Egy Angyalnak (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy Angyalnak
Szia Drága,
fogadd őszinte részvétem!!! Megkönnyeztem a soraidat. Szörnyű dolgokon mentetek át. Lenyűgöző, hogy odaálltok és segítetek a hasonló sorsú embereknek. Minden elismerésem a tiétek.
Kislányotoknak és nektek is sok egészséget kívánok!
Meglátod, egyszer még visszaköltözik a boldogság a szívetekbe.
A tiédhez közel sem hasinlítható, de bizonyos értelemben én is egy fájó szívű nő vagyok. 2 vetélésen vagyok túl. Nagyon vágyok egy babára és sajnos nem tudhatom, hogy megadadhatik-e nekem valaha az, hogy anya legyek. Pedig úgy szeretném. Hamarosan megtudjuk a genetikai összeférhetőségi vizsgálat eredményét. Ha ez rossz lesz, akkor állítólag nincs tovább.
Fogadd őszinte részvétem!:(
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok Nektek!
Részvétem! :(
Alig bírtam végigolvasni!!
Sok erőt kitartást kívánok!
Példaértékűek vagytok!! :(
Kivanok sok sok boldog evtizedet nektek egyutt :)
Ne rettegj, ne vonzz be semmit ! Elvezd , hogy tulvagytok rajta.
Minden ilyen tortenetet olvasva, tudok orulni, hogy nem kell mindenkinek atelni ezt.
Nem is tudom mit írjak...Őszinte részvétem! Én szülés után majdnem elveszítettem a kisfiamat, aki most lesz 7 hónapos. Visszajöttek az érzések és a rettegés, amit akkor éreztem.
Sok erőt és kitartást kívánok, valamint minden jót az alapítványi munkához!!!
Mindig rájövök, hogy milyen szerencsés vagyok, amiért nálunk már csak rossz emlék, ami történt.:-(
Koszonom :*
Sok boldogsagot a kicsi unokadhoz :)
:((((
Öllelek Drága Lia!
Istenem, szörnyű!!! :((
Nem találok szavakat és nem látok a könnyeimen át:((( Én most lettem Nagymama és nagyon mélyen megérintett!
Részvétem:(
Őszinte részvétem! Ilyen esetben vigasztalni nem tudok, csak veled együtt sírni. ;(
Ilyennek nem lenne szabad megtörténnie. De néha pont mi vagyunk az ilyen tragédiák főszereplői, s ilyenkor derül ki kinek milyen belső tartása van. A tied csodálatra méltó!!!
Kívánok erőt, kitartást, s főképp egészséget Dettinek. Vigyázzatok rá. S
Sok-sok sikert az alapítványi munkáddal!
A rogton szulni akarok fazis nalam is volt ... de nalam elmult.
Amig nincs gyogymod nem szulok. Ha kiesek a korbol, nem lesz tobb.
Lehetne, DE ... 25% az esely , hogy o is beteg lesz. Nem vallalom a rizikot.
Van PGD-s lombikra lehetoseg. De ez sem 100% ... nem rizikozunk.