Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
Nekem is jó kedvem van....a jó kedv ragadós amúgyis!!!!
Nekem meg olyan vásárolhatnékom van....be kellene szereznem pár új göncöt.:-)))))))))))
Melóóóóó vaaaan! :o) Lépek is majd hamarosan, mert teszteltem egy progit, és kellene írnom róla valami okosságokat... és nem írhatom egy az egyben, hogy xar és túlbonyolított... szépen és részletesen kell, de ennyi lesz az értelme. :o)))
Bulizhatnékom van.... nevetni akkkkkkaaaaaaaarooooooook... nagyon.... és sooooooookat.... most illlllllyen a hangulatom! :o))
Köszönöm szépen!
Mi ujs?Van ok meló????????
Pusssz Leány... :o) Most írtam ki a dvd-ket. :o)
Küldj email-címet, és megy a könyv... ezt már nem nyomtatom, mert azért naponta nem nyomtathatok ki 1-2 könyvet. :o)))
Jó reggelt Méz!!!:-))))))))))
Remélem jól aludtál!!!!
Visszaolvastam gyorsan,mert tegnap nem engedett be valamiért ide este.
Olvastam a könyv részletét,én is kérem cépen!!!:-)))))))))))))
Jó reggelt... :o)
Éjjel megjött az eső... én meg mindenféle okokat kreáltam magamban a nyomott hangulatomnak! ... ügyike vagyok... és ááááááááááááááh, nem is negatív! :o))))
Véletlenszerűen kiválasztott idézet a könyvből (LEO F. BUSCAGLIA: A szeretet. Tűnődések az emberi élet legnagyobb élményéről)
"A szerető ember spontán személyiség. Nagyon fontosnak tartom ezt, mert úgy érzem, elveszítettük a képességünket arra, hogy spontán módon éljünk és viselkedjünk. Mindannyian az idő szorításában élünk, beállunk a csatasorba. Elfelejtettük például, mit is jelent igazán, szívből jövően nevetni. Engedjük, hogy döntéseinkben mások véleménye irányítson, s hajlamosak vagyunk elnyomni saját érzéseinket. Talán már nem is bízunk saját érzéseinkben. „A férfiak nem sírnak" - tartja a közvélekedés. Ki mondta ezt? Ha úgy érzed, sírnod kell, akkor sírj. Én gyakran megteszem. Sírok, amikor boldog vagyok, sírok, amikor szomorú. Sírok, amikor egyik diákom valami csodálatosat mond vagy ha szép verset olvasok.
Ha érzel valamit, tudasd másokkal is. Ne riadj vissza a fásult arcoktól, melyek semmit nem árulnak el. Ha nevetni akarsz, nevess. Ha tetszik, amit valaki mond, menj oda hozzá, és öleld meg.
Tedd azt, ami jólesik, élj valódi életet. Engedd át magadat az élményeknek, hagyd, hogy hassanak rád. Néha, amikor reggel felkelek, olyan ujjongó jókedv fog el, hogy az már szinte kibírhatatlan. Emlékszem, egyszer munkába menet az autóban a Pillangókisasszony szerelmi duettjét énekeltem, mindkét szerepet. Életem legjobb alakítása volt! Egyszer csak leállított egy vijjogó rendőrautó, a rendőr bedugta a fejét az ablakon, és vigyorogva megjegyezte: „Ez életem legmulatságosabb bírságolása." Mire én: „Hogyhogy, biztos úr?" Erre a rendőr: „Üldöztem valakit gyorshajtásért, de maga mindkettőnket meg-előzött." Hát igen, annyira elmerültem a jókedvemben, hogy észre se vettem a többieket."
Nah... cóval, aki kéri, email-cím ellenében megy.
puszi
jó éjt
Pussssz Lányok, ellépek aludni.... valami gáz van a bolygóimmal... :o))
Jó éjszakát, szép álmokat! :o)
még egy babánt be bírnék vágni
de akkor rosszul is leszek
Látom, rendesen jól lakhattál! :o)))
Legalább feléledtem! :o))
na jó
kész végem van
ennyire balfac legyek
etem
éhes voltam ám
pedig a dokinénihez most kellene visszamennem és kinyír ha nem fogyok le:(
most bebasztam egy banánt
jól vagyok
bár a fogyinak nem tesz jót
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Elegem van az főiskolából! Mit tegyek?