Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Sziasztok! Minden kedves hölgynek nagyon sok boldog husvéti ünnepet, (normális locsolkodókat)
kívánok. :)
A fiuknak,férfiaknak pedig kellemes pihenést,jó szórakozást.
Ilyen sorozat után a 22,23óra a következő várható időpont:(
Sziasztok!
Hát ez most nem volt fer a géptől. Jó sok dominóra volt már:-(((((
MAI DOMINÓ!!
-2-3-5-7-8-10
Sziasztok!
Kellemes húsvétot
Sziasztok,ma aztán biztos hamar lezavarjuk.
Sziasztok fent lévők!
Na még így sem jártam. Nem tudtam aludni, gondoltam megnézem van-e dominó? Hát éppen elcsíptem a 2 órásit, majd 2 perc múlva már a 3 órásit is. Az 5 órásit nem várom meg.
Szép álmokat mindenkinek!
Dominóórák: 2, 3, 5
Aki fel van,jó dominókat!!
Jó éjszakát szép álmokat aludjatok jól!
Mai DominÓrák: 0, 1, 4, 10, 11, 17, 20
Semmi baj, én is hosszan írtam. Én is jártam már úgy, hogy mellényúltam, és más sikeredett az eredeti tervhez képest. Én itthon vagyok, így elég sokszor fel tudom venni a dominókat, de engem sem érdekel, hogy ki hol tart. Én csak azoknak szerettem volna választ adni, akik csodálkoznak azon, hogy nem haladnak.
Akkor gyerekek kezdek félni... :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mai DominÓrák: 0, 1, 4, 10, 11, 17
Ott is kettő járt. Én úgy emlékszem.
Akkor az írjon nekem, aki benne volt a tesztcsapatban, lehet, hogy ott egy járt? Vagy télleg orvoshoz kéne mennem.... :-DDDDDDDDDDDDDDDD
Az elejétől 2 pont jár az eladott dominóért!
Sziasztok! Segítsetek, légyszi! Régen nem úgy volt, hogy mikor elaukcióztál egy domit, akkor levont egy pontot, mikor valaki megvette, akkor meg kaptál egyet(ami most 2 pont)??? Most én vagyok hülye, vagy tényleg az elejétől 2 pont jár az eladott dominóért????
MAI DOMÍNÓ!!!
0,1,4,10,11.
KÍVÁNOK MINDENKINEK JÓ HÚSVÉTOT!!
Kedves Dominós Társaim!
Ha valakit érdekel:van az iwiwre egy felesleges meghívóm.Szivesen átadom csak írj privibe egy e-mail címet ahová küldhetem.Köszi
Kellemes napot Mindenkinek és jó játékot!
Jó reggelt Buci bácsi!
Én is köszönöm a jókívánságodat!
További ajánlott fórumok: