Dumálgatunk (beszélgetés)
Jaj, nálunk az ember akar gyereket, én meg nem. Most ezen nyomul már pár hónapja. Gyerek-gyerek-gyerek. A múlt héten babakocsikat nézegetett.
De én nem akarok!
Most mit lehet egy ilyen emberrel csinálni?
Ja és lányt akar.
akkor eszperente nevek kilőve
:)
mi múltkor döntöttük el a lány nevet: Leila
Engem a Csengével lehet kikergetni a világból.
Ennél rondábbat komolyan....
Fiunál meg a Kende.
Magas sarkút nem veszel fel, ez az első lépés, aztán begombolkozva hordod a felsőket... :DDD
Szegény Bálint, már előre sajnálom, ebből ő nem jön ki sebek nélkül. :(
Nem volt szerelem első látásra, mert én szőke pasikkal nem akartam sose kezdeni. :) Na de neki olyan kisugárzása volt és van, hogy kétszer is végem lett, mint a botnak... :)
:DDDD
húúú,csak az a gáz hogy valaki ezt komolyan is megcsinálja:DD
nem tudom egyébként a lánykaneveket,majd ha aktuális lesz:)
bencémnél nem is tudom már mi lett volna ha kislány....elejétöl fiú volt,tehát komolyan nem is gondolkoztam.Mátém Adrienn lett volna,apa akarta de én már nem...
valamikor rég tetszett a Lili és Panni,most a Zsófi is,akkortájt ezek még nem voltak tucatnevek....kislánykoromban Veronika volt a babán meve,az volt a kedvenc nevem....valószinü valami magyarosat választok majd,de a második név lehet zsidó név lesz,azaz én:)
aztán majd gyüjtünk neki lét a szabadulására:)
lehet Sz. Dzsennifer Izaura Dzsesszika lesz...miért ne lehetne 3utóneve?:))
képzeld mostanában nem kapok priviket,nem is értem mivan.Lehet,hogy rájöttek,nem engem kell fikázni,hanem a sjaát életüket/kinézetüket helyre rakni?!:D:D
képem nincs bálintkáról,neten meglehet nézni,de mivel házi nincs,neteset nem teszek fel,még azt hiszik,rajongó vagyok:D:D
Hát mikor legutoljára gimiben méreckedtünk ott 170volt,de apu megmért múltkor centivel akkor 172voltam,de szerinte nyújtozkodtam:D:D de szóval ekörül,nem vagyok egy szupermodell tipus:D:Dmondjuk Kate Moss se túl maga,szóval még bármi lehet:D:D
Amúgy szőkés barna haja van,elég izmos,szerintem kicsit ksifiús de szép pofija van.Természetét tekintve meg sokkal nyogodtabb,mint Zolika és nagyon jó humora van,és kicsit főnökösködő tipus,amit azért nehéz megemésztenem,mert én is az vagyok:D:D hát az aba,hogy ő azt mondta,hogy szeret és tudom,hogy nem mint a kishugát.De én nem mondtam rá semmit,mert hazudni nem akartam,de én nem szretem,és bevalom kurvára nem érzem,hogy tudnám férfiként szeretni.Egyszerűen nekem ő haver,nem tudom csoállni,felnézni rá,pedig nekem ez nagyon kell egy pasinál.Csak nehéz mindig mindent egyedül megoldani,nehéz ,hogy sosincs ott egy pasi mikor kéne,és most jó hogy van aki cirógat,meg kedveskedik.Persze sok pasi kedveskedik egy étteremben vagy a strandon,de az más mert azt tuomd,hogy a melleimnek szól...
Neked Andris szerelem volt első látásra?
Centijei?miért,ha jobbak Andrisénál,cserélünk?:D:D
amúgy ez az egyik fő bajom,mármint nem a lenti centik,azzal nincs baj szerencsére:D:D de alacsony.173cenit,na hát én nem ehhez vagyok szokva,szerintem nayon őt se fogok megszokni,na nem pont ezért de akkor is,picit zavar na,ez most nagyon gáz,mi?:S:S
Az jó, hogy a rucit előbb láttad meg, na de most megint visszagondoltál rá! :D
Majd szerzel egy éjszakai szoptatós dajkát, bár ilyen jó plasztikai sebész mellett nem értem mit parázol! :D
Neked csak a szád nagy, szerintem tök gondoskodó és vagány anyuka lesz majd belőled.
Tényleg, Bálint hány éves? Centiei?:D