Dr. Gáspár Levente plasztikai sebész (beszélgetés)
Sziasztok!:)
Olyan kerdesem lenne, hogy a melleket kozelebb is lehet hozni egymashoz a mutet soran? Sajnos nagyon tavol allo melleim vannak, a nagyobbitas mellett szeretnem kozelebb hozatni oket. Ez mennyire lehetseges?
Koszi a valaszaitokat!:)
Szia!:)
En ma telefonaltam konzulatios idopontert, es aug.29-re kaptam! Elvileg addig:)
hülye vagyok elolvastam :D
hàt èn magàn a konzin ràkèrdeztem, hogy xidöpontkor szabad-e mèg, úgyhogy a papírra felvàzoltuk, màr csak a nögyógyit kell elintèznem, ès akkor lesz beirva, remèlem nem ùszik el addig az idöpont!
Sziasztok lányok,
töltöttem fel 1 éves kontrollról beszámolót és néhány képet.
Remélem mindenki jól van. Minden leendő cicisedőnek kitartást, remélem segít a fórumon megtalálni a számotokra megfelelő orvost. Aki már túl van a műtéten annak gyors gyógyulást kívánok.
Puszi :)
Sziasztok!
Még teljesen új vagyok itt a fórumon, még csak olvasgattam a hozzászólásokat. A lényeg, hogy végre eldöntöttem és szeretném a mellnagyobbitást. Két gyerkőcöm van, szoptatás alatt G kosaras melltartót hordtam. Utána lefogytam, sportolok és konkrétan eltűntek a melleim. A sport miatt viszont láthatóvá vált a mellizmom, és teljesen eltűnt a zsír a mellkasomról. Természetes formájú, csepp alakú ciciket szeretnék, de nem tudom elképzelni, hogy állnának ilyen típusú felsőtesten. Van köztetek olyan, akinek hasonlót csinált? Köszönöm a segítségeteket !
Sziasztok!:)
Meg uj vagyok a forumon, hamarosan megyek konzultaciora a doktor urhoz!
Sok jot hallottam rola, es a honlapjan talalhato kepek is meggyoztek, de szivesen latnek es olvasnek a ti tapasztalataitoktol! Jelentkeztem par naploba, remelem nem banjatok, es elore is koszonom, ha szabad a betekintes!:)
Köszönöm szépen 😊
De jó lenne, ha már én is túl lennék rajta és láthanám a végeredményt. De nekem még várnom kell még kb. 2 hónapot a szoptatás miatt.
Még sajnos nem enged a naplódba a rendszer 😯
Sziasztok! Csajok egy kicsit összezavarodtam!
Most voltam kötéscserén tegnap és úgy emlékszem h GL azt mondta hogy mostmár napi 1-2 órát lehet melltartó nélkül lenni két naponta meg zuhi. Minden nap le lehet akkor venni a melltartót vagy csak kétnaponta ha zuhi van?
Szia! Jelentkeztem a naplódba! :-)
Engem szeptember 15en műt es anatomiait kapok én is, 365cc-t. Nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre. Köszönöm, ha segítesz.
Szép napot!
További ajánlott fórumok:
- Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész
- Ismeri valaki Dr. Rezek Ödön plasztikai sebészt?
- Te kés alá feküdnél ha kérhetnél bármit egy plasztikai sebésztől ingyen?
- Mit kérdeznél elsőként egy plasztikai sebésztől?
- Kik azok az ismert magyar nők, akik plasztikai sebésznek köszönhetik szép kebleiket?
- Dr. Falus György plasztikai sebészről mi a véleményetek? Leginkább a mellplasztika érdekelne!