Eccer volt, hol nem volt... (beszélgetés)
Aludj jól!!!!
Jót mosolyogtam a 20 éven, hajjaj...
Nevet az orvosnőm, mikor aszondom: nem tudom mi van vele - mindegy, miről beszélünk: csípő, térd, váll, csukló, akármi -, 20 évvel ezelőtt nem fájt...
Jó éjt!
Napközben nem fáj, de éjszaka fel is ébreszt a jobb csípőm. Pont az ízület.
A vállam azért mozog, mert szedek bogyót.
Én már szépen adogálom ám a kilókat lefele!
Szép estét Neked is, Guruljka!
Ajajaj! Ez nem kevés!
Ápr. 24.?! Ez 2 hónap...! (Csak megemlítem: mielőtt elkezdtem volna a fogorvoshoz járni - szeptemberben -, úgy voltam vele, hogy oda a csípőm, annyira fájt. Hogy lekopogjam: amikor kicserélte a tömést a doktornő az egyik hátsó fogamban, megszűnt a fájás, azóta se jött vissza. Pedig közben fölszedtem, sajnos, 1-2 kilót. ...Most a derekam vacakol, csak hogy nehogy má' minden rendben legyen...)
További szép estét!
Szép estét!
Ma délutn voltam az orvosnál. Minden rendben, átnézte a leleteimet, mindegyiket vihetem pénteken.
Reumatológiára kaptam beutalót, az időpont árilis 24.
És kaptam receptet porc-erősítőre, ezzel havi 6 ezer körüli lenne a gyógyszerköltségem.
Olyan 4 körül, fél ötkor már jó lenne!
De felhívtam a gyöngyösi buszállomást, és az információs hölgy kikeresett egy jó buszos csatlakozást, rövid várakozással. Eszerint elég lesz a 6.50-kor induló buszhoz kimennem! Olyan kedves is volt, közben elnézést kért és szóban is válaszolt pár érdelkődő utasnak.
Szia!
De jó, hogy visszanéztem...!
Akarom mondani: ha ébresztőre lesz szükséged pénteken, csak szóljál! :-DDD
2-kor? 3-kor? 4-kor ébresszelek kakasszóval? :-D
De jó, hogy mondod!
Holnap hétfő, odatelefonálok délelőtt a rendelőbe, és a kedd sélutáni rendelésre kérek időpontot, hátha így elkerülöm a hosszas váraqkozást a sok beteg között.
Igen, szeretném az eddigi leleteket összesíttetni. És ha még egy labor szükséges, vagy ilyesmi, akkor még belefér, mert oda nem kell időpontot kérni, és a leletet is elküldik mailben.
Hát persze, értettem én, csak nem reagáltam rá azonnal, bocsi!
A dec.-i vizsgálatok nyomán kell most jelentkezned? (Jó hosszú a sor...!)
Én januárban szedtem össze a szükséges leleteket (írtam erről), de mivel túl nagy bajok nem látszanak lenni, azon kívül éppen dúl nálunk az influenza, úgy gondoltam, hogy várok még a leleteim bemutatásával a belgyógyászomnak... (Azt mondja a szomszédasszony, hogy a rendelők mindenfele tele vannak lázas, tüsszögő, köhögő emberekkel, kész megbetegedés most ott felvonulni. ...Pedig fogytán a gyógyszereim, muszáj lesz...)
Mi kárt tehet bennük az a gurábli?? Nem értem... :-D
Örülök, hogy azonnal értetted...:D
Elvben megérkezett már, de még nem küldött mailt. Az is bizonytalan, hogy a sütit beengedték-e azok a fránya ámerikaiak.
Hogy én mit csinálok? Most elvagyok, és lélekben készülök a pénteki napra. Akkor kell kedves városomba, Egerbe mennem a felilvizsgálásra, egyedülaz a baj, hogy a 6 órási buszt kell elérnek, tehát irgalmatlanul korán kell kelnem.
Ráadásul átszállós a busz, és sokat kell várnom. A vonat nem nagyon alkalmas, mert többet kellene gyalogolni.
Olyan szél volt az éjjel, hogy joggal lehetne böjtinek nevezni - ha 10 fokkal hidegebb lenne.
További szép napot!
Szia, Guruljka!
"Padlás-nosztalgia"? Ez jó! (És ismerős is... Én is szerettem felmenni a Régi Ház padlására, és ott kútászni... Mindig találtam valami érdekeset...)
...A guráblival a nővéred megérkezett-e már a nagy Júeszébe?
És Te? Mivel foglalatoskodol mostanában?
Jó reggelt!
Szép volt a másor, sok-sok ügyes résztvevővel! A juhászokról nemigen volt szó ugyan, mert hagyományőrző ének-, zenész- és tánccsoportok mutatkoztak be, a hagyományőrzés jegyében, azok viszont mindannyian alaposan kitettek magukért, a 3 évestől a 77 évesig. Élmény volt! Külön hadd említem: hagyományos, népi krumplis ételek "szemléje" is gazdagította a rendezvényt, az egyik teremben roskadásig megrakott asztalok álltak sorban ilyenekkel, szépen megterítve, asztal mögött a készítőkkel, és kóstolni is lehetett. Bánhatja, aki nem kóstolgatta végig legalább a felét! :-D
Szép napot!
Szép napot!:)
Megint esett ez a fránya hó,de már a hét közepétől itt van a jó idő:Addig marad a kukoricamorzsolás:))
Szép estét!
A mai nap hozott azért valami jót is: közös programot holnapra. A juhászélet rejtelmeibe nyerünk betekintést a tervek szerint, csak egy kicsit kell utazni hozzá. Jó lesz, muzsikás esemény.
Előtte viszont hogy rövid lesz-e az éjszaka...? Remélem, nem annyira, mint a mára virradó!
Jó éjt!
Szép napot!
reggel nem jöttem, mert keveset aludtam. Mire sikerült félig felébrednem, telefonált a húgom, hogy fél óra múlva itt lesz. Azétr egy kávét is megittam, de már a hírtől éber lettem!
Évekóta nem láttuk már egymást, most is scak keveseet tudtunk beszélgetni, mert átment Anyu házához, a régi leveleit, ezt-azt összeszedni. Amolyan padlás-nosztalgia...
Mire visszajött, főztem neki egy leveskét, jól is esett neki, átmelegítette.
És sütöttem neki guráblit, amit el fog vinni Amerikába a gyerekeinek....
Persze, tudom én!
Még félúton való találkozáshoz is, talán. Tömegközlekedéssel még a szomszéd városból sem lehet akármikor hazajönni.