Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Kaptam egy ajándékot ,hogy ingyen vásárolhatok,ilyenkor mindig az öt pontosak közül vásárolok.Pont a Tiéd illett a soromba!
Egyébként nem hajtok egyik kategóriára sem,csak játszom!
További jó játékot Mindenkinek!
Mai DominÓrák: 4, 5, 7, 10, 14
Hihetetlennek tűnik, de megkaptam a harmadik JOKER-emet. Ott virítanak egymás mellett. :-D
Szia! én is csak 1 pontosokat vásárolok, nagyon ritka, h. 2 pontért, már csak ha nagyon tele van a tábla és inkább mint,hogy eldobjam. Úgy látom van aki egyik listán, van aki a másikon törekszik előbbre jutni:)
Jó dominózást a mai napra is!
Köszönöm! Én 5 pontért nem vennék dominót. Ma éjféltől figyeltem a dominókat, de 1 pontért sem sikerült semmit vennem, nem volt olyan ami beilleszthető fazon. :-( Pedig 1 pontért szivesen vásárolgatok, az a kedvencem.
Sziasztok! Szép napot mindenkinek.
Jó reggelt kedves Dominós társaim!
Szia Ildikó!
Én megvettem az 5 pontosodat!
SŐT!Éjszaka a lányaimét is felveszem,mind a ketten kaptak ajándékot,+jokert,egyik egy fehér domit,én meg be sem illeszthető simát.Hát itt az én bibim.
Szia Ildikó.Erről beszélek mindig,hogy ilyet soha nem kapok,egyet sem,nemhogy kettőt.Nagyon jó napom van,ha olyat kapok,aminek a fele joker.De azért tegnap már nagyon közelítettem hozzád,csak az a baj,hogy itt most egy-egy helyezés közt 20 pont különbség is van.
Üdvözöllek Mártika! Elvoltál tünve, hiányoztál. Nem kommentáltuk a dominók mozgását. Én kaptam most két ajándékot és mind a kettő dupla joker. Várom, hogy mikor veszem igénybe a forgatási képességüket. :-)
Az enyémet is,csak öt pont!:)Tegnap óta csak olyan jön ami nem illik a sorba.Mivel nem akarok eldobálni,ezért fel sem vettem!
Köszönöm, aranyos vagy!
Most is mergvehetné valaki, csak 2 pont. :-)
Jó reggelt Mindenkinek!
Ildikó kvittek vagyunk. Az éjjel megvettem a dominódat:-)
Jó éjt, szép álmokat!
Mai órák: 4,
Most néztem meg az ajándékomat, persze félve, de jól tettem, mert azonnali +3 pontot kaptam. Nem szeretem, amikor olyat kapok, ami időhöz van kötve. Abból sosem jövök ki jól.
Az más kérdés, hogy igzából sose volt benne jó ajándék, de a kíváncsiságomat nem tudom legyőzni. :P
Jó éjszakát,szép álmokat!
én egyszer vettem, de nem volt semmi hasznom, csak veszteségem:(
nem is veszek többet
Kétszer vettem, de nagyon megbántam. Tobbet nem veszek az tuti! :-(
Mai órák:2,5,6,11,15,17,18,22,
Mai DominÓrák: 2, 5, 6, 11, 15, 17, 18, 22
Koszonom. Meg nem vettem fel a mostanit,mert sajnos nincs helyem. Kellene vennem egy dominot...:-(
Kerem irja meg vki nekem,hogy mikor van a kovetkezo domi. Koszonom.
Sziasztok!
Szoktatok venni ajándék dominót az aukción?
További ajánlott fórumok: