Egy férfi miért csalja meg a feleségét? (beszélgetés)
Inkább foglalkoztatna az, hogy találj egy társat, akinél fel sem merül, hogy megcsald vagy megcsaljon.
Miért lenne az jó neked, ha a férfi szexelne veled párszor és menne haza a feleségéhez? Kinek kell olyan, aki otthon sem tud férfi lenni?
Savanyú a szőlő?
Mindenki félremegy és egyik sem veled...
Ez gáz!!
Na, erről írtam. Te nem lehetsz áldozat, aki ilyen erőteljesen hangsúlyozza a maga igazát.:)
Mégis úgy állítod be magad. Egyszer nem olvastam arról, hogy elgondolkodtál volna, mi megy végbe a férjedben.
Mindenütt TE vagy a központban, ez a házasság RÓLAD szól/szólt.
Több oka lehet.
Nyilván imponál neki, hogy más nőben is képes vágyat ébreszteni.
Otthon nem biztos, hogy rendben mennek a dolgok, ebben keres némi örömet (ideig-óráig).
Ilyen fajta.
Izgalomra, adrenalinra, játékszerre vágyik.
Viszont általában ebből a szerető (nő) rosszul jön ki, mert gyakran többet képzelnek bele, mint ami valójában van.
Utána meg rohadt érzés, ha a pasi kilép az ajtón majd a feleségével, családjával tölti mondjuk a karácsonyt.
Veszélyes terep ez a szeretősdi.
Ahogy számolgatom 10 év is megvolt ha a terhességek végén itthon töltött pár hetet is beleszámolom. Isteni csoda, hogy van még munkahelyem.
Azt az időszakot amikor a dolgok ennyire elromlottak pont, hoyg otthon töltöttem a legkisebb gyerekkel.
Hahaha, milyen karrier?:-)))
Itthon voltam több, mint 9 (!!) évet az 5 gyerekkel. 4 gyereket nevelek egyedül. Szerinted itt milyen karrierről beszélhetünk? Örülök, ha képes leszek megtartani a munkám, és az elég kemény értékelési rendszernek megfelelni. Eleve szeptember végén jöttem vissza dolgozni. Nem véletlen az sem, hoyg utána robbantott, nem tetszett neki, hogy kiléptem nélküle a világba, és esetleg lehetnek olyan sikereim, amik a lerombolt önértékelésemet helyre billenthetik.
Nem 2-3 hónap alatt jutottam el a válásig, hanem 3 éve folyamatosan szenvedtem. Ebből az utolsó 1,5 évben már nagyon szenvedtem, nagyon boldogtalan és magányos voltam.
Igen. Azzal, hogy ő lelépett megerősödtem, és többet nem hagyom magam terrorizálni, elnyomni és leuralni. Kellő teret kaptam ahhoz, hogy átgondoljam a dolgokat.
De nem mintha a férjem bármit is meg akart volna vagy meg akarna most javítani, többször még kb. 1 hónapja is mondtam neki, illetve írásban is jeleztem, hogy oldjuk meg a problémákat, mert mégiscsak itt van 4 élő gyerekünk. Kérjünk segítséget. Egyszer sem akarta. Már ősszel is azt mondta, hogy menthetetlen a dolog és nincs értelme, azóta is minden alkalommal azt mondta, hogy nem akarja helyrehozni. Annak meg szerintem nincs értelme, hogy papíron házasok legyünk. Akkor mindketten kezdjünk tisztán egy új életet.
Olvastam azt a topikot folyamatosan.
Azt hiszem én is menekültem volna egy ilyen társtól. Röpke 2-3 hónap alatt eljutottál a válásig. Meg sem fordult a fejedben, hogy a férjedben mi zajlik. Csak a gyerekekre és a magad karrierjére figyeltél. Annak alapján, ahogyan fogalmazol, ahogyan írsz, nehezen hiszem, hogy téged lehet terrorizálni. Inkább úgy gondolom, hogy te próbálod mindenütt érvényre juttatni az akaratodat, és ahogyan a gyermekeket irányítod, úgy próbáltad a férjedet is irányítani.
Nem, én úgy fogalmaznék egyáltalán nem a szex játszott ebben szerepet.
Ezért nem szeretem, amikor sokan pusztán a szexben keresik a megcsalás okát.
Amúgy elolvastam Morvai Terror a családban című könyvét, félelmetes pontossággal írja le, ami nálunk is történt. A hatalom, uralás eszköze is a szex, van, hogy kvázi szexuális erőszakba torkollik, máskor meg, mint nálunk megtagadják a nőtől a szexet, direkt, ezzel is nyomást helyezve rá. Nem az volt a gondja, hogy nem akart teljesíteni. Inkább az volt, hoyg ez is eszközévé vált az én bántásomnak.
Esetedben szerintem nem pusztán a szex játszott szerepet abban, hogy máshova fordult a férjed.
Lehet, ő másként szerette volna megélni, és nem ott is teljesíteni.
"MIért csal meg a férjem?
De a valós okok sokszor nem is csak a házasságban, párkapcsolatban keresendőek, hanem sokkal régebbre, talán egy másik párkapcsolatban, vagy akár a gyermekkorban elszenvedett sérelmekre vezethetőek vissza. A gyermekkori elfogadás- és figyelemhiány pótlásáról szól leggyakrabban a hűtlenség."
Hát engem spec. egy nálam jóval idősebb nővel csaltak meg.:-)
Ráadásul én voltam az, aki sokkal több szexet akart volna, mint a férjem, folyton vissza voltam utasítva, ilyen tipikus nőinek tartott dumákkal, hogy fáj a feje, meg fáradt.:-)
Hát ~90%-ban mert férfi, és kódolt bennünk a minél több nővel párzás. Ja és a fiatal nőkhöz való vonzódás. A többi amit a férfiakra mondanak, szinte kivétel nélkül a nőkre is igaz. Például szexuális étvágybéli eltérés. etc.
A nőknél ez már bonyolultabb.
Ha érintett vagy,akkor a párodat kérdezd,ha nem,akkor meg semmi közöd mások magánéletéhez!
Még,ha tolongnának is itt a pasik,nem hiszem,hogy erről pont veled szeretnének tapasztalatot cserélni!
Írtál már nem magyar nyelvre állított okos telefonról?
Én igen. Csodákra képes, ha az ember nem figyel. :)
De tényleg mindegy.
Ennek a fórumtémának egyébként. nem árt, ez a kis kitérő :)
További ajánlott fórumok:
- Benkő feleséget keres:-))
- Számít hogy hányszor csalta meg valaki a feleségét?
- Egy férj a saját lakásából, kidobhatja a feleségét, és a gyerekét?
- 35-45 közötti férfiak! Megcsalnátok a feleségeteket egy 25 éves nővel, ha lenne rá lehetőségetek?
- Létezik olyan, hogy egy rossz házasságban élő férfi/nő nem csalja meg a másikat?
- Ha szerelmes miért csalja a feleségét?