már teljesen kinn van, a másik félig, de az totál oldalt jön, szóval lehet, h majd ki kell szedni:( Eleve a fogorvosom ki akarta húzni, mert fogszabályzóm volt, és elvben a bölcsességfogaim összekócolnák megint a fogaim:s fene tudja..

Amúgy vegyél be rá vmi gyógyszit.

Én 12 körül, mert korán reggeliztem, és ilyenkor hamar éhes leszek..igazából már most kopog a szemem..valszeg rakottkrumplit hoztam..asszem:D

Te mit reggeliztél?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook