Dumálgatunk (beszélgetés)
én is élveztem a veletek való társalgást:)
pápá
Oké.
Fügéhez, addig reméljük visszatér Laci, vagy Kagylókürt! :DDD
Na Füge ebből látszik,hogy 0vagy az élethez.
Tudod beleht nekem ugatni,hogy mennyi vagyok egy éjszakára,de én már most 25éves koromra többet lemelóztam az éjszakában,mint amennyit te ezzel a hozzállással az életben fogsz!na szia
Dóri,jön egy barátnőm ár,ha van még kedved dumcsizni úgy fél-háromnegyed óra múlva jövök
pussz
szerintem nincs is mit megköszönnöm... max egy észrevétel...
érdekes a felfogásotok az őszinteségről...
vaaagy válogattok hogy kinek mikor mit mondtok el és mivel vártok kicsit hátha nagyobbat csattan:D
nekem egyszerűen gyanus volt hogy hirtelen Paskával egyszerre kezdtétek el a Laci körüli témát...hogy őszinte e hozzám hogy mindent elmond e..és micsoda véletlen hogy mindketten priviztetek vele, és akkor rögtön nem szóltatok hogy tudom e stb...és ez olyan összeesküvés szagú...
de én is tévedhetek:)
nnaa ha támogattatok, és nem bekavartatok.. akkor mért háborit fel egyáltalán hogy ilyet kérdeztem?
ez nekem egy kicsit fura...
hiszen.. ami nem igaz, az nem fáj..:)
Engem meg sem hívtok?????
Paska!!!Tudhatnád,hogy ott a helyem!!!
Ezt most sértésnek veszem,de egy meghívóval ki lehet ám engesztelni:)))
Na Füge!
én nemtudom a többi lány ,hogy van ezzel,de szerintem hasonlóan,úgyhogy msot borítom a bilit,mert ez már a Te részedrő gusztustalan!
Hetek óta másról sem szólnak a fórumok,mint,hogy Te szerelmes vagy meg arról,hogy Te milyen szerencsétlen és ronda vagy,és hogy Neked semmi nem jön össze,és blablabla.
Mi ennek megfelelően hetek óta azt hiszem a legnagyobb jóindulattal,adunk neked tanácsot,hallgatunk meg,drukkolunk neked,stb.
Úgyhogy nagyon sajnálom,hogy ha ezt annyira nem becsülöd,hogy mikor szembesítünk azzal,hogy a Laci mit csinál veled a hátad mögöd,akkor annyit mondj,hogy "köszi csajok,hogy szóltatok,hogy hülyére vesz"!mert,hogy nem az a gond,hogy levelezget velünk priviben,még azzal sem amiket ír-bár azért azzal is lennének gondjaim,de mindegy-viszont azt mondod,nincsenek titkaitok egymás előtt,majd kiderül,hogy mégis,emrt neked ezekről a pirvát levelegkről fogalmad nincs.
Még ezek után is őt véded.Véded?szíved joga,mindenki úgy bassza el az életét,ahogy jól esik,de az több mint GUSZTUSTALAN és FELHÁBORÍTÓ ,hogy azoknak kezdessz el beszólogatni/ugatni,akik támogattak meg segitettek téged az emúlt hetekben.
Jah és,hogy ne a fika egye az óvodást,azt azért még elárulnám:
itt mindannyian,téged kivéve,önálló egzisztenciával rendelkező,felnőtt nők vagyunk.Nem akarlak megbántani,mert mindenkinek mások az igényei,más az ideálja,de azért azt remélem Te sem hiszed el,hogy báremlyikünknek is az enyhén túlsúlyos,nálunk jóval fiatalabb,az életben még semmit el nem érő pasid kell?!
van akinek ez a heppje:)
nem tettetek tönkre semmit:)
Ja,csak én meg idejöttem,ők meg eltűntek!!
Lehet,hogy a táncot szervezgetik mégiscsak???:)))
bizony tudod védekezni muszáj:D
különben az összes pasi kihasználna..
Na,egy percre nem nézek ide és máris áll a bál!!
Hát mit mondjak!!!
Füge,már eddig is óvatos voltál,légy résen ezután is.
És csak remélni tudjuk,hogy a két lánynak nincs igaza.:))
:DDDDDDDDDDD
na,már kagylókürt is szegényke???