Downton Abbey (beszélgetés)
Nem szeretem az ilyen megoldásokat...
én megrázónak neveztem el magamban :/
Eltelt egy hét szóval holnap :D
Én is sajnáltam, egyébként meg nem olyan rondaság, mint aminek beállítják.
Szerintem nagyon rozoga volt hozzá a vőlegény.Túl fiatal még ahhoz hogy így megalkudjon...Viszont a történet szerint annyira ragyogott az esküvő miatt hogy megsajnáltam én is.Akkoriba nem volt irigylésre méltó a vénlányok élete...
Tegnap néztem meg videóról. Én sajnáltam szegény Edithet, és most az öreglányt sem értettem.
Mert amúgy, ha Edithért tolongtak volna a kérők, akkor még rendben, de pont nem talált soha a saját korosztályában senkit, akinek kellett volna. Másrészt akkoriban a 20-25 év korkülönbség teljesen belefért. Annyira ki szeretett volna már teljesedni, mint nő, mint ház asszonya, feleség, anya, szerintem ezzel a pasival azért egy gyerek simán összejött volna.
Na, mindegy, baromi kíváncsi leszek, hogy férjhez megy-e valamikor még.
A tv-be ma volt a harmadik :D
Sziasztok, online már megnéztem 6 részt a 3. évadból.
/Nem áll módomban a TV-ben nézni vas. esténként, viszont nem akarok lemaradni róla, úgyhogy, amikor van időm nézem online./
Nagyon jó, érdemes nézni!
:D
Nem is szabad csak utólag...
Sajnos igen. Én azért sajnálom Edithet.
A tv újságba már lelőtték a poént...
Persze, hogy fiatalabb való neki, de pár éve még simán hozzáadta volna az apja Edithet.
Szerintem itt annyira nem számít ez a testi hiba, végülis ott a személyzet, dolgoznia nem kell.
Edith felnőtt nő, ha neki megfelel a rozoga, akkor mi a gond? legfeljebb hamarabb örököl majd :)
Akkor még egészséges volt...
Nagyon távoli rokonok. Olyan szegről végről éppen csak .Nem igazi unokatastvérek.Csak a cím miatt keresték meg különben nem tudnának a létezéséről se. Edith szegény mindig a rövidet húzza pedig most már nem is gonoszkodik.Amúgy elég rozoga a vőlegénye azért szerintem is fiatalabb erőteljesebb kéne mellé.Tényleg túl fiatal hozzá.
na igen. Mary hozzámegy az unokatestvéréhez (de értelmes gyerekeik lesznek), Sybille a sofőrhöz :) de Edith nem mehet hozzá a gazdag, nemes úrhoz, aki a család barátja :)
Sziasztok! Ma néztem meg a vasárnapi részt videóról.
Azt nem értem, hogy Edith apjának most miért baj az, hogy Edith hozzá akar menni az idősödő pasihoz.
Még régebben simán hozzáadták volna, akkor is megvolt köztük a 25 év, akkor nem volt baj, most igen?
Köszi, hogy megpróbáltad, kedves vagy. :) Én sem találom sehol.
Szerintem jó :D Mármint a sorozat és a naplód is.
Az 1. évad 1. részét keresgéltem, hátha megtalálom, hogy segíthessek Neked, de nincs meg:/
A gépem is lefagyott az egyik ilyen sorozat-online oldal megnyitásakor, úgyhogy befejeztem.
Tudja-e valaki, hogy a legeslegelső részt hol lehetne megnézni?
Mary sokkal jobban néz ki,kibontott hajjal,nem olyan szigorú az arca.
Szerintem is jó volt az első rész,várom a vasárnapokat:)