Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Sziasztok! 11 és 12 órakor VOLT ? Köszi , ha válaszoltok...:)
Ő NEM NYÚL, HANEM BAGOLY!!!!!!!!!!!
én az ötből egyet sem tudok lerakni,viszont 1 pontom van.aukcióra nem elég,venni sem tudok.türelmetlen vagyok,elég nehéz így játszani.pedig tetszik.jó lenne ha lenne egy kis indulótőke.
Ebben a játékban nem nagyon lehet jó tanácsot adni, mert mindenkinek más jün be!:(
Pl. aki dolgozik, nincs annyit a gépnél, ő is másképp taktikázik, mint aki többet van itt...és így tovább.
É sajnos nem dolgozom, itthon vagyok, az én taktikám az, hogy amikor olyan domit ad az óra, amit le tudnék tenni, inkább várok, nem teszem rögtön le!
Általában megvárok 4, vagy sokszor 5 domit is, és akkor variálok, így többet tudok letenni, és még az aukciósok közé is keveredhet olyan, amit a lerakottak pontjaiból meg tudok venni.....de ezt tényleg csak az tudja így megtenni, aki több időt tölt a gép mellett, vagy közelében!:(((
Huha,nem semmi hogy egymás után ennyi óra van...
Én is arra megyek rá inkább, de veszteni ezen pontot nem akarok. Mire odajutok, addigra nincs meg a domi. Ma 4 pontért is elvitték előlem.
Akkor éri meg a 3pontos, ha azzal együtt négyet le tudsz tenni. Most éppen erre pályázok, ha el nem happolják előlem.
Igaz lassan nőnek így a pontjaim, de én a lerakott dominó elv szerint játszom.
tetszik ez a gazdaságossági érv! ezért vagyok magam is oly depis! nem éri meg, és az ajándék is elveszik. csak azért nem kombinatorikázom hogy ..
Lányok én nem tudom mit csinálok rosszul, de inkább csökkenek a pontjaim, mint nőnek. Mire a kinézett dominó elfogadható áron lenne, lecsúszok róla. Ha jön az óra akkor reménykedem, hogy talán majd most olyan domit kapok amit le tudok rakni. De még véletlenül sem. Kezdek bele fáradni.
NEM veszek 3 pontért domit. Akkor se, ha mindenki elvisz előlem mindent. Egyszerűen nem éri meg. Mások miért vesznek drágán?
Szia, kedves, most látom, te is köszöntöttél!
De édes! Akkor vigyázzunk magunkra, jó? Bár néha én is öregnek érzem magam, főleg, ha virrasztok.
Amíg itt az óra, kezd elölről. Nincs vesztenivalód. Ez az én mottóm. Szerintem bejöhet, sőt, még jobban is járhatsz.
egyébként a 4 éves cserfes kislányunokám megfejtette, miért öregedtem meg: azéjt lettél öjeg nagyi, mejt nem vigyáztál magadja!
Már én is gondoltam rá. Komolyan!
MIKOR,ÉS HOVA SZERETNÉD????????
dühít, mert tegnap már volt 12 pontom - most meg megint csak 1 van
csináljunk egy telefonláncot
és senki nem marad le :DDDD
csak 1 csörrentés kell :)))
valaki megcsörgethetne, ha lesz óra :)
Így könnyű. Egy mázlista, éjszakás férjet akarok!!!
:D
na, megyek elaltatom a csajokat... remélem természetes módszerrel
NEM KELL AHOZ IDŐJÁRÁS VÁLTOZÁS, FORGALMUK LESZ A MENTŐKNEK!!!!
én szívesen kattingattam a régin eszeveszetten :)
bár még így is szinte mindig lemaradtam, tőlem voltak eszeveszettebb kattintgatók is :D
További ajánlott fórumok: