Dumálgatunk (beszélgetés)
hát nekem most nincs pasim,de ha ő így próbálgatna beszélgetni egy lánnyal,hogy közli mennyire bejön neki,rohadtul nem díjjaznám:D:D
na de biztos velem van a baj,túl féltékeny lehet vagy ilyenek.Dóri te örülnél ha Andris ilyeneket mondana nekem?azon túl,hogy így összejöhtne a régen várt ármas szexünk?:D:D:D
látni fogja hogy beszélgetni próbáltam... ennyi...
a távollétének meg nincs semmi jelentősége mert visszatudja olvasni.
Én tudod min lepődtem meg Dóri?!
te vagy a bankár,te értessz a számokhoz,de mi annak az esélye,hogy egy fórumra,ahova átlagosan 6-8an írunk max,betéved 2fiú akik pont mind a ketten 18centi körüliek,100kg-os mackós testalkatúak,21évesek,és ráadásul nem rég lettek 21évesek ahogy mondták,jah és mind a ketten a 3.kerben laknak?!
zenél,producerkedik,meg azért vannak magán vállalkozásai is,tehát vállalkozó is:D:D
asszem már lassan 1éve facér
mit szólna??:D nem a kezét kértem meg:)
egyébként meg nem féltékeny szal semmit:)
pedig baráttal is jóó:D
bár tényleg nem ugyanaz mintha szerelemböl lenne...
nem vállalkozó:D:D
Hát szerintem helyes srác:D:D mondjuk kicsit lehetne magasabb,de ezt leszámítva nagyon okos,és jó dumája van,és mindig csomót röhögünk:D
és hát szőke,nagyon szép bőre van,izmos,de azért nincs szétgyúrva,mindig egy medvebocs jut róla eszembe :D:D
óóóó nehogy azt hidd:D rám is úgy szóltak még egy másik fórumon hogy tegyek fel képet..:D
nekem eszembe nem jutott volna...
lehet lemaradtam...de nem emléxem hogy visszaolvastam volna hogy milyen magas vagy:) elárulod?:)
nem volt érzelem mentes.Ill az ő részéről biztos nem,mint délután megtudtam,én meg még gondolkodom.
Egybként igen,baráttal még nem nagyon csináltam,csak olyannal akibe szerelem voltam,és már jártunk egy ideje...