Durva féltékenyég vagy jogos bizalmatlanság? (beszélgetés)
Volt ilyen betegesen bizalmatlan "párom " mint te vagy.Először hízelgő volt a napi sok telefon meg váratlan látogatás "mert annyira hianyoztal hogy kocsikaztam 150 km-t csakhogy munka elott lassalak 2 óra hosszát ".. de mikor mar létezni nem tudtam mert egyfolytában hivogatott es elszivta az összes életerőm az ilyen hulye kitaláciokkal ugy döntöttem befejeztem vele.Számomra egyértelmű volt hogy nem engem szeret es nem is ismer ha ilyeneket feltételez egy ev utan is..ezáltal nem volt kedvem elmeselni semmit hiába volt jelentéktelen ezt váltotta ki belőlem.
És fordítva egyébként hogy működik? Parod korlatoz téged valamiben,megmondja mit csinalhatsz kivel allhatsz szóba?
Belekezdtél ...válaszolt.... és végig tudta mondani a válaszát? Vagy inkább a szavába vágtál és már nem volt kedve végig mondani neked semmit!!
Azt gondolom, nem csak bizalmatlan vagy, hanem hepciás is: "szerintem van vagy 10ora" ...te vagy a mozdony, hogy jobban tudod?
Leírták már többen ...most is és korábban is. A srác NEM A TULAJDONOD.
Ne akarj mindig a KÖZPONT lenni, mert nagyon fárasztó.
Ha eddig mindennapjaitok így zajlik ...bocs, de én már rég szájba vágtalak volna, mert a szép szavak úgylám" semmit sem ért bármit is mondjon neked.
GONDOLKODJ mielőtt megszólalsz.
L/46
És?Megtette?:)
Bármilyen választ adunk,akkor is bizalmatlan marad.
Csoda hogy a pasi még elbírja viselni ezt.
Nagyon szeretheti.
Van egy csomó pályaudvar Münchenben. Attól függ, hol szállnak le. Amúgy 6, 7 vagy akár 11 óra is lehet a vonatút. De az mitől nem mindegy? Ha 10-et mondott volna, akkor azt kérdeznéd, miért nem 8.
Figyelj, az a pasi nagyon szerethet téged, ha még nem hagyott ott a 'csába.
Az egyikotok irta hogy nem magatol mondta el hogy kulfoldre mennek. De igen.
Magatol mindta el. Ez volt a sorrend: enlitette hogy a haverja felhivta (belekerdeztem..valaszolt...) elmondta hogy a pasi autot venne (belekerdeztem..valaszolt .) elkanyarodtam a tematol .es itt mondta a kulfoldit...
Amugy Alig ertem amit beszel.
Ossze vissza mond mar mindent.
A telefonban 2napja azt mondta hogy alapbol kufele 2szemelyes sportkocsival mennek...
Most meg rakerdeztem higgadtan mondta hogy NEM. Kifele vonattal mennek..de a pasi 2szemelyes sportkocsit vesz es azzal jonnek haza.
Plusz a haver allja neki az utikoltseget is.
Allitolag 6vagy 7oras a vonatut Munchenbe. Ez hiheto? Szerintem van vagy10ora.
Szerintem szakíts vele így nem lesz miért idegeskedned...
43/L
:DDD
Mit szólna egy kennelhez?