Élet a Halál után és a Reinkarnáció (beszélgetés)
Az öreg lélek kérdést helyesen látod, de azt is tudnod kell,hogy egy ilyen ember - mert ugye arról beszélünk - a sok sok élet tapasztalata alapján sokkal bölcsebbnek tűnik a koránál.
Sok mindenre nem emlékszel vissza, de a bölcsességet azt magaddal hozod a tudatalattidban. Ösztönösen teszed, amit tanultál a leszületett életek során. Ne felejtsd el a lélek annyi idős, amennyit már átélt, csak nem hozz le minden tudást és megtapasztalást, csak ami elég az élethez. Gondold el mi lenne ellenkező esetben!
Jósok időnként azért mondják azt - aki tud - hogy Te egy öreg lélek vagy ". Mert a lélek úgymond abban az értelemben kortalan.
Nézd a fehér ruhás sem tud mindent, mint ahogyan írta. Elmondja, amit helyesnek vél. Te szintúgy.
Én azt látom, ahogy olvasgattam a hozzászólásaitokat, hogy mindenki érdeklődik és felteszi a számára érthetetlennek tűnő kérdést jogosan.
A valóság azonban más, de vannak dolgok, amiről nem lehet beszélni ma még abszolút nyíltan.
Fönt minden tiszta és világos! Ne veszítsd el a hitedet. Semmi nem az aminek látszik.
Kérdezz s talán segíthetek!
Eddig elhittem, de mostmár kételkedem a tegnap esti beszélgetés miatt. Ha odafönn veszik fel karmájukat a leszülető lelkek, és van akinek karmája a gyilkolás (fehér ruhás ezt írta) akkor odafönn van az erőszak forrása is.
Öreg lélek.. nálam azt jelenti, hogy többször megjárta már a körforgást. Sokadszorra születik fizikai testbe.
Hidd el,hogy fönt béke, nyugalom, harmónia és egység van!
Az öreg lelkek esetében konkrétan mire gondolsz?
Kedves Amiras!
A privát levelembe megtalálod amit akartál ;-)
köszike:P
ja..kettesben,kínos?:Dlehet át kellene mennünk máshova ,nem itt kiélni magunkat:XD
juj..kínosan kettesben maradtunk:)
máris adom, nem használt ne aggódj:D
Szia, jó munkát
Jó volt beszélgetni:)
jujj,de jó:DD
szia drága várunk holnap is vagyis ma:D
Elnézést fiatalok. Mennem kell.
Sziasztok, majd még jövök.