Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Ezt meg Neked találtam:-))
Ne feledjük: a türelem a bölcsesség tartópillére!
Hol laksz? Lehet priviben is.
Most hogy megnéztem melyik dominóról beszéltek, láttam meg, hogy valaki megvette az enyémet!:)))
Hurrá, és hálám neki érte, bárki is volt, kösziiiiiiiiii!:))))))
Ezt is most találtam, és szerintem tökéletesen IGAZ:-)
A legfontosabb igazságok mindig félszavakból derülnek ki
... mit ne mondjak, akkor van jó napom, ha jönnek hozzám! Hála az égnek, gyakran, egy városban élünk, csak a fiam van egy kicsit messze...
Én erre már pár napja rájöttem:-((
Engem éppen ezért inkább a lerakott domik száma izgat, mert nem érzem kényszernek a pontgyűjtést. Én nem akarok versenyezni senkivel, és a magam örömére szeretnék játszani:-DDD
Na, mindjárt jövök, de a srácok megint éhesek. El sem hiszem, ma már 5-ször ettek.
Nahát, tényleg kicsi a világ. Aranyos unokáid lehetnek, ha ilyen beszólások vannak.
Ne viccelj! Nincs mit! :)
Nem adom. :) Nagyon hiányozna.
Köszönöm, neked is, és ígérem, nem éjjelezek többet. Nem is bírnék.
Kicsi a világ! A fiam és a menyem is Nyúlon élnek.Unokáim, a lányom gyerekei nemrég voltak náluk egy hétig, nagyon élvezték! Megint egy aranyköpés az aprótól, arra a kérdésemre, hogy a kutya tetszett-e neki: igen, képzejd, nagyi, a kutyának nőtt szakálla, - meg a Jacikának is! /Lacika a 40 éves fiam/.....
Én is meghagyom, ha utánna megígéred, hogy pihensz is néha:-))))
Persze, hogy meghagyom, viccelsz??
Én tutira nem fogom megvenni!MEGIGÉREM!
:-)
Marzipánnak kerestem valami, frappánsat, és ezt találtam:-)
Én csak most olvastam vissza:-((
Szia Csaba , jó pihenést, jó utat, érezd jól magad:-)))
Csajok, srácok. Egy rohadt nagy kéréssel fordulok hozzátok! Nem-e lehetne-e megoldani, hogy Koleszterin domiját meghagyjátok Nekem? Tudom, pofátlanság ilyet kérni, ennyi játékostól, de 2 napja kergetem a domikat, és feleslegesen virrasztok. Ha igen, köszönöm. Ha nem, akkor köszi a figyelmet.
gyermeket elfogadok a szabira, és megtan. sok-sok játékra!!
Az igazság az, hogy megbolondulok
Az igazság az, hogy szóhoz sem jutok
hogy mért vagyok ilyen, és mért csinálom ezt
Csak akkor derül ki, mikor már vége lesz
ezt most találtam:-)
talán így nyugodtan megyek: Pontszámod: 11. Ezzel 129. helyen állsz a toplistán. SZEVASZTOK!
Sziasztok! Csak benéztem. Majd jövök!-)))
Szerintem még élvezi is. :D
További ajánlott fórumok: