Dumálgatunk (beszélgetés)
sztem semmi rossz nincs abban ha pl Laci egy akár a te vetkőzésedet megnézné..:)
végülis azárt mert lakulnak köztünk a dolgok, ő még nem vak.. és én sem:) és nem is várom el tőle hogy az legyen..
óóó,most lebuktattál:DDDDD
igen,én szeretnék tőle egy sztriptízt kérni. valahogy felkeltette a téma az érdelődésemet:DDD
apát meg addig elküldöm női sztriptízbárba,hogy 1:1 legyen:))))
hát azt el is hiszem:)
nem fárasztó amugy az ilyen munka? sok idődet veszi el?
én nem szorulok rá hogy pénzért tegyem:)
mennyit keresel pl tánccal??
Na,én meg mellőzve vagyok,pedig most pár percre lehet,hogy ráérek!!:((((
Csak lenne időm benneteket végiolvasni:))
na,majd mindjárt.
Kitôl: tribaltattoo, 2008-06-26 16:23
Téma: Re: Re: Re: Re:
Üzenet: köszönöm a köszöntést...
öcsém 22 lesz, gondoltam meglepem egy ilyen gyönyörű, kívánatos, hölgy táncával....
amúgy ez nem megcsalás hiszen a tánc nem nekem szól, bár engem is érdekelne :)
ez a kedvenc üzim tőle:)
tribaltattoo, 2008-06-26 16:40
Téma: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Üzenet: látom kicsit bizonytalan vagy :)
ha 1 pillanatra eltekintünk fügétől, akkor te vállalnád e ? ... vagy ha nem akkor van e olyan barátnőd aki szintén ilyen szép, mint te és elválalná e a táncot
Laci biztos örülni fog neki hogy kitetted fórumra a leveleit mikor azt mondta maradjon köztetek:))))
ezek után is tuti a kedvence leszel:)
tribaltattoo, 2008-06-26 16:12
Téma:
Üzenet: szia
privátba irok, mert nem szeretném hogy füge rosszul értelmezze a dolgot...
az öcsémnek most lesz a születésnapja és érdeklődnék hogy válalsz e privát fellépést (nem rossz értelembe )
üdv Laca
"Én most a szakitás felé hajlok mert egyszerre túl sok negativuma jött elö és nem tudom ha együtt maradunk még mi várható.... újabb meglepetések ? titkok? átverések? stb....
ugyanakkor nem vagyok csapongó ember és öt nagyon megkedveltem ,megszerettem és nem egyszerü csak ugy azt mondani hogy vége"