Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
Mindenki párban megy,csak ő nem...bocs,eddig sütöttem:)
Nyugi, majd lógatunk veled mi is .... bele .... valamit .... :o)))))
Jojojoóóóó, oszt mit lógassak bele... tökegyedül...? :o((( Szökőkút itt a városban is van... csak mindenki ismer... és nem arról az oldalamról, hogy bármit is egy szökőkútba lógatnék! ;DD
Jóvan ..... kerítünk neked egy szökőkutat .... :oDDDDDDD
ÉM irul-pirul... dehoooooooooooooogy... hjajjjj, dehogy... happy hey day .... assssszzem, de a mai világban egy pillanatra se lehet biztos az ember, de ha kitűzzük a szökőkút időpontját, kiderül... Kell a szökőkút Ziziiiiiiiiiiiiii, muszááááááááj! ;DDDDD
De mit muszáj??????? Fürdeni a szökőkútban? ..... a másik alternatívát, amit a minap vázoltál azt kihagynám ..... :o))))
Már a kirugásnál tartasz? :o)))
...most soroltad fel, Drága Lejány! ... szökőkút, alkohol, berúgás... a többire meg nem emléxik senki sem! :DDDDD
Szia!:O)
Csajok is vannak rajtad kívül abban a társaságban?
Mert ha esetleg nincsenek lehet feszélyezve érzi magát,ha te is ott vagy...
Valaki berúgást,alkoholt,szökkutat emlegetett?mi a buli tárgya? :D Vgy le vagyok aradva valamiről?:)
Hjajjjjj, Zizi... muszáááááááááááááááááááááj.... csak én érzem? ... brühühü... akkoooo' berugok... és kirugok... :DD
Mondd meg ki az, aki nem akar, és jól ellátom a baját! :o))))))
De akkor abban fürdünk, jó? :o)))))))
.. Oh istenem NŐőőőőőőőőőőőőők?! .. a teljes odaadás és önfeláldozás?! :DDD
Más,lehe,hogy csak én tartom furcsánakde miért van az,hogy a párom baráti öre,akiket még nem ismerek,folyton hívnak minket,kettőnket(an 1-2 közös ismerős,bocs) bulizni,beülni,valami,és ha én Pesten vagyok,akkor sosem megyünk el,de ha nem vagyok itt, barátom egyől megy.
Hát,ha odaadom msnak,akkor jól érzem magam tőle,és nem érzem már úgy,hogy kellene nekem :)
Basssszuuuuuuuuuuuuuus, de jó, hogy elküldöd nekem, amire Te nagyon vágyol! :DDDDDDDDDDDDDDD
köszike :O))))
addig keresek vmi olyat ami állítólag nagyon hízlal :O))
Mézi,köszönöööööm :):):) úgyis flhomály van a szobában,és hideg(inkább legyen hideg,mint egész éjjel oroszlánszag :D),küldök én meg neked egy olyan dolgot,amire már nagyon vágyom :D
Nem-nem-nem.... senki se akar velem talizni :o(((( ... csak bennetek bízom!;(
;DDD
Nyavalygós csajos találka? :) Jó ötletnek tűnik :)
Ziziiiiiiiiiiiiiiiiii! :o((( ... ÉM-kének kell a cökökúúút...:O(((( ... mucááááj....:o((( ...brühühühü :o(((
;DD
Úgy látom, nagggyon belejöttél a talikba! :o)))))
nekem meg az a két kiálló csont ami a hátamon szélen van :O))))))))
jön a nyár és szégyellem a testhez álló felsőkben magam és még a hajam se nőtt meg hogy eltakarja :(
Máj. 15-től kb. két hét, nagyon alkalmas a hízásra, vitamin kúrákra .... :o))))
Kaptál egy ragyogó napocskát Édes... hm elméletileg... rögtön nézem, hogy gyakorlatilag is megy-eeeeeeeeeeeeeeeeeee. :o))
Képzeld,megyünk a Hairt megnézni Tomival Szegedi Szabadtéri Játékokon augusztusban:) Megígrem,hogy ha addig szétmegyek velevalamirt,elviszlek rá,megérdemled :)
Nem értem... nekem a szárny.. az a karon a plusz, a testesebb hölgyeknél... rosszul gondolom? :o))
Az egyetlen testrészem, amivel elégedett vagyok...hihi... a karom! :oDDDDDDDDDDD
További ajánlott fórumok: