Ducik-kezdésnek tekerés...a szobában (beszélgetés)
Várom a tapasztalataidat. Éget-e használat közben és a többi.
Puszi
Sziasztok!
Kiváncsi vagyok, milyen hatása lesz a krémeknek.Én is vettem, egyszer de lusta vagyok és ott van a szekrény aljában.
Tegnap fogorvosnál voltunk.Hát az áraktól bíztos fogyni fogunk,.Hú......de sajnos kell .
Ma este tekerek, mert tegnap kihagytam.Estére még benézek hozzátok, addig is szép napot nektek.
Na itt vagyok:D
Oliva méregtelenító masszázskrém,meg szintén Oliva zsírégető,karcsúsító krém,ez új termék,és a kettő együttes használata ajánlott.Ez utóbbi fóliázós,betekerem magam és 1 órát rajta hagyom.Nincs még tapasztalat.Rendeltem még eg rekongem nevü paprikás emulziót az is zsírégető,még nem jött meg.Amúgy még nem használtam korábban ilyeneket,ártani,nem árthat...puszika
Tudom:DD
Lusta vagyok a szekrényig elmenni,de nem felejtem el....
Van valamilyen hatása.?
Semmi ilyesmit nem használok,pedig ott vannak a drága Avonos krémjeim, erre lusta vagyok, mert olyan lassan szívódik fel, nincs türelmem kivárni, mennék már csinálni a dolgomat.
Hát..... ZSÍÍÍÍÍÍRÉGETŐVEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szegény pocikám ezer évben egyszer kap testápolót,na de most bepótolom!:DD
Vigyázz vele, csak óvatosan.
A víz nekem se azonnal segített, csak a hideg hatására, meg a sikálástól valamivel hamarabb enyhűlt az a pokili maró fájdalom.
Szia!
Nem rád gondoltam, bocsi, ha nem voltam egyértelmű, Vikkimakkának irtam, mert Ő kérdezte milyen is.
Bocsi ezerszer.
Sziasztok!
Nekem is ilyen órám van, avval a különbséggel, hogy akciósan 25000,-ért vettem.
Elraktározza adatokat egy hétre, összeadja, még azt is kijelzi az enyém, hogy az elégetett kalóriából, hány százalékban ment a zsír rovására.
Ird be a keresőbe és ott utánna tudsz nézni, van olcsobb és van sokkal drágább is.
Szia.
Milyen az a polár óra és hol lehetne beszerezni?
Köszi: Viki
Szia!!
Igen , én figyelem a pulzusomat, van egy polár órám és annak függvényében tekerek.Csakis zsírégető tartományban.Mert zsír az van bőven.
A pulzust szoktátok figyelni tekerés közben, mert akkor igazán hatásos, ha a zsírégető tartományban tudjátok tartani. Ha kevesebb nem olyan hatásos, ha több akkor meg izmot fejleszt.
Vékyony párnát szoktam a nyeregre tenni és akkor nem zsibbad el a hátsóm.
Azt a fahéjas krémet én is kipróbáltam valamikor, gondoltam, ha lúd legyen kövér, bekentem magam , néhány másodperc múlva üvöltés, rohanáh a kádba, sikamika, mire eltünt a hatása majdnem megőrültem.
A combom olyan volt mint a pipacs, azt soha nem felejetm el, utána olvastam, hogy krémbe kell belecseppenteni néhány cseppet és azt felkenni.
Jó reggelt Lánykák.
Ki hogy van?
Jó reggel!
Tegnap este sikeresen letekertem, 80 percet , de úgy, hogy 40 perc 5 perc séta és újból 40 perc.Nekem a fenekem mindig lezsibbad a tekerésnél.Nektek?
Ma iszom már én is a port. Estére fogászatra megyünk, ma szabadnapot adtam tekerés ügyileg.
Szép napot nektek.
Lehet, hogy egy csipet fahéjat teszek a porba, ez most jutott eszembe, Mazsidrazsi krémjéről.Hátha jobb lesz az íze.
További ajánlott fórumok:
- Hány fok van a szobában, ahol most vagy?
- Abnormális ha egyedülállóként egy szobában alszom gyerekeimmel?
- Altatás külön szobában
- A fölöttünk lakó szomszéd éjjel-nappal dübög, futtatja a a szobában a kutyáját, és a gyereke is tigrisbukfenceket hány a fejünk fölött.
- Ti egy szobában vagytok a babával?
- Egér a szobában