Éjjel nappal Budapest. Dumcsizzunk róla! (beszélgetés)
Én is várom már a következő részt, végre jól megrakják azt a pacalarcú Kristófot!!
Szandit, Anikót kezdem bírni, a többieket elejétől fogva csipázom, de ez a Zsófi meg a Rita...
Ezek a női nem megcsúfolói!
Semmit...ott már nem lesz olyan nagy a pofája...
A fiúkat nem hiszem,hogy meg tudná etetni a dumájával,mint Zsófikát.
De jó,hogy Hannácskát kihagyták a mai részből..
Húú,az előzetes nem volt semmi,szétverik Kristóf fejét...:D
Tudjátok hogy én nem Anikó oldalán álltam, de mikor berugott szimpi volt, különben tök jól eljátszotta, elég tehetséges. A Rita meg a Zsófi nagyon gázak.
A szandika vagy ki most jól kiosztotta a zsófit, flúgos az is, de tegnap szimpi volt hogy megvédte Anikót.
A Joe lánya Hanna meg nem tiszta.
Szandika nekem is szimpivé várt h kiállt anikó mellé.....:DD...
amúgy Anikónak láttam a neten a képeit amit Nánási Pál csinált..és szerintem jók lettek neki.....
Hát annyi pénzt biztos nem kapott, amiből albit tudna fizetni Pesten (esetleg kauciót is, ha kérnek) és meg is éljen!
A nőknek meg tényleg össze kell fogniuk az ilyen szemét csávókkal szemben, nem egymást kell k.rvázni, hanem a f...t megcirmogtati, aki játszik velük és szívatja őket!
Sziasztok :-) csatlakoznék én is.
Rita a savanyú képével már baromira idegesít,szeeeegény Lali :PPP
Azért az nekem nagyon tetszett,hogy Szandika ,Anikó mellé állt,és kidobta Kristófot...
Reginát meg csípem,hogy tényleg mindenkinek segít,próbál mindenhol mindent megoldani.
És most mi van, Anikó nem kapott pénzt a fotózásért?
Lali szerenádjakor hanyatt estem a röhögéstől
!! :))))
Szandiban most pozitívan csalódtam, nagyon vagány, csak így tovább!
Zsófi meg mint egy kiskamasz, teljesen visszamaradott személyiség. Most elküldi Reginát a francba, de mikor bőgni kell a tróger miatt, akkor jó! Undorító. Egyik részben felpofozza, utána meg lefexik azzal a tetűvel, ez milyen már?!
Hannát simán javítóba záratnám most már!
Ritát meg ne mutogassák mert hányingerem lett az este is... Brrrr!
Gyerekek ez a lópofájú Zsófi lány rettenetesen buta... Manófejű Kristóf és a lófejű Zsófi megérdemli egymást. Anikó és Szandika párosítás érdekes lesz. Ti is észrevettétek, hogy Szandika karakterét VV Szandikáról mintázták? Még kinézetre is nagyon hasonlítanak.
A banya orrú Ritának a puszta jelenléte is irritál, elég csak ránézni
. Szegény Joe legalább annyira zavarodott, mint a lánya. Nem tud mit kezdeni a helyzettel, ahogyan a Csilla sem.
Szerencsétlen Lali századszorra is pofára esett. És még hányszor fog. :) Sajnálom. Neki tényleg semmi sem jön össze. :)
Szandi 4 president!
Vivient és Ritát hálistennek alig lehetett hallani ma pár beszólást beszólást kivéve miszerint az a galád Marci már megint Anikóval foglalkozik helyette!
Helyettük viszont Zsófit lehetett hallani, akit már megint helyre kellett rakni, amit ezúttal Szandi tett meg!
Az én fiam is 13 (még csak) még nem néztem meg a reakcióját, de érdekel......
Tényleg ennyire kezelhetetlenek a mai tinik?
Mert ahogy elnézem, ennél a kiscsajnál már egy apai, anyai pofon sem lenne megoldás. Mit ronthattak el?
Szegény Joe, ő pedig csak jót akar! Azt hittem a Hanna ezután kicsit észhez tér, de túl ostoba ehhez!
Ez a Kristóf meg a Zsófi.. inkább nem is írom le a véleményem! :)
Szegény Anikót sajnálom, nem könnyű most neki!
Tegnap nagyon sajnáltam Joe-t, ahogy ott sírt a kórház folyosóján! Milyen kis k.rvával verte meg a sors!
Most Anikót is megértettem, azért sz.r lehet ám neki! A bányarém Rita meg örüljön, h egy jóképű srác hozzászólt, ne pampogjon.