Dumálgatunk (beszélgetés)
Semmi visszaolvastam most képben vagyok....
nos én is szerenték már rózsaszín cuccoka tnézni, d esztem a sok stress megtette hatását és megjön előbb a mensim....bár vannak fura dolgok, de nem hiszem hogy egyből sikerült volna. job bis lesz az esküvő után, túl az építkezésen és a nászúton. de ha jönni akakr jön és kész.)))) meglátjuk...de rögtön írok ha tok vm-t.
megyek ebédelni.
pzsssui
szoltam,már említettem mit mondott:)
3év mulva megbeszéljük mikor lesz:)
5ször?naív vagy:DDDDDDDDDD
egy órahossza alatt 5ször:DDD
a rucit előbb látta mint,hogy Bálint képbe került volna:D:D
amúgy a gyerekeket bírom amig nem nekem kell lmegszülnöm,nem az én mellem ereszkedik meg a szoptatástól és nem én kelek fel hozzá éjszaka 5ször:D:D
amúgy mondanom se kell,biztos kisugárzom a gyerekek iránti felhőtlen imádatom,mert tegnap bulizni mentünk s előtte elmentünk koktélozni.Szerinted a főnök kifiának a csokifagyija kinek a ruháján kötött ki?:D:D
:))))
jay néni nekem már rég volt egyittentöl elzárt másik helyem hasonlók miatt:)))
Helló lányok!
Luxi, múltkor azt mondtad, hogy csak 40 évesen akarsz gyereket, most meg megjelenik Bálint, aztán máris mini rózsaszín rucikat nézegetsz? :)
miről szeretnéd tudni,hogy miről van szó?:)
hát jó,csak már elkezdtem örülni:Pjó lenne elsőnek egy kilány,mennék néha babázni,a divat iránti szeretet soha nem lehet elég korán lekezdeni a gyerkbe nevelni,és múltkor Milánóban láttam egy annyira cuki rózsaszín rugdalózót,az volt ráírva,hogy 'dady's little princess' :D:D
szeretném tudni iről van szó:)))
nem hiszem h bab lesz drága, mert akkor banránsak nem kellne már tartania 5 napja, csak egy kis várzés lett volna a beágyazódásnál......meg sztem tudja ő h majd esküvő után, h még tudjak multnai, és nem hányjam szét a nászutut.)))
Ugyan senki nem ismerhető fel. :DDDD
Vagy lehet csak én látom a sorok közt a lényeget? :D
jajj de jó:))
és nem lehetne elmenni dokihoz vagy vérvételre vagy valami,hogy kiderüljön már?lerágom a 10műkörömöm:D:D
Na, tényleg le vagyok maradva......megvagyok drága...ide találtam:)))
és nem tom lehet babásodok.....de nem bizti, csak iylen barnás folyim van és 1-2 jel, de sztem csak a stressztől megjön kicis telőbb, d emeglátjuk!:)
Szép napló! :))))
Majd vonulhatsz te is....a másik helyre. :DDDD
no kit látnak szemeim?:))hogy vagy Baby?
Bálint a "barátom":)
olyasmi,igen:)
anyu jól van köszi,átvittéka Honvédba,van ott imserősünk,úgyhogy mostmár úgy bánnak vele ahogy köll:))
Andrisal mizu?mikor mentek mexikóba,kinézek én is ,ha épp ott vagytok:P
Hogy majd megjön a testi vonzalom mellé a szerelem is? :)
Annyi a meló, hogy ki sem látszom belőle! Most 9-kor értekezelet, addig gondoltam benézek.
Anyukád hogy van?
hát most nem tombol semmi,mer tegnap buli volt,és kissé zúg a fejem:D:D
nagyon elvoltál tűnve baby?merre jártál?rátörsz az év dolgozója címre?:D:D
amúgy Bálint ügyben inkább csak susogás van,enyhe tavaszi szellő,de bizakodó vagyok mint Aigner Szilárd:D