Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Most lehet menni újra pihenni.
Jó hétvégét mindenkinek!
Nem kell aggódni, hamarosan rengeteg dominó lesz, de csak 5 pontért kapható.
1 pontért (0) | 2 pontért (0) | 3 pontért (0) | 4 pontért (1) | 5 pontért (11)
Jó reggelt!
Mi történt az aukción ???
1 pontért (0) | 2 pontért (0) | 3 pontért (3) | 4 pontért (2) | 5 pontért (12)
Összesen 17 db dominó ???
4 órakor vásároltam dominót az aukcióról, akkor még rengeteg dominó volt 2 és 3 pontért is. (kb. 50 db)
Ez egy érdekes nap lesz ...
Maszek52 egy privátnak szánt üzenetére válaszoltam itt, amit véletlenül ide írt. Talán ezért lett törölve a bejegyzése.
Ami pedig az "idézetbe tett mondatot" illeti, én azt gondolom, hogy a lerakott dominók újra játékba kerülnek. Lehet, hogy nem így van, de én így tartom logikusnak, hogy van egy készlet, ami körforgásban van, kiürül és visszatöltődik. Mivel én sem vagyok programozó, ez a gondolat csak egy lehetőség a sok közül.
Az egy dolog, hogy nem látom, mire válaszoltál: ugyan milyen moderálni való dolog lehet egy dominóval kapcsolatos hozzászólásban?
De amire felfigyeltem, az ez a mondatod: "... a már lerakott dominók újra játékba kerüljenek." Ez komoly, hogy van egy dominó adatbázis? Nem gondolnám. Mert akkor mi van az állandóan változó játékosszámmal?
Én mindig úgy képzeltem, hogy például 5-5-5% valószínűséggel kapunk ajándékot, sárgát és fehéret, mondjuk 10% valószínűséggel jokert (ezek csak légből kapott számok), a többi pedig a normál dominó
Azon belül véletlenszerűen osztja a gép.
Én legalábbis így írnám a programot, ha programozó lennék.
Szia!
A sor végén 9-es volt, ehhez kaptam az asztalomra egy 9/Joker-t, amelyet megfordítva beillesztettem a sor végére, utána leraktam egy 3/1-t és egy 6/3-t.
Ha a lerakott dominóim között van színes (sárga vagy fehér) esetleg Joker-es, akkor igyekszem leüríteni asztalom, hogy a már lerakott dominók újra játékba kerüljenek.
A +1 pontos ajándék ritka.
Délután 15 óráig pihenő.
Sűrű lesz a késő délután vagy az este.
Majdnem vettem egy ajándékot.
Egy pillanatra láttam az aukción, meglepődtem és mire kapcsoltam, addigra el is tűnt.