Dumálgatunk (beszélgetés)
ááá,azt nem hagyjuk neki,hogy letörölje:DDD
Szia Luxi. Megnéztem a képeid. Nagyon jók :) Csak le ne töröld.
vegyes...nem írom ide mert holnap még kibeszél a hoxanépe:)
valaki magaarázza már el nekem,hogy egy nő aki orvostan hallgató és kisgyerekes anyuka,ohgy a francban írhat,olyat egy anorexiával és buléiával kapcsoaltos témába olyat "jó tanácsként" hogy azért ne csinálják a kóros nem evés a lányok,mert a szüleiket idegesítik a csúnya a látvánnyal?!neeeee,ez msot tényleg komoyl?pffff
mikor jön a bálintod?mentek valahová?
én is fürödni szépségesen:)))
na lányok mindenki eltűnt?én elmentem fürödni,hogy szépségesen várjam Bálnitomat,de ti hova tűntetek?:(
no irjatok valami vidámat,letörem mint a bili füle:(((((((((
igen, a többi hosszabb volt, de olvastam az újságban, hogy a negyedik évad, amit már leforgattak az USA-ban, még ennél is rövidebb lesz.
Na, a párom most majdnem szívrohamot kapott. Nincs meg a 13. rész NEKI? Ez felháborító. :-)
Na, de majd megszerezzük valahonnan.
van egy 13. rész is: The Art of the Deal
de még ez is elég kevés, a többi évad huszonvalahány részes volt
Nekünk 12 rész van meg a 3. évadból, és mi úgy tudjuk,hogy ennyi is van. Az utolsó rész címe: Hell or High water
Ne faradj, beirtam tobbfelekeppen a keresobe es nem adta ki. Ezek azert regi zenek, nem feltetlenul vannak felrakva.
ha hazafias attol még nem fajgyűlölő:)
ez az egyetlen zenei közös pontunk,a Kárpátia...
hány rész készült el összesen a 3. évadból? én csak tizenhárommal találkoztam a neten, csak ilyen kevés lenne a 3. évad?
megnézem majd megtalálom e,a gépem ezt irta ki hogy :foci....szóval nemtom mi a címe én nem ismertem,olyan ria-ria hungáriás,és semmi extra csak valahogy tetszett...
ő is ezt mondja, de nagyon hazafias hangnemű. Valahogy túlontúl fennkölt. De majd legközelebb jobban megfigyelem.
A férjed is szereti ezt a muzsikát?
Nem fajgyulolo, csak felhasznaljak szelsosegesek is.
Megneztem kerestem youtube-n azt a Beatrice zenet, de nincs rajta. Amugy nem ismerem :S
A Kárpátia nem fajggyűlölő zene...kérdezd meg Misudat:)
:-))))))))) Misu is imádja a Kárpátiát. Hát, tipikus fajgyűlölő zene, de nem baj. :-) Egy-két száma jó. :-)
Ma lesz a Szökés 3. évadjának első része. :-) A párommal rajongók vagyunk, angolul már letöltöttük, de azért magyarul csak jobb lesz, élvezhetőbb. Főleg Misunak. :-)
Van aki még szereti?
mostanában szinte kizárólag Kárpátiát hallgatok ,vele Vádló bitófákat,Egészséges fejbört és efféléket:)