Együtt élünk, mégis társkeresőn van fent :-((( (beszélgetés)
félig meddig értem amit mondasz, de a szeretet/szerelem elég ahhoz h áltasd magad és esetlegesen hazugságban élj? Nem azt mondom, h mindenképp hazudik, de amíg nem tudod..
Persze nehéz egy ilyen dolgot elővezetni, de nem nagyon van más választásod :(
persze értem én. De ez a sok mi lett volna ha, meg ha nem így lett volna..stb. Sajnos így van, fogadd el és lépj.
Mindenképpen te fogsz jól kijönni belőle, mert vagy megnyugszol és minden ok lesz, vagy rájössz, h hiába pazaroltad el ezt a 2 évet és még nem késő rátalálni valaki másra.
ha nincs igazad és félreértés, ráérsz magyarázkodni, ha meg nem, akkor meg nem kell, sőt.
Egyszerűen ülj le vele és mondd el, h ilyen és ilyen kételyek merültek fel benned, amit szeretnél tisztázni..
igazat? MYLY te most akaratodon kívül azt állítottad: valaki hazudik a történetben. vagy csak sejteted?
A direktben feltett kérdések azért egészségesek, mert egyértelmű választ kaphatunk, vagy nem kapunk, és ez is egy válasz! ugye?
Felesleges ezeken morfondíroznod.Vagy meg akarod tudni,vagy rághatod magad még ,ameddig csak akarod.
Egy kapcsolatban mindent meg lehet beszélni,azért éltek együtt ,vagy nem?
Teljesen mindegy,hogy reagál rá,téged foglalkoztat és szeretnéd megtudni az igazat.Légy higgadt és ne veszekedj,csak beszélgess vele ezekről a dolgokról.
Ha ideges lesz,akkor viszont nem biztos ,hogy őszinte lesz,mivel a legjobb védekezés a támadás.
[[[ Mondanám, /úgy utálom, ha így kezdi valaki, mégis, valamely hangulati beállítódást érzek e kifejezés „mögött” ezért biggyesztem ide/ Neked sem vagyok más, és úgysem ért senki, ezért aztán ne is keresd Magadban a hibát! ]]]
Azért szeretem Szabó Magda írásait, mert sokat, és még többet bír „beszélni” egyazon dologról, s Engem nem zavar hogy - a palántázás összefügg a csillagok állásával - vagy minden mindennel kapcsolatban áll, és hiába beszél, mondjuk a földről, a csillagokat is belekeveri. Én viszont pongyolán fogalmaztam. A hiányos mondataim gyakran kiegészülnek értelmes gondolatokkal. Bocs. - én hiszek benne- írtad. A házasságot is említettem HSZ-ban, azt sem érteni? Mert ügye „oda” is hit kell! nem? HITTEM Én is.
pedig azt hittem mára kiderül minden..
Hol találtad a blogot? És miket ír benne? Új dolgok is vannak, vagy csak a 2 évvel ezelőtti?
Sziasztok Lányok!
Hát... nem jártam sikerrel.. semmi sem történt, vagyis be sem lépett a társkeresőre. Ez a hosszú hétvége totál hosszú volt.. csak figyeltem gyanakvóan.. Viszont vmi érdekeset találtam: egy blogot, ami az ex-jé, 2 évvel ezelőtti dolgok is rajtavannak. Sajnos én a barátommal nem beszéltem az előző kapcsolatáról, nem tartottam fontosnak.. De most, hogy látom, az exet nézegeti, tanácstalan vagyok. És nagyon az a gyanúm, hogy a társkeresőn is "csak" vele beszélget. Na most erre mit mondotok Ti? Én már teljesen tanácstalan vagyok. Legszívesebben mindent kiborítanék.. de lehet, hogy ártalmatlan az ügy..
További ajánlott fórumok:
- Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel?
- Együtt élünk, de a szüleivel tölti a Szentestét:(
- Létezhet olyan, hogy egy párkapcsolatban nem szereted a másikat szerelemmel és mégis boldogak vagytok együtt?
- Valakivel együtt vagy, mégis egyedülállónak állítaná be magát! Bántana?
- Ha nem élünk együtt a barátommal, találkozhatunk-e a mostani helyzetben?
- Van olyan társkereső oldal ami népszerű, mégis teljesen ingyenes?