Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Ma sem kaptam semmi lerakhatót,viszont mind a két lányom kapott ajándékot,+ sárga vagy fehér domit.
Az én szerencsémről ennyit.
Jó reggelt mindenkinek!
1, 2, 3, 5, 12
Na, most én is jó ajándékot kaptam. Minden lerakott +1 pontot ér. Csak nincs mit lerakni, és itt az éjszaka:-((((
Jó éjt!
Szia!
Csak nem éjszakás vagy? Remélem jól vagytok, és a suli is megy. Csöndes, nyugodt éjszakát, és sok dominót kívánok neked.
Akik aludni térnek, azoknak szép álmokat!
Szervusztok!NEM ÉRTEM!!!Ahányszor benézek a Fórumba, elmegy a kedvem attól, hogy sűrűn jöjjek.
Számomra mindegy, mennyit haladok előre vagy hátra, a JÁTÉK ÖRÖME a fontos!Amikor idejöttem, olyan jóízű beszélgetések részese voltam, azóta sokan nem jönnek...,pedig játszanak!!!
Vajon miért?Aki tudja, válaszoljon!
Sziasztok!
Ma kaptam két ajándékot, de csak most néztem meg az egyiket. Az állt benne, hogy feltölti a dominóimat. Volt egy üres helyem, + az ajándék helye. Megnéztem a másik ajándékot is, az szintén ugyanezt tartalmazta. Így most le tudtam tenni 4 db dominót.
Kellemes vasárnap délutánt Mindenkinek!
Hello!
Nyugodjatok már le!!Minden nap kínlódtok valamivel?Hol ez, hol az nem jó!!Nem kell játszani!!
Sziasztok!
Mai dominórák: 0, 7, 10, 13,
Na meg is jött a válasz a "belenyúlásra"!:))
A bizalomhoz annyit: Miért ne nyúlhatnál bele? Nincs az leírva sehol sem, hogy nem módosíthatsz az időn. Nekünk akkor is véletlenszerű, nem?:))
Sajnálom, hogy néhányan ennyien "komolyan" veszik. Kár érte, mert lehetne ez egy jó szórakozás is. Kiváncsi vagyok akkor mennyien dominóznának, ha nem lenne "top-lista"?:))
Dehogy ez gondolom!:))
Abban pedig biztos vagyok, Hoxá-nak sem érdeke, hogy minden Domi lefusson reggel 8-ig. Neki az a jó, ha elosztva jönnek a domik, mert akkor gyakrabban látogatják az oldalt...
Én csak azt mondom találkoztam ilyen esettel. Én pl. kicsit "gyanusnak" tartottam a karácsonyi ünnepek között jövő dominókat, mert olyan optimálisan jöttek:)) Persze ez lehet véletlen is:))
Részemről megvan a bizalom, csak egyszerűen nem értettem ezt a jelenséget, és köszi, hogy elmagyaráztad. :)
Belenyúlás kapcsán pont az ilyen esetre gondoltam, mint amit írtál.