Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Édesanyák eszmecseréje csemetéikről fórum

Édesanyák eszmecseréje csemetéikről (beszélgetés)

2707. kszilvi
2007. jún. 13. 16:10
Hogy megy nálatok a napközbeni-esti alvás?
2706. kszilvi (válaszként erre: 2702. - 737f507a35)
2007. jún. 13. 16:10

Nem, még nem költözünk. Lehetne, de mi szeretnénk kicsit átalakítani(ajtót befalazni,máshova boltívet rakni, betonozni is kell 1 szobát). Így meg lesz a nyári-őszi program. Persz még be is kéne rendezni... 2 szobára már lenne, de még ott a konyha, ebédlő.

Igen közel lakunk!:-)Mutattam is a fiamnak Réka képét!:-))))))))))

2007. jún. 13. 16:07
Dee, mi jót vásároltatok? Hármasban voltatok vagy kettesben? Inas? :)
2704. 737f507a35 (válaszként erre: 2703. - Minya)
2007. jún. 13. 16:07

Szia Minya!

Gondolom, most már pihensz egy kicsit Te is!

Az jó hír, hogy nem nagy a baj és tényleg nagyon szorítok Nektek, hogy helyre gyertek minél hamarabb! "Kemény fiatalember" a kisfiatok, biztos, hogy gyorsan rendbe fog jönni!!!

2703. Minya
2007. jún. 13. 15:20

Sziasztok!

Köszi mindenkinek annyira jó esik.

A doki azt nondta hogy nincs nagy baj adjam továbbra is a gyógyszereket meg csak akkor adjak kúpot ha 38 fokos láza van.Most alszik a kis drága de már megint lázas volt 38,5 fok szerencsére anya átjött segíteni hogy pihenjek kicsit.Ja a doki még azt mondta hogy nem baj ha csak a tápszert eszi meg csak egyen meg sok folyadékot igyon.Na megyek pihenek addig amíg csibi is alszik.Majd pénteken kell menni vissza elenőrzésre remélem addigra minden rendben lesz.

Puszi mindenkinek :)

2007. jún. 13. 14:35

Sziasztok "elveszettek"!!!

Örvendek, hogy azért jól vagytok. Mariska, nem irigíellek a fogászat miatt. :-/

Szilvi, már költözködtök?

Tényleg, Ti nagyon közel laktok egymáshoz: Dee, Arwenn és Szilvi. Réka babának egyből két lurkó is csaphatja a szelet!!!;)

2007. jún. 13. 14:24
Sziasztok anyucik!csak beköszöntem,nemrég értem haza a fogászatról.Most gyorsan megyek főzni.Képzeljétek,nem akarom elkiabálni,de úgy néz ki manónak kezd +javulni az alvókája! :)Mondjuk éjjel még felébred 2-3szor,de az már nem vészes!Minya!Jobbulást nektek sokat!!!Emőke,a babakocsival mi is bajban vagyunk,mert sport még korai,mivel még el szokott dőlni,a másik meg lassan kicsi lesz. :(Na megyek,majd még benézek.Szép napot mindenkinek!
2700. kszilvi (válaszként erre: 2697. - Arwenn)
2007. jún. 13. 14:09

Milyen gyakran jártok az usziba? Fedett? Külön medence van erre a célra?

Persze, jobb, ha megnézik még 1X a kicsi csípőjét, biztos, ami biztos. Petyának is kicsit kötöttebb volt az egyik, de nekünk csak tornáztatni kellett itthon. Még a terpeszpelus se kellett szerencsére. Vissza nem kellett mennünk.

Biztos minden rendben lesz! Szorítok!

2699. kszilvi (válaszként erre: 2689. - Minya)
2007. jún. 13. 14:04

Szia!

Jobbulást a kicsinek, és neked pedig kitaráts! Ha tudsz lenni, majd beszélünk!!! Remélem nincs nagy gond!!!

Puszi Csibinek!

2698. Csenge anyukája (válaszként erre: 2630. - Mágika75)
2007. jún. 13. 13:45

"..... a saláta sóska és spenót, nagyon értékes zöldségfélék, tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel. Leveleik nagy mennyiségú ártalmas ólmot és nitrátot képesek megkötni." Babatáplálás kézikönyve. Mivel Csenge az első babám, nulla gyakorlat hiánynában kénytelen voltam hinni a szakkönyveknek :s

Nincs kertünk. Hiba, tudom ,de sajnos így alakult. Messziről jött ember mag azt mond amit akar. Értem ezalatt az árust a piacon!

Anita

2697. arwenn
2007. jún. 13. 11:30

Igen, mi mindketten bent vagyunk Rékával a medencében. Tök jó :))

Vissza kell menni csípő röntgenre, mivel három hósan azt mondták kicsit kötött a bal. Inkább jobb is ha megnézik megint.

Nagyon izgulok.

Minya gyógyuljatok meg minél hamarabb.

Szegény kis manócska :(

Dee, ti szoktatok sétálni menni ?

2696. Mágika75 (válaszként erre: 2689. - Minya)
2007. jún. 13. 10:33

Aj-jaj! Remélem a doki tud valami nagyon okosat mondani, amivel hamar kilábaltok ebből a makacs betegségből!

Semmi sem viszi le a lázát? Vizes borogatás? Hűtő fürdő?

És Te legalább akkor tudtál aludni, amíg Dávid aludt? Kimerítő az aggódás már önmagában is, de ha még aludni sem bírsz...

Jobbulást!

2695. Mágika75 (válaszként erre: 2686. - 737f507a35)
2007. jún. 13. 10:30

Szia Emőke!

Nekünk sokfunkciós babakocsink van.

KisCsengénk kb 7 hónapos volt, amikor feljebb emeltem neki a háttámlát. Így most félig ülő, félig fekvő helyzetben van.

Most már ül önállóan is, lehet, hogy még egyet emelek a háttámlán...

Ami a biztonsági ülést illeti:

KisCsengénk még elég messze van a 9kg-tól (7,5kg), de a hordozóban már nem tudta kinyújtani a lábát. Május elején vettünk Neki biztosnági ülést. Sokkal jobban kedveli, mint a hordozót, mert kilát belőle. :-))

2694. 737f507a35 (válaszként erre: 2693. - Arwenn)
2007. jún. 13. 10:14

dehogynem, úgy látszik, hogy én már fejben ott tartok...:)

Én a naplójában olvastam Zuzzancsnak. :)

Az úszásnál mindketten ott vagytok Réka babával a vízben?

2693. arwenn (válaszként erre: 2692. - 737f507a35)
2007. jún. 13. 10:06

nem 18 hetes az a babó?

meek megolvasom .....

mióta uszizni járunk mi 31-32 C-osban fürdetjük mindig, eőrsíti az immunrendszerét is azt mondta az oktató. Szereti, az a lényeg.

2692. 737f507a35 (válaszként erre: 2688. - Arwenn)
2007. jún. 13. 09:46

:)

Hát látod, milyenek vagyunk, semmi sem jó nekünk.

Virág is mindig máshol kel, ahhoz képest, ahogy lefektettük még az a szerencse, hogy háló van a kiságyon, mert így nem tud beszorulni, max csak a rácsvédő alá bújik be.

Lehet, hogy a fogacskái kínozzák már őt is, vagy az idő.

Ja, olvastam, hogy Zazuka Danijának kibújt az első fogacskája, most 18 hónapos a drága!

Csípő röntgenre mentek?

Így akkor nem is szoktatok sétálni menni ezek szerint?

Virág sem szereti, ha hátra engedem, mert a Graconak ezt a fajta kocsiját, ami nekünk van, egészen hátra lehet fekvő helyzetbe is engedni. Tegnap bealudt hazafele, én meg gondoltam, hogy akkor leengedem, hátha jobban alszik...rögtön felébredt mondanom sem kell. :)

Fürdetés: változó 30-35 fok között, amióta ilyen meleg van.

2691. 737f507a35 (válaszként erre: 2689. - Minya)
2007. jún. 13. 09:39

Szegény Minya és Dávid baba!

Biztos, hogy a doki majd fog segíteni, mert tényleg nincs annál rosszabb, amikor látod, hogy szegény babucid nincs jól és nem tudsz rajta segíteni.

Vedd ölbe többet, mert az biztos, hogy jót tesz neki is meg Neked is!

Majd, ha végeztek a dokinál és ráérsz, akkor várjuk a fejleményeket és én addig is nagyon-nagyon szorítok!!!

2690. dee (válaszként erre: 2689. - Minya)
2007. jún. 13. 09:30

Szia Minya!

Nagyon sajnálom,hogy még beteg manócska!

A lázcsillapítókat inkább felváltva adjad,ne egyszerre.Minimum 4 óra teljen el köztük.Közben vizes borogatás,hűtőfürdő.

JOBBULÁST kívánok!

2689. Minya (válaszként erre: 2685. - Mágika75)
2007. jún. 13. 09:21

Szia

Szia!

Köszi hogy ezt kívánod nagyon jól esik de sajnos nincs jobban csibi most is lázas és alszik az éjjel hajnalig jól aludt de akkor megint lázas lett adtam neki kúpot akkor úgy fél óra mulva elaludt de nem volt valami hatásos mert kb 2 óra múlva megint lázas volt de csak ivot és aludt tobább most reggel is lázas volt de valahogy nem akar lemenni a láza a kúptol pedig adtam neki mellé nurofent is :((((Nagyon ki vagyok már sírni sincs erőm remélem 11 után okosabb leszek valamivel,akkor megyünk orvoshoz.

Mindenkinek szép napot!

2688. arwenn
2007. jún. 13. 09:20

Sziasztok. Nekünk nem volt egy happy éjszakánk, Réka többször is felkelt, mióta tud mászni többször is előfordult, hogy álmában is akart menni, erre kelt fel.

Most elcsucsult, de elég nehezen, kicsit nyűgös ma reggeltől, ami 06.00 órát jelent.

Tegnap RÉka találkozó volt, párom barátja volt itt kis családjával, a kiscsaj 4 hónapos, sajnos szíjat visel :(

Mi jövőhéten megyünk röntgenre újra, nagyon bízom benne, hogy minden rendben lesz.

Minya hogy vagytok már?

EMőke mi többnyire az udvaron levegőzünk, a mi babakocsinkkal az gond, hogy Réka még egy idő után eldől benne, mivel nem tud rendesen ülni még, a kocsi háttámláját pedig nem lehet lejjebb dönteni. A másik kocsi meg már nincs nálunk, de az sem lenne jó, mert az meg csak fekvős, azt meg Réka már nem csípi :)

Lányok ti hány fokos vízben fürdetitek a bébiket?

2687. dee (válaszként erre: 2686. - 737f507a35)
2007. jún. 13. 09:18

Jó reggelt Ágika és Emőke!

Én is kicserélném a babakocsinkat is szivesen.Már a mózeskosár rész kicsi.A hordozót utálom,a sport rész meg még korai:(

Eddig jó volt az újszülöttnek,de most már .....

Gyorsan nő manócska,más az igénye.:DDDD

2007. jún. 13. 08:46

Jó reggelt kívánok én is!

Köszi Mágika, nekünk most is jó éccakánk volt, viVi pedig már újra alszik, hagy engem érvényesülni egy kicsit...:)

Dee, ami az Ikeat illeti, ne sajnáld. Most már szerintem nagyon gagyi lett. A Kika viszont egyre jobb és nagyon-nagyon jó minőségű gyerekcuccaik vannak, nemcsak bútorra gondolok ilyenkor!!!

Mi már nem hordozózunk, így most már a hordozó-autósülés fixen bent marad a kocsiban, amíg el nem érjük a 9 kg-ot, amit remélek, hogy azért nem most lesz a közeljövőben. :)

Csajok, akiknek már nagyobb a babócája, arra lennék kíváncsi, hogy mikortól használjátoka sportkocsit és, hogy kell-e?! Gondolom, ez azért attól is függ, hogy milyen a babakocsitok.

2685. Mágika75
2007. jún. 13. 08:22

Jó reggelt kedves Babák és Mamák!

Remélem mindenkinek kellemes éjszakája volt! Különösen Minyának és a gyógyulófélben lévő Dávidnak!

Szép napot! :-))

2684. dee (válaszként erre: 2683. - 737f507a35)
2007. jún. 12. 23:34

Ez a szoba-inas jó ötlet.Kár,hogy itt nincs Kika,se Ikea.:((

Holnap megyünk Miskolcra autós ülést venni,mert nem tetszik ahogy a hordozóban ül a baby.Majd nézek egy inast:DDDD

2683. 737f507a35 (válaszként erre: 2682. - Dee)
2007. jún. 12. 23:11

Köszi, ez egy jó 5let. Legközelebb megpróbálom, csak nem az Árkádban, mert ott eléggé s...fejek. :S

Én nem szoktam ott hagyni, de most már nem elég, ami van...:)

Amúgy mi is nemrég vettünk neki egy nagyon klassz szoba-inast a válfás ruháinak a Kikában. Nagyon szuper, szekrény nem igazán férne már be ide, az a helyzet.

Én azokat a használt ruhákat, amiket nem teszek el a következő csemetének, vagy emlékbe, azokat 62-es méretig be fogom vinni jövő héten a Rókusba, ahol szültem, már össze is pakoltam.

És, hogy hova jutunk?! Hát oda...:S

Na jó, megyek fürdeni és aludni most már!

puszi és jó éjt!!!

2682. dee
2007. jún. 12. 22:48

Minya jobbulást a babócádnak!Nagyon sajnálom a picit.

Emőke vállfát a C&A-ból kérj!Én mindig otthagyom:DDDD

Vagy valami 100 forintos boltban nézd meg.Nekünk szekrény kellene nem vállfa:)))))

A tanácsadóban megjegyezte a nővér,hogy a használt ruhákat letehetem ott is.( mintha nem tudnám akárkinek adni)Gondoltam rá,hogy 1-2 Nike polót lerakok.Ja és felnőtt ruhát is elfogadnak.

Hova jut ez az ország???????Na nem politizálok itt.

2681. Minya (válaszként erre: 2679. - Mariska777)
2007. jún. 12. 19:12
Köszi szépen remélem tényleg hamar fog meggyógyulni.
2680. Minya (válaszként erre: 2676. - 737f507a35)
2007. jún. 12. 19:12

Hát remélem hamar rendbe jön és minden oké lesz.

7-7,5 hónapos volt mikor abbahagyta meg is harapot előtte való este aztán már reggelel se fogadta a cicit.

2679. Mariska777 (válaszként erre: 2675. - Minya)
2007. jún. 12. 18:29
Jobbulást kívánok a babócádnak!
2678. Mariska777 (válaszként erre: 2677. - 737f507a35)
2007. jún. 12. 18:28
Hahó!megjöttem!manókám alszik,olyan nyűgös volt egész nap. :( de azért +csináltam amit akartam.Persze az ablakot volt értelme lemosni,szakad az eső. :(

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook