Eccer volt, hol nem volt... (beszélgetés)
Kedves Mária!
Egy Édesanya elvesztése minden érző szívű embernek mély gyász és bánat.
Én is boldog születésnapot kívánok Neked, bár természetesen nem helyettesíthetem Anyukád köszöntését. De tudom, hogy Ő most is köszönt Téged! Biztosan érzed is.
A gyász lassacskán könnyebbülni fog, idő kell hozzá. És én is azt kívánom, hogy egyre boldogabb születésnapok kövessék egymást az életedben, és legyél olyan boldog, amennyire az Édesanyád is kívánná!
Kedves Mária!
Szeretettel köszöntelek születésnapod alkalmából! A mostaninál sokkal-sokkal boldogabb születésnapokat kívánok Neked! Bízzál benne, hogy lesznek!
Sziasztok. Szép estét kívánok mindenkinek. Az én hangulatom sajnos nem az igazi. Születésnapom van.
Ez az első szülinapom, amikor anyukám nincsen velem. Szivszorító. Soha el sem tudtam képzelni, hogy milyen lesz, amikor nem köszönt fel, nem ad szülinapi puszit. Borzasztó! Ne haragudjatok rám, hogy ezt leírtam, de ki kellett írnom magamból az érzelmeimet. Puszillak benneteket. Mária
Jó napom van ma nekem is. Megjött a könyv, melyet már nagyon vártam. Czeizel Endre "Zeneszerzők, gének, csodák" c. könyve. Egyelőre még csak a képeket nézegettem meg, de szinte biztos, hogy a mondanivaló is izgalmas...
Szép estét, jó éjt! :-)
Kitaláltad! De Göncölkét fogta Zsomborom, csak később ugorhatott a nyakamba. Meg is tette! :D
Boldog vagyok és nyugodt.
Hogy felvettek-e, azt július 24.-én fogom megtudni.
Zsombor holnap reggel megy csak vissza, mert holnap egy rendezvény van az iskolában. Szombat kora délután meg újra jön haza, mert haza kell hordania a kollégiumban összegyűlt holmiját. Pünkösd hétfőn visszamegy, mához egy hétre záróvizsga, és másnap végleg otthagyja a kollégiumot.
Utána keresünk egy hónapra egy ideiglenes munkát, hogy azután a végleges munkaviszony előtt az augusztust még nyaralással tölthesse. Ha rendes munkaviszonyt kezd, még egy évig nem kaphat hosszabb szabadságot.
Hurrá! Brávó! Hurrá! Brávó! Hurrá! Brávó!
Szóval: igazán örülök! :-)
Kitaláljam?
A kabátkát vitted.
Szoknyát vettél, nem nadrágot.
Göncöl a nyakadba ugrott, mikor hazaértél.
Szép napot kívánok!
Jól sikerült a szóbeli, a tanárnő szerint az idén bejutok a főiskolára. :D
Jó reggelt kívánok!
Jól aludtam, időben ébredtem, jó fél óra múlva indulok. 9-kor kezdődik. :D
Jó reggelt! :-)
Brávó, Guruljka, örülök én is! :-)
Sok szerencsét a mai naphoz! :-) Szorítok Neked!!!
Szép napot mindenkinek!
Reggel 9-re megyek szóbelire.
Annyit ma megtudtam, hogy az írásbeli jól sikerült. örülök nagyon!
No...egész nap motoszkált a fejemben, hogy valahová telefonálni akartam, munkaidőben.
Hát most ugrott be az előbb: a suliba akartam, mert ma lehetett volna megnézni az írásbeli eredményt. Azt akartam kérdezni, telefonon lehetne-e, hogy bemondják nekem a százalékot...
Értem! :D Köszönöm a kiigazítást.
Aludj jól!
Remélem, nem lesz nagyon hideg, és csütörtökön szoknyát vehetek.
A nemrég vásárolt fekete szoknya csak picikét szűk, felpróbáltam. Azért szerettem bele, mert olyan ezüstfehér hajszál-csíkok vannak benne, mint a blézeremben, csak kicsit sűrűbben. Nagyon "elegáncsos" együtt. :D
A "J" folytatása: "Jaj, nem szóltam semmit, azt is lassan mondtam." (...Csak jött a "taxisom", hogy "Anyu, indulunk?" Anyu pedig indult, a "J" meg ittmaradt...)
Szép estét, jó éjt! :-)
Megfordult a fejemben, d nem merem még elsuttogni se, nemhogy elkiabálni.
Még nem holnap! Csütörtökön.
Jó reggelt!
Ezek szerint a csodák napjait éljük valóban, hát kell ennél több? :D
Jó reggelt! :-)
(Vagy ezt már mondtam? :-D Igen ám, csakhogy csoda történt: aludtam azóta egy sort!! Lámcsak, lámcsak, történnek a csodák sorozatban: Guruljka, Te vasalol, Marika vallomást tesz, hogy nem szeret vasalni, én meg, igaz, két túrában, de csak végigalszom az iccakát...)
Hát akkor: szép napot! :-)
Jó éjszakát kívánok, Csemárka!
Szép lett a régi blúz az új gombokkal, ki is vasaltam ma. :D
Nadrág is bélelt szoknya is van fekete, a ruha is előkészítve. És a régi meg az új blúz és egy fekete blézer.