Elhatároztam, tartósan akarok lefogyni! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Elhatároztam, tartósan akarok lefogyni!
Igen, nekem sem.
Hát, sok sikert. A zombi üzemmódban sokkal nehezebb még élni is. Nem hogy értelmesen élni....
a tükör felkerült. Éljen:DDD
Aztán nemsoká hajmosok, Dömpizek, ebéd és megyünk venni még egy tükröt. Meg persze ebédelni megy N:DD
Akkor Te is szegény..én is zombi..pedig beadandót kéne írnom most is, de filmezésre alkalmasabbnak érzem magam valahogy...:DD
Ugye? Jól néz ki, de szerintem próbáld fel inkább. Én tegnap mentem megsasolni, bár igazából csak azért, mert lekéstem a hazahévet, és muszáj volt időt töltenem, de nem tudtam eldönteni, h szar a szabása, és azért totál széles vállban, vagy csak kinyomta a vállfa:D De nem volt időm nagyon sokáig nézegetni, szóval majd lesz még 1 kör, amikor megyek, remélem lesz még belőle:s
De rám jött a 34-es, öröm és bódottá:D
Szegény:( én 5kor ébredtem.. Nem volt kellemes. Én is úgy érzem magam, mint egy zombiiiii
a kabi csini.
Minnyá olvaslak:DD
Hát,..akkor nem nézem meg asszem:DD
jóccak:D
57,7et. de ha meglátod miket ettem, akkor rájössz, hogy ez jóóóó:DDDD
Hát, a film nem volt rossz. Kicsit öhm kiszámítható, de nem rossz... Denzel megérdemelte az oscart, úgy gondolom.
48,5 voltam:D ez olyan..átlagos..már unom monnyuk a 48at:s Te mit mértél?:D
jaja:D remélem neked is:D
Akkor tényleg szuper volt:)
ÉS tuti ugribugriztál annyit, h jó eredményed legyen holnapra:DDD
Esti mérés?:DDD
Na, akkor ez a nap is szépen zárul:))
Micsoda időzítés:DD
NAGGGYON JÓ VOLT!:D Söröztünk, ugráltunk, táncoltunk, üvöltöttünk:D Hangom nincs:D és elnyomták az összes kedvenc számom:D
Ehh, szia:D
Na, gyorsan mesélj, oszt megyek:)
Asszem lassan megyek. Holnap 6:10es kelés vár..
Kár h nem vagy, de akkor jóccak:) majd mesélj:)
Nem is ijesztő, csak undi..maga az ötlet beteg, igen:DD de én bírom az ilyeneket:DD
Finom volt:DD De az úgy nem jó:D mind1, jó ez így:D amúgy meg csak felrázódna..:DD
Ja, bugyi nincs rajtam, minek?:DDDD
Na, de szaladok, mert elkések:) szia:) még este sztem jövök..:D
Meglestem. A trailert. Semmi szörnyűségeset nem láttam benne. Napfénynél meg is nézném. Érdekes egy ötlet. Bár nem tudom melyik elmebetegnek rottyant ki a fejéből, de mindegy. érdekes. majd egyszer. És napfénynél! REGGEL! Szigorúan:DDD
És milyen volt a spéci májkrém? pár falat májkrém, plusz a rántottka:D. a 3xosát le fogod ugribugrizni. De már ettél, úgy h mindegy.
Áhh, nem vagy igazi fan... bugyit se venné fel, ha az lennél:DD
Szerintem ne akard inkább tudni...:DDDD
Lehet:DDD nem tudom, de sebaj. Én is elősör tojást akartam, csak vettünk vmi speckós májkrémet, amiből hagytak nekem egy adagot, és mondta, h azt egyem meg. abból meg nehezen tudok rántottát csinálni:DD
Ja, az ott van..csak nem látszik:((((((
Na majd utána nézek.. Tényleg nem láttam:DD De az interneten majdnem minden fenn van:D
Hűűűha, nagyon bőséges volt. Ahelyett, h ettél volna 2 tojásból rántottát, v valami laktatóbbat:DD
Amúgy szerintem Anyud úgy értette, hogy egyél többet,mert úgyis lemozgod. Szerintem.
Hát remek:DD igazi fan csak akkor lennél, ha a hátsódra lenne tetoválva egy szivecskében Lukács neve:DDD
Hirtelen nem tudtam, h ki az a szilvi:DDD kétlem, h láttad..:D emberi százlábúnak a 2.-t részét nézzük:DDDD nagy botrányfilm, értem is miért..:DD
most én is pászkát ettem:) illetve 1 kétszersültet, meg egy fél pászkát. Ez volt a bőségesebb vacsi:DD
Szoknyában, meleg harisnyában, csizmában, bordó felsőben. Őő..ez tcsre való?:D
Jóóó, majd keresgélj. Na, áruld el, mi lesz a szilvi film:)))
Hátha láttam :PPP
Én már negyedkor ettem. Nem voltam éhes, de egy pászka sonkával lecsusszant. Gondoltam, így sokáig nem is leszek éhes:))
Miben mész?:D
Azért mindet nem:DDDD de akkor majd keresgetek én is, aztán kikérdezlek, h jó-e:DDD Bnőmmel már kiválasztottuk a szilveszteri filmet, de azt nem ajánlom neked..:DD
Pont ebben a mp-ben fejeztem be a vacsit. Anyukám mondta, h egyek kicsit többet, mert későn jövök..bár az összefüggést nem látom nem mindegy, h itthon vagyok éhes, vagy egy koncerten?:DDDD
neked vacsi?
Hát jó, meglátjuk. találunk-e.. Te már mindet láttad:DDD így alig nehéz:DD
VAcsi volt már?
Hát, biztos több ilyen filmet láttam..:D annó egyedül is megnéztem ezeket, de mostmár csak nagyon ritkán. De van egy csomó jó, biztos találunk:D
őőmmmöm, háromnegyed 7 körül:D
asszem Te mégis tájékozottabb vagy ezen témában, mint én:)
NEm merek ilyeneket nézni egyedül, N meg ugye nem mondhatnám, h vevő lenne rá:D
Üdv otthon. Mikor indulsz tovább?
Ebből pont a titkos ablakot, a halálsoront meg a ragyogást láttam:DD meg a carriet..amúgy ezek jók, nézd meg:D
ja, és hazaértem:D