El tudnátok fogadni? (beszélgetés)
Lehet így is, de az információtartalmon nem változtat:
Együtt vagy valakivel x ideig, szétmentek, egy fél évre aztán újra együtt...
Fránya helyesírás. :D
Többeknek nem világos a szitu, bevallom nekem is időbe telt értelmezni, mert a topicnyitó nem ismeri a vesszőt... Helyesen - az én értelmezésem szerint - így szól a történet:
Együtt vagy valakivel, x ideig szétmentek, egy fél évre aztán újra együtt, de közben kiderül hogy az idő alatt lett egy újabb gyermeke a párotoknak. Azért írom hogy újabb, mivel van neki már egy gyermeke még a házasságából ! Eltudnátok fogadni ?
No, most már vili? :) Nem a fél év alatt született a gyerek, hanem az eltelt x időben, amiről nem tudjuk, hogy mennyi... Csak azt, hogy újabb félévre visszatapsolták vagy visszakönyörögte magát, s most itt is gyereket akar, holott az előzővel nem törődött. Ennyi.
Igen, én is azon gondolkodtam, vajon hogyan lehetséges, hogy félév alatt megszületik egy második baba...
Ha minden rendben megy, akkor 9 hónap kell a megcsinálástól ;)
Férfiről van szó?
Mindegy,akkor is nagyjából igaz, amit írtam. Vagy még nagyon reggel van?
Ki az apa?
Fél év alatt nem születnek gyerekek, vagy ha mégis, akkor Te vagy az apja.
Ha pedig nem, akkor az alatt az idő alatt míg együtt voltatok megcsalt.
Komolyra fordítva: nem szívesen lennék együtt ilyen férfival, szülni meg eszembe se jutna neki.
Tényleg, mint egy méhecske, aki virágról-virágra repked (közben némelyikhez visszatér), de ez még csak egyik dolog. De aki előző kapcsolatából származó gyerekéért nem vállal felelősséget, annak hogy lehet elhinni, hogy majd a tiéddal közösért mindig fogja? Vagy csak addig fogja, míg veled együtt van? S ha esetleg szétmegy a kapcsolat később akkor a veled közös gyerek is el lesz felejtve? :S
Én emiatt komolyan aggódnék.
Egy kis rejtvényfejtés, szótagolási, értelmezési gyakorlat :)
Éljen azzal, akinek gyereket csinált, és eléje tesi a vacsorát!
További ajánlott fórumok:
- Meleg párkapcsolatban lehet gyermeket örökbe fogadni?
- Mobilon nem tudok hívni és fogadni sem...
- El lehet fogadni?
- El lehet fogadni azt, ha a párom nem akar gyermeket?
- Felajánlottak egy más pozíciót a munkahelyemen, de nem tudom, el merjen-e fogadni?
- Abortusz esetén érdemes-e magánorvost fogadni? Ha igen tudnátok-e jó orvost ajánlani?