Egy nagyszerű társaság helye (beszélgetés)
Nálunk semmi hüvős...csak fent az emeleten,ott kellett klima, de azt meg nem birom:)
Lent már 29 fok van a lakásban.
Még egy hétig mondja.....már a meleget!
Véégre ismét hűvös van.
Igencsak a júli31-aug1 hétvége lesz a kirándulásunk. már csak azt remélem nem lesz ennyire rekkenő hőség
borzasztó a hőség.
Napi kétszer fürdök benn reggel és este. nappal meg az udvaron a medencében, így némiképp picit elviselhető. No meg napközben amég csak bírja a kút vízzel, locsoljuk a füvet, betont. A kutyusunkat is beengedjük az előtérbe ahol a cipős van a nagy hőségből. Ott hűvös van, viszont azért csak nem a lakásban van bent még.
Hahó!
Hogy birjátok ezt a kánikulát??????
A nyaralással én is így vagyok, hogy nagyon várom.
Csak lenne már meg nekünk is az a dátum, amikoris barátnőmnek is alkalmas lesz és nekünk is.
Méhészkednek, így elég sok idejük elmegy a barátjával a máhekre is; de mi késik nem múlik.
6 hortobágyi palacsintát, és 45 rendes palacsintát csináltam. Felét már papával meg is ették,másik felét eltettem holnapra.
Lesz még mellé párolt rizs pörivel is.
Legalább holnapra már letudtam a főzést is, mert hajnalba nayon nemlenne kedvem ezért felkelni.
Előbb mértem kint, még most is 31fok van, pedig már elmúlt 8 óra is.
Ma én is lefixáltam a szilvásváradi nyaralást.Augusztus 14-21.Szerintem veszek egy centit.Még nem nyaraltunk négyesben,mert Zorka tavaly nagyon pici lett volna,hogy nekivágjunk.
Már nagyon várom!
Igen..nekem minden nyáron van két ilyen hetem. Még jó hogy idén nem a nyaralásra idözitett. Tavaly három napig ki sem mozdultam a szállásról, mikor nyaraltunk.
Nekem csak ugy jön...gyengitve van az immunrendszerem a crohn betegség miatt, ezért kap el minden nyavalya!
megfázás, torokgyull vagy mi történt?
nekem a jégkrémtől szokott érzékennyé válni a torkom de h lekopogjam ennél több nem szokott lenni.
Nem kellene egy kicsit magaddal is törödni?!
Mindig a munka munka....mondom én aki ugyanilyen....azért kicsit lazits néha, mert benyujtja a számlát ez a sok munka sajnos!
Tényleg baromi meleg van...nekem meg épp 39 fokos lázam van, már a hangom is elment. most megyek a gyógyszertárba:)
köszike.
Azért még előtte találtam egy jó adag munkát megint.
Hajnali 4 óta 3mostam, takarítottam, főztem, ablakokat pucoltam, söprögettem.
Most ebben a hőségben mást se tudok tenni mint hogy benn a hűvös lakásban "dekkolunk" a gyerekekkel.
Remélem nem lesz ekkora hőség mikor megyünk majd Debibe kirándulni. Két dátum is van, az egyik majd lesz belőle.
Mostmár Rád fér egy kis pihenés!
Tessék kicsit lazitani!
Szép estét vagy inkább már éjjel mindenkinek.
Véééggre feltehetjük a pontot az i-re; kész az ajtórakás, festés, burkolás, tapétázás, takarítás.
Hogy mennyire elegem van a festékekből és ehhez hasonló dolgokból már... nem is értem a szobafestők hogy tudják ezt csinálni.
Igen, tudom,de itthon minden rám vár...igy nem sokat pihizhetek.
Ma is elég nem jól vagyok.
Pedig strand idő van.....
Örülük, hogy jobban van gyermeked, sajna én nem mondhatom el ugyanezt.
Elég sz...l vagyok, mostmár láz is köhögés,meg minden ami velejár.
Mellé egésznap dolgoztam itthon,elfáradtam de nagyon!
Sziasztok ismét.
Köszi a lábujjam mostmár szépen megvan.
Elnézést mindenkitől hogy 3 napja nem írtam, nem voltam, de ez a rohadt ajtócsere még most is folyamatban van (csütörtök óta csináljuk.)
Közben olyan dolgok is közbe jöttek vele amit nem is gondoltunk, így azt is megkellett csinálni.
Ma megvettem a függönynek az anyagokat. az egyik szobába megy 3 voile,az előszobába 1 ablakra és 1 szárnxas ajtóra voile.
a szobába hófehér voile megy, 2 vitrázs és 1 csipeszes. a vitrázs fölé is fodorral természetesen. A másik hwlyiségbe pedig vajszínű márvány mintás lesz.
Mikor mondták h 11000ft varrással együtt, majd leültem. És még ez ígyis baráti áron megvarrva féláron. De ha már lakásfelújítá és csináljuk és új függönyt akartunk, akkor legyen jó és szép, és ne csak 1 évig tartson.
Mostmár tartogathatok közben az augusztusi kiránsulásunkra is, mert bár már az utiköltség megvan, azért költőpénz is kellene.
No megyek alszok mert kitikkadtam mára. Mellesleg nemvárt eseményként jött egy kis 2 órás vezetés a nagy hőségben. Nesze neked légkondi... a fejem majd szét esett annyira fájt hazaérve kocsiból kiszállva. :-S
Holnap este már hmarabb leszek mert holnap végeznünk kell.
Jóéjt.
Mára sokkal jobban lett.Tegnap egész nap ölben hurcoltam.Aludt déltől kettőig,öttől 3/4 6-ig,az ölemben ülve.(ez azért furcsa,mert születése óta csak hason alszik)Aztán este hétkor letettem aludni és reggel hétig meg se nyikkant.
Ma már nem nyűgös egyáltalán,szerencsére sokkal jobban van.
Neked is mielőbbi gyógyulást kívánok!
Na, még én vagyok igy....megfázás, mandula,torok.láz.
szegényke...akkor neki sem valami jó, hogy itt a strandidő!
Sziasztok!
Jó jel,hogy nincs senki.Itt a nyár!
A kislányomnak akkora arcüreg gyulladása van,hogy ihaj!
Szerintem lehet ismerkedni gyerekekkel is.
A strandot próbáltad már?
Hogy áll a lábujjad?
A baleset könnyen megvan.
Csipős kaja nálunk is menő, csak én nem ehetek a betegségem miatt!
A friss zöldségek tényleg fincsibbek, de idén nagyon drága minden!!!!
Nálunk a dinnye 200 ft kilója!
gondoltam rá hogy házilag hogy lehetne elkészíteni, de szerintem úgyse sikerülne.
így marad a kínaiban evészet ha megyünk a nagyvárosba, vagy majd ha barátnőmékhez megyünk megint kirándulni még a nyáron.
Sajna ezek az üveges szószok nem az igaziak ien készítéséhez.
köszi a biztatást, de sajnos ez nehezen fog menni. Különösen nyáron mikor se ovi, se isi.
gyerekkel menni ismerkedni meg eléggé necces lenne... :-S
Nemrég jörrünk haza, ha már elmentünk papirokat intézni a megyeszékhelyre, akkor már irány a kínai.
annyira fini kínai tésztát ettem chilis csirkével.
a gyerekek meg gombás csirkét kaptak, a csípős még csak nem nekik való.
Felvettem az eddzőmet, bár netettem volna. Előte ma a lamináltpadló szegélyébe (ami aluminiumféléből van) belerugtam térdelve takarítás közepette, és azóta annyira fáj az egész nagy lábujjam. Nem tudom mi lesz vele, de remélem hamar elmúlik. addig semmi cipő csak lábujjközes papucs.
Akkor felejthető....
Gyerünk, nézz szét, biztos találsz másikat, aki kicsit máshogy áll dolgokhoz!
bár tegnap megkeresett msn, de az a beszélgetés... jobb nem is beszélni róla
ezután szépen ki is töröltem és le is tiltottam msn... ez így fair szerintem mostmár.
Szia!
Neked is szép estét!
További ajánlott fórumok:
- Találkozásom egy nagyszerű, idős nénivel
- Egy nagyszerű munkalehetőség miatt a páromtól távol költözni...
- Erotikus, pajzán, egyszerű de nagyszerű meglepetések!
- Milyen egyszerű, de nagyszerű (főként olcsó, de finom összetevőkből álló) ételeket főztök hó végén?
- A III.kerületben szeretnénk csatlakozni egy baba-mama klubhoz.Van köztetek valaki aki tud egy jó helyet, jó társasággal?
- Egy csendes helyet keresek a Balaton-parton, ahova társasággal mehetünk. Ismer valaki ilyet?