Egy éves babák (beszélgetés)
ez is behalt????
na szép!
Szia!
Szerinem nem kell túlöltöztetni, mert ha ahhoz szokik hozzá, akkor a hidegben nagyon sok réteg kell majd rá.
Mi is komidresszben vagyunk itthon, na de a hosszú naciban,mert a kő az hideg, és ő azon játszik, és nem a szőnyegen.
már nem:o) a bölcsiben én is mindig túlöltöztettem őket, de meg tanultam, hogy ők állandóan mozognak és nem kell, így a sajáttal már nem gond!:o)))
( én bölcsiben dolgoztam előtte)
itthon csak egy rövid ujjú body van rajta meg egy melegítő naci, ha kimegyünk egy vékony fajta farmert adok rá a melegítő helyett, de már voltunk rövidnadrágban is....
Sziasztok!
Bocsi, egy pár napra elhavazódtunk, azért csak most jelentkezem. Képzeljétek, tegnap éjjel valószínűleg kibújt Kristófnak 2 új foga. Így már 10 fogacskája van. Bár azért nem vagyok teljesen biztos benne, mert nem jellemző, hogy engedné megnézni a száját. De nagyon gyulladt volt neki tegnap reggelre, mostanra meg már nem az. És a tegnap éjszakánk iszonyú volt. (Átlag óránként kelt fel, hogy utána másfél órán át sírjon.) nagyon örülnék, ha tényleg túl lenne ezen a két fogon.
Egyébként érdeklődnék, hogy ti hogyan öltöztetitek fel a kicsit ebben a szép időben? (Kint is meg bent is). Állandóan azon vívódom, hogy mennyire kéne őt felöltöztetnem. Ez nálatok is problémát okoz?
Lehet, sokat turkál a szájában, de nem látok semmit.... (a szájában)
ma rizs evettsimán főve, meg egy kis tejberizst ennyi az ebéd, most alszik felébred uzsira kap egy kis joghurtot... vacsira megint kísérletezünk...
nem akar enni panka nem tudom már mit csináljak???
Ötletek, finomságok????
Sziasztok!
Mi ez a nagy csend? Lassan egy hete senki nem ír? Mit csináltok? Érdekességek?
Képzeljétek, akkora örömöm van. Tegnap este fél 9 tájban fektettem le Kristófot, és ma hajnali 4-kor ébredt először. Úgy örültünk neki. Igaz, elég nehéz volt cici nélkül visszaaltatni. Több, mint fél óra volt, de már ez is óriási haladás.
És ráadásul a délelőttünk is sokkal nyugodtabb volt, mint szokott lenni. Reggel 8 körülre már olyan nyűgös, fáradt szokott lenni, hogy muszáj vagyok őt lefektetni, mert még játszani se hajlandó. Mindenen csak sírdogál. Ma viszont az egész délelőttöt végigjátszottuk, mire valamennyire elálmosodott.
Szóval, most nagyon örülünk.
Én is kívánok mindenkinek boldog anyák napját!
Kristóf-híradó legújabb hírei:
Haladás van alvás-fronton. Már csak 4-szer kelt fel éjszaka, és abból egy volt, ami kicsit hosszabban tartott, de az is csak fél óra volt, de ebből "csak" 8 perc volt, amit sírással töltött. Most nagyon várom az éjszakát, hányszor fog majd felébredni. De tartok tőle, hogy ma se lesz könnyebb, mivel már megint folyik az orra és szipog sokat. Félek, hogy most emiatt se fog tudni rendesen aludni. Hát, ez van.
További ajánlott fórumok:
- Ciki 3 éves gyereket babakocsiba ültetni?
- Hallott már vki róla, hogy a babáknak nem lehet egy éves korukig vágni a hajukat? Mi ebből az igazság?
- Ti vennétek a 2 éves fiatoknak babakonyhát? Esetleg van jobb ötletetek, ami nem csupán 1 játék és sokáig lefoglalja:)?
- Milyen pizsiben alusznak az 1 éves "felnőtt babák"?
- Féléves ill.idősebb babáknak melyik babahordozó (nem autós) a legideálisabb?
- 1 éves babák reggelije, és étkezése! Segítsetek!