Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
oké!Írd már meg a számot,a vonalasat légyszi!
éjjel én sem maradok fenn,egyszerűen nem tudok.szerintem hoxáék kiakarnak nyirni benűnket.azzal.hogy éjjel is van óra:)))aki dolgozik az nem tud ébren maradni.
Nem éri meg, mondom most:-))
De ha este bedinnyézek, akkor lesz itt nemulass:-DDDDDDDDDDD
Én sem tudom meddig lehet ezt így csinálni? Már teljesen kivagyok? A rohadt szúnyogok meg elbújnak az asztal alatt, és már teljesen megették a lábam:-((((((
Lehet, hogy én is a sötét lyukban vagyok???
Akkor nem csak én gondolom így. Szuper. Úgy örülök Neked.
Én is, így gondolkodom, már:-DDD
Hajnalban csörgött a telefon ébresztője, mert vásárolni akartam volna. Úgy elhajítottam, hogy csak na:-)))
Képzeljétek, megfogadtam, hogy csak akkor maradok fenn éjjel, ha tudok, nem muszájból. Ja, és nem kelek hajnalban(ettől korábban), csak, ha nem tudok aludni. Nagyon fáradt vagyok.
Na a toplistán úgy vannak a sorszámok:
1111= azonos pontszám,
55555= azonos pontszám,
10,10,10= azonos pontszám, de ha nem lenne azonos pontszám, akkor a második sor lenne 2., a harmadik 3. és így tovább.
Mivel négy első van, az 4 sor, ezután az 5. sor jön, ezért azt 5 pontosnak veszik. Ebből is van több, és amikor elfogy, nem 6-tal folytatják, hanem az amúgy következő sorszámmal.
Elég érthetően írtam le?
Jó reggelt. Ma inkognítóban, saját névvel szerepelek.
Szia!
Már én is erre járok 4 óra óta...
És gyönyörködtem az akkor kattintottak névsorában: Katák..., mind, meg még valaki...:)
Legyen szerencsés napod!
este kérdezni akartam, a Te párod mit csinál idegen honban?
Ezek most nincsenek, mert több 4. helyezet van, több 6.helyezett van, ilyenkor azok aszámok kimaradnak. Ha sorban egymás alatt, elszámolsz egyenként, akkor látod, mire a 12-hez érsz, hogy sorrendben a 12. is. érted??
Ha nem hívj fel, mert írni is nyűgi még:-(((
talán a nemtom=nem tudom -al! nem?
kávézok és visszajövök...
Én meg ma bambi vagyok még. Majd megértjük.
Ó már értem, köszi. A redőnyők még rálógnak a szememre, az agyam meg enyőkés. De azért lassan már ébredezem! :-)
Inkább haggyjuk(nem tom ezt a szót hogy kell írni helyesen)!
Úgy se értem meg!
Holtversenynél így írják ki. Aztán folytatják a számozást.
És gondolom az utolsó kattintás ideje alapján alakul ki a sorrend.
Igen. Aki kevesebből teszi ki ua., akkor jobb a helyezése.
5,7,8-ezek a számok hol vannak?
Elmondod min gondolkodol, hogy nem érted? Mert én még nem értem, mit nem látok, hogy értem.
Pontegyezőség miatt, holtverseny van, és ezért van egyforma száma több emberkének:-DDDD
passzív módon váltam aktívvá? erre gondoltál? van az úgy ha semmit nem teszel, akkor jobban jársz!
Nincs is 13. Vagy már nem látok. Szóval, pontszám, mennyi domi van lerakva, mindezt hány órából. Aki kevesebb órából rakja ki ugyanazt, az előrébb van.
Eztet most én sem igazán értem. Lehet, hogy kimaradtak még alszanak? :-) Jó nekik!
Szép reggelt mindenkinek!
Mire odaérek, kihül! Ahogy most kinézek, és érzem magam, a pokolban egy szépségversenyt nyernék, az tuti:-)
OKÉ!Eddig én is értem....
További ajánlott fórumok: