Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
Most komolyan ,ne vicceld el...kétségeim vannak!!!!
Szerintem nem nevetteted ki magadű!
Sok pasi imádja az ilyesmit!Értékelni fogja a párod!
Pontosan nekem sem tiszta,hogy mi volt a hatása,de csak volt mert mutatós lány,nem hinném hogy ne lett volna folytatása.
Ha nem Takarja közben a TV-t, IGEN :-))))))))))))))
Keresztrejvényt fejt a kislány és kérdezi a barátját
-Női nemi szerv 4 betű.
-Vizszintes vagy függőleges?
-Vizszintes.
-Akkor száj.
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Nem a ciciben van a szlikon a melltartóban és még ígyse túl nagy!A kérdés,bejönne-e egy erotikus tánc erotikus szerkóban a nejedtől???
"A mosolygás a második legjobb dolog,amire a szánkat használni lehet!"-Vajon mi lehet az első???:-)))
Speciel nálam nem jön be sem a nagy cici, pláne nem a szilikon.
Te kis jó szívű!!!! :-DDDD
Pedig olyan szilikon betétes melltartót vettem,hogy legalább két mérettel nagyobbnak látszik.....lehet hogy jól bekoktélozok és mégis csak előadom a produkciót...nagyon birizgálja a fantáziám,de a fogadtatástól eléggé tartok!Nem tudom mi legyen,szívem szerint megcsinálnám,az eszem azt súgja nem kéne!!!Adjatok tanácsot!!!!!
Lányok én semmit nem sajnálok tőletek, amit csak szetek szátok megkíván.....:-))))))))))))))
Nem kell azt elvenni, csak nyalni.
Nem fogy az el, ahogy a sólámpa sem :-))))))))))))))
De nekem még mindig nem tiszta mi volt tánc után Kibajono-éknál??????
Elbizonytalanodtam,lehet hogy mégse kéne kiröhögtetni magam.... :-(((
Volt egy sztorim:nyaralt a család,mondja a párom menjünk napfelkeltét nézni kettesben......elkezdek nyafizni ,olyan korán van,meg mikor kel fel pontosan stb.stb.....nem hagyja magát csak erősködik,de menjünk.Én béna ekkor esett le nagy nehezen nem a nap a lényeg....naná hogy mentem...még ha hajnal háromkor kellett volna akkor is!!!!Szóval néha mi is tudunk értetlenek lenni !!!!! :-DDD
Giuseppino sosem kerül bajba.......Giuseppinonak kifogyhatatlan a nyalókakészlete.....már mondhatni cukrosbácsi....:))))))))))
Na ezt örömmel hallom,de holnap is szorítok érted a tánc miatt,kíváncsi vagyok a fejleményekre,hogy mi volt a reakció.Már kibajono-t kifaggattam:-))))))))
Kiváncsi vagyok,mit szólnál ha elvennék tőled a nyalókát ....bajban lennél.... :-DDDD
Nekem sem ilyen romantikus fajta,de néha olyan ajándékokat tud venni ,hogy teljesen elérzékenyülök tőle.....mert a hónapokkal előtte elejtett egy egy kívánságom teljesíti,tehát figyel arra amit mondok és alkalom adtán előkapja az emlékeiből :-)))
Teljesen klasszul sikerült,az anyós se tett szurka piszka megjegyzéseket és 18 éves fiam nagyon boldog volt ,ezért én is .....megpuszilgatott,megszeretgetett és megköszönte a kókuszos tortát amit neki sütöttem....anyóséktól pénzt kapott....én egy szójatej készítő gépet vettem neki,mivel allergiás és nem ihat rendes tejet és imádja a tejet alapból.... minden jól sikerült :-)))))
Egyébként én megvettem a férjemnek a kedvenc borát Valentin napra, kiváncsi vagyok neki eszébe jut-e.Sajnos nem egy nagy ajándékozó, én pedig annyira szeretek kapni. Nem az ajándék miatt, a gesztus miatt. Pláne jó lenne néha 1-1 szál virág. Úgy tünik azonban ez egyik férjemnek sem erőssége:-(
Sziasztok,mostmár itt vagyok újfenn.
Már hiányoztál Praktikati!
jól sült el a tegnapi napod?
Én nyalókát minden nap szoktam hazavinni :-))))))))))))))))
Csak nehogy hozzon egy melegételutalványt;-)
Megyek bepattanok a kádba ,hátha addig előkerül valaki a szombat esti testi torna után :-DDDD
Nem tudom igaz-e,de azt mondják az okosok ha fizikai munkát végzel szellemivel tudsz pihenni és ha szellemi munkát végzel a fizikai pihentet!Szóval aki fizikálisan teljesen lefárad a melóban az a gépezéssel tudja kipihenni magát??Vagy aki szellemileg van teljesen kipurcanva,meló után szívesen kapálgat???És az anyák,akik mind szellemileg,mind fizikailag ki vannak merülve szívesen kipihennék magukat egy kis szexszel???? :-DDDD
Bandikának!A nagy autó kis..... dologról jutott az eszembe
Nagypapa horgászik a nyolc éves unokájával, és az öreg rágyújt, mire a kissrác:
- Nagypapa, kaphatnék én is egy cigit?
- Eléri a farkad a segged?
- Nem.
- Akkor még kicsi vagy te ehhez.
Horgásznak tovább, egy idő után az öreg kinyit egy doboz sört. A srác megint megszólítja:
- Nagypapa, kaphatnék én is egy sört?
- Nem.
- Akkor kicsi vagy te még ehhez.
A srác morog magában, de aztán előveszi az anyukája pakolta sütiket, és
enni kezd. Az öreg odafordul hozzá:
- Kaphatok én is a sütikből?
Mire a kis srác:
A papa önelégülten:
- Bizony, hogy eléri!
- Na, akkor baszd meg magad, mert ebből egy darabot nem eszel.
További ajánlott fórumok: