Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Juhhhhhhhééééééé
Megtaláltam, hogy kell átállítani:-)) Csak el kellett olvasnom a könyvét:-DDDDDDDDD
De van, csak ahhoz még nem értek:-((
Most egy sms-t akartam elküldeni, de egyenlőre csak a T9-el ír, és azt én nem szeretem:-(
:-DDDDDDDDDDDDDDDDD
És úgy-de úgy örülök neki:-)))))
A javát azért én fizettem ám:-))), a család " csak" a sd kártyát adta bele, és egy gyönyörű tokot kapok hozzá:-)))
Vagy a közös pénz, az nem az én pénzem?????:-DDDDDDDDDDDDDD
:-DDD
Várj, utadat majd mutatom
Van itt neked egy titkom
Még jobb lehet, ha akarom
Nézz rám, s mit gondolsz, ki ne mondd
Egy istennővel soha nem érhet gond
Hé, a világ közepén
Táncol a szívem
Mert én vagyok a fény
Hé, a világ közepén
Táncol a szívünk
Mert bennünk van a fény
A közepén, a közepén, a közepén?
Várj, veled leszek utadon
Segít neked egy démon
Árva lelked kulcsát akarom
Nézz rám, mit gondolsz, tudom
Várj, utadat majd mutatom
Van itt neked egy titkom
Nézz rám, mit gondolsz, tudom
Hé, a világ közepén?
Igen:-)) Rádió, mp3-mp4, közvetlenül nyomtathatsz róla, a fő kijelzőjén a parlament van, és ha nappal van szép kék az ég, és madarak szállnak, este 8-tól este lesz rajra és hullócsillagok esnek le:-)))
Ha nem fogadott hívásom, vagy üzenetem van este, mert még csak ezt láttam, tüzijáték van a parlament fölött:-DD
Meg még ezer minden :-))
Majd "pancsolsz" a BALATONBA!!!!
mINEK ANNYIT LUBICKOLNI?,,,,A lábad pedig este aljonéknál megáztatod!!!!!
Nem tudom. Reggel hívtam őket, és azt mondta a nő (szó szerint): Nem csak magánál nincs, hanem az egész világon!!!
Na, körbeteleztem az ismerősöket, mindenhol volt net. Visszahívom a nőcit, hogy mi történt, hisz csak nálunk nincs, erre mondja, hogy 2 falu a világ!! Ezt a két falut javították 24 órán keresztül.
Igen, leszek:-))
De elötte Aljonka csinál nekem szép kezecskét és akkor még gyorsabban tudok, majd írni:-))
De reggel 5-6 között szeretnénk indulni, hogy kikerüljük a nagy forgalmat, és nem valószínű, hogy túl sokáig leszek:-((
Na látod, tudtam én:-))) Te lettél a Colombó most már??? :-DDD
Azt nem igérem, hogy keresek olyan helyet, mert a gyerekeim meg is haragudnának:-))
Ha szembe jön akkor, talán, egy kicsit:-DD
De strandolni szeretnénk, még ha esik is az eső, mert akkor már mindegy úgy is vizesek leszünk:-))