Egy különös kapcsolat (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy különös kapcsolat
Szerintem felejtsd el...Neked ő csak egy kapaszkodó,te neki egy alkalmi partner vagy.Éli az életét,éld hát te is.Gondold át,mit tehetnél a házasságodért,és keress magadnak valami jó elfoglaltságot.
Ez a te életed,te döntesz,de boldogságot ettől a sráctól ne remélj.
Ha csak az érdekli,hogy 'lesz-e szex,ha hazamegy",akkor szerintem komolyan gondolkozz el rajta,hogy ezen kívül mást is akart-e tőled igazából.
Mióta eszemet tudom,mindig voltak fiú barátaim,és nagyon jó/legjobb barátom is volt fiú.De soha semmilyen testi kapcsolat nem volt köztünk,mert szerintem,ha már testiség kerül bele egy férfi-nő barátságba ott az már nem teljesen a barátságról szól és az mindent elronthat.
Szerintem lehet,hogy más barát után kéne nézned,és a férjeddel nem lehet már normális kapcsolatot kialakítani?Mert ha ő lenne a "szerető",akkor már a barát csak barát lenne és nem kellene másra.
Sok kitartást kívánok az élethez:)
Mit hittél hogy elfog venni ? Neked már van férjed ahhoz tartsd magad vagy ha nem tetszik válj el, amúgy meg mit szólnál ha a férjed is megcsalna jó nagy pofára esés lenne:P.Akkor kinek hisztiznél ?
Most tegyen mindenki úgy ahogy akar, biztos nem fog mindenkinek tetszeni ez a hozzászólás de ez van.
Meghalnék a bűntudattól plusz szembe köpném magam a tükör előtt, én szeretek őszinte lenni és ha valami nem tetszik azt megmondom.
Sajnos igaz,amit előttem írtak: tényleg csak a szexre kellesz neki.Nem azt kérdezte tőled,hogy beszélgetnétek-e még,stb,hanem konkrétan azt,hogy lesz-e még szex.Azt se mondanám,hogy te csak barátként tekintesz rá,mert hidd el,ha egy nő ilyen hisztit lever egy pasinak többször is,ott bizony már rég nem csak barátságról van szó.És akkor azt még nem is mondtam,hogy barátokkal ugye nem fekszünk le....
Én hagynám a helyedben a fenébe,lévén a srác 24 éves,túl sokat még nem lehet tőle várni,másrészt meg csak magadat égeted le azzal,hogy ennyire loholsz utána.Tök egyértelmű,hogy nyeregben érzi magát nálad.
Tehát csalod a férjed egy fiatal sráccal, de az nem tetszik, ha a srác korban hozzáillő barátnőt keres magának, míg te férjezett vagy?
Az megnyugtató, hogy lelkiismeret-furdalásod sincs emiatt. Pedig egy ilyen hosszú távú szexkapcsolat miatt lehetne.
De futni 35 éves nőként egy 24 éves srác után..megalázod magad.
Csak azért írtam ki magamból, hátha könnyebb lesz így nekem. Hátha el tudom felejteni végre. Férjes, felnőtt asszony létemre lehetne több eszem...
Ugrás a teljes írásra: Egy különös kapcsolat
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?