Eccer volt, hol nem volt... (beszélgetés)
Szép napot kívánok!
Kedves Csemár! Luca és Rexi annyira összebarátkozott, hogy öt apró kiskutya lett a következménye. A kutyusuk angyaliak, az egyik kiköpött hasonmása a mamájának. Most gazdikat próbálok szerezni a kicsiknek. Nem volt szívem ahhoz, hogy bármelyiktől is "megszabaduljak". Már három hetesek.
Guruljka kedves!
Nehogy azt higgyed, hogy nem gondolunk mi Rád...!
Kedves Mária!
Megvigasztaltál... (Az igazolványképpel kapcsolatban. Eldugtam, jó helyre, mutogatni nem fogom, elővenni is csak akkor, ha muszáj lesz. :-D)
Ádventi koszorú... Jön a karácsony... Egy-két "körutam" már volt "ajándékügyben", de még lesz is. (Nagy a család...)
Szép estét, jó éjszakát kívánok!
Kedves Csemár! Az igazolványképemmel én is ugyanígy
vagyok. Valami rettenetes arc tekint vissza rám.
Ma vettem egy gyönyörű adventi koszorút. A gyertyák
méz illatúak benne. Nagyon tetszik.
Jó reggelt!
Annyira beleéltem magam tegnap a "jelenbe", hogy még körül se néztem, mikor idejöttem elköszönni... Kedves Guruljka, kérlek ezért, ne vegyed bántásnak, hogy meg se mukkantam arra, amiket írtál. Élmény lehetett elyen mélyen visszalépni a múltba!...
Éppen a "papírokkal" volt dolgom tegnap, s "bajom" is, nem is kicsi! (Papírok... A személyazonossági igazolvány már nálunk se egyszerű "papír"...!)
...Órákig álltam sorba érte...
...Mikor végre kézbe vettem, csak nézem, nézem... Valami förtelem néz vissza rám róla... Mint egy vízihulla... Meg nem tudom érteni, hogy hogy tudnak ilyen szörnyűséges képeket produkálni az illetékeseink! (Hát ennyire hiú vagyok, látjátok! :-D)
Ezzel együtt is: szép napot!
Azért is kutakodtam, mert abban mesterkedem, hogy visszavegyem a régi családnevet, amit dédapám magyarosított.
Most nekem igazolnom kellett, hogy közöm van ehhez az "idegen hangzású" névhez.
Történetesen a keresztlevélben szerepel a névváltoztatás ténye is, hivatal ügyszámmal együtt.
Nagyon apás kislány lettem volna,de kétéves voltam, amikor elváltak. Apu feleségétől pedig nem lehetett csak úgy elszaladni hozzá, pedig nagyon szerettem "a kisöregeket",Nagyszüleimet is. Mindketten 90 év feletti kort értek meg.
Szép estét, jó éjszakát kívánok!
Kedves Guruljka! Beleborzongtam, ahogy soraidat olvastam. Biztos rendkívüli élmény lehetett ennyire visszamenni a régmúltba.
Jóéjszakát kívánok!
Hazaért a fiam, vacsora és "estevan". :D