De úgy kell érteni. Igazából az első héten fogytam 4,5 kilót. Akkor egyáltalán nem ettem gyümölcsöt csak zöldséget és húst. A 2. héten már jóval kevesebb ment le, de anyósomék hoztak cseresznyét, meggyet így hát ettem egy csomó gyümit is (csak nehogy kárba vesszen már!). Tök büszke voltam magamra, mert sütit is hoztak, és én is sütöttem és nem ettem belőle. Ez volt a vízválasztó, most már könnyebb is. A férjem édesszájú, így minden sütit megevett.. Ő vékony...ehet.
Sziasztok! Semmi extra. Magam is meglepődtem, mert eddig nem sikerült semmivel sem fogynom, max 1-2 kilót.Mivel inzulin rezisztenciám van, ezért nekem a legjobb diéta, ha minimálisra csökkentem a szénhidrátot. Így kevés szénhidrát, sok zöldség, reggel gyümölcs és fehérje. Bár a húst nem annyira szeretem és a 2. héten már inkább zöldség, tojás, kefir, tej, joghurt.
2 hete eldöntöttem ez így nem mehet tovább. Sikerült jó pár éve nagyon meghíznom, egyrészt a gyógyszerektől betegség miatt és persze magam miatt is. Így 60 kg-os emberkéből 90-re "duzzadtam". A tükör már rég nem volt a barátom. Szóval 2 hete bőszen diétázom. Igaz, voltak próbálkozásaim, de nagyon nehezen indult el nálam a fogyás, ezért hamar abba is hagytam. Ma mérlegre is álltam, és nagyon megörültem: 83,8 kg volt az eredmény. Ez ugyan doppingol, de mivel nem követek semmilyen diétát, ezért jó lenne, ha csatlakoznának hozzám olyan emberek, akik hasonló cipőben járnak és megosztanánk a tapasztalatainkat. Szerintem könnyebb így a fogyókúra...