Ég és Föld között, avagy Találd meg Önmagad (beszélgetés)
Igen ez így helyes.
Régebben én is mindenkinek meg akartam felelni.
lehetetlen!!!!!.
ha megfeszülsz akkor sem megy. Azóta csak a saját magamnak felállított normáknak akarok megfelelni.
De annak viszont következetesen és maradéktalanul.
nyitott?
Remélem nem azt akartad írni hogy naív.....-)))))
De tényleg nagyon egyszerű és egy nyitott ember vagyok.
Nem szeretem az álságos dolgokat.
Pedig itt a neten sajnos sok olyan ember van aki másnak adja ki magát mint amilyen valójában.
erre is utaltam akkor hogy minden ember fogadja el önmagát, és ne akarjon másnak vagy többnek látszani.
Szerintem nagyon jó lesz ez a fórum, minden hozzászólás eddig nagyon tetszik.
Szerintem sem a kor számít.
Nem szóltam volna hozzá, csak tetszett a bemutatkozásod! :)
Olyan nyitott volt, hogy az embernek ilyenkor azonnal jön a viszontüdvözlés! :)
Köszönöm a fogadtatást.....:-)))
Olvastam pár hozzászólásodat.
Szimpatikus vagy.
a kort nem is tudom miért írtam......hisz nem az a lényeg
Ó... Annyira szeretnék lovagolni!
Pár házzal arrébb van is két paci.
Én nem vagyok hasonló korú, de most költöztem nem rég egy kis faluba Budapestről!
Üdv itt! :)
A nyitó témához kapcsolódva. Én is szeretem a természetes dolgokat.
Hogy önmagunkat el tudjuk fogadni az a legfontosabb.
Hogyan várhatnánk el másoktól ugyanezt ha mi magunk nem tudjuk elfogadni önmagunkat.
Sziasztok!:)
Megnéztem a bemutatkozásod,s láttam téged is érdekel az ezoteria.Szívesen beszélgetsz stb.Viszont engem érdekel a fogyókúra.Nem ugrok rá az újfajta módszerekre,s amit szeretnék inkább életmódváltás lenne.
Dragon77,az szép ha elfogadod magad olyannak,amilyen vagy,de ha már úgy ítéled meg,hogy a többlet káros az egészségedre,akkor már fogsz ezzel a témával foglalkozni.:)Szerencsés vagy,hogy nem kell fogyóznod,de 20- akármennyinél már hidd el érdekelne...
sziasztok
Én ma este regisztráltam erre az oldalra, még csak ismerkedek a témákkal.
Jó lenne 1 olyan társasághoz csatlakozni, akik hasonló korúak és gondolkodásúak.
Én 48 éves vagyok és egy kis faluban élek Veszprém megyében.
Van, persze.
Én sem szeretem a mű dolgokat, én sem szoktam fogyókúrázni, pedig egy pár kilóval lehetnék kevesebb is. stb.
Nem érdekelnek a pláza cicák , nem ugrom a legújabb fogyókúrás módszerekre,(bár alkatom egyáltalán nem a médeák által sugárzott elvárásnak megfelelő)nem akarom a mellemet nagyobbítíni, sőt..Nem akarok műkörmöt éppítetni s egyáltalán nem akarok mű lenni.
De őszinte beszélgető , bocsánat csetelő társat szívesen vennék ,akit nem a csevegő felszin , hanem a jóval hallgatag mélységekre lenne vevő.
Van itt valamerre íly késői órában valaki ????????
További ajánlott fórumok:
- Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok?
- Vállald fel önmagad!
- Mit tettél ma önmagadért?...
- I used to be fat-Valaha kövér voltam! Légy újra ÖNMAGAD!!
- Kerékpárszállítás Kelenföld és Nyugati között?
- Tudja valaki, hogy hol találom meg Koncz Zsuzsa: Ég és föld között című számának zenei alapját?