Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Downton Abbey (beszélgetés)
[link]
Az első pl 7 részes itt rajta van a többi is.
már csak 3 rész van, ha jól írták a port.hu -n
a 4. évad 8 részes
a többi lehet, h. hosszabb volt !?!?
nem emléxem :/
Az új komorna kiebrudalását nem sajnáltam :)
A komornyik volt : a cselédséggel lakott meg evett meg játszott. Olyan nemszeretem rész volt ez számomra... Az egész eset ezzel a komornyikkal végig olyan esetlen erőltetett volt . Érthetetlen volt Anna túlzott kedvessége is és hogy minek ment ki a koncertről. Molesley ( unalmas karakter ) és az új komorna is túl sokat szerepelt stb... Az öreg grófnő jelenetei voltak csak a szokásosak :) Azért holnap megnézem ...
jaaaaajjjjjj
igazad lehet, bekavarodtam kissé ;-)))
Én is nézem. Aki Mary kezét megkéri az az uraság. Aki Annával elbánt, az meg az úr komornyikja (ha jól raktam össze).
De bűnhődjön meg mindenképp.
Jut eszembe'
remélem, én is, h. lebukik, ez a szemét, mert
nem átallott megkérni Mary kezét, miután
Annával jól elbánt!
Undorító!
Nem fél a lebukástól, mitől ilyen biztos abban, h. megússza?
Igen, az öreg grófnő. Eszméletlen beszólásai vannak!:)
(És szerintem Pásztor Erzsi hangja nagyon jó hozzá.)
A kezdeti békebeli sorozatból tiszta drámát csináltak :( Már tényleg csak
[link] ő dobja fel...
Szegény Anna:(((
Azért remélem az a rohadék valahogy megbűnhődik.
Nekem is az volt a fehér folt, hogy hogyan került vissza az a gyökér Thomas. Köszi, hogy leírtad, valami így már dereng.
Hát annyira nem tetszik már a sorozat. Persze nézem tovább de nem olyan mint az első évad...
Azt hiszem, Carson. Nem igazán tetszettek az első részek, továbbra is a Nagyi a kedvencem.:)
Valami beugrott:
Thomas segített valamelyik inasnak, megmentette őt,
mert gyepálták (vmi mulatságban, ahol az urak is részt vettek) és ezért a főkomornyik (mi is a neve?)
nem árulta be a Lordnak.
Szerintetek jól emléxem???
Eltelt egy fél év a haláleset óta a történet szerint szóval bármi lehetett közben.
Meg kellett volna nézni az ismétlést ( mindig ismételték ) ... De nem tudtam hogy elkezdik végre a negyedik évadot.
Igen!
Te akkor ezek szerint emlékszel rá?
Nekem az a homály, hogy mégis visszavették? (És elég maga lovon is ül.)
A komorna intézte el bosszúból ( aki helyett most kerestek újat ) hogy félreértse a szitut így kikezdett a kollégájával aki nem is volt meleg.
Igen, akkoriban ugye más elbírálás alá esett, és erre határozottan emlékszem, hogy elég megszégyenülten távozott. (Csak arra nem emlékszem, hogy mégis visszavették volna...)
ohh, szia
én ár nem is emléxem erre :(
ilyen okból rúgták ki ?
Sziasztok!
Nem tudom, miért, de úgy emlékszem, Thomast, mármint a komornyikot kirúgták a múlt évad utolsó részében. Most meg ott volt, és elég magas lovon ült.
Ma este 20:00 :
4. évad 1. rész! /Story4 TV/
ja, bocs
akkor a 4.-re nincs pénzük, pedig mennyi lóvét beszednek tőlünk, meg a rengeteg reklám
mégis mindig mindent ismételnek
elővesznek
újra leadnak
:/