Dominó játék 2.0 (beszélgetés)
Sztok!
Amit aukcióra küldök domit, ha nem veszik meg azt már nem kapom vissza? És még 1 pontba is kerül?
Köszi :)
Jottem panaszkodni... remelem lehet...
Nagyon szomoru vagyok,ma 4 domit nem sikerult befogni,es a hetvegen nem leszunk itthon... Borzaszto...:-(((
Látod,megy ez,mint a karikacsapás.
/csak nekem nem/ :D
Ügyi vagy!
Mekem másfél hónap kellett, nem rendszeres játékkal, hogy majdnem az ezresbe bekerüljek! Úgyhogy gyorsan utolérsz, ha ekkora léptekben haladsz!
CSak így tovább :-)
Üdvözlünk a fórumon SBB!
Jót nevettem korán reggel. Végre valaki aki elhiszi, hogy nem az számít, hogy mikor kezdünk valamibe bele, hanem az a lényeg hogy elkezdjük és csináljuk. Jó játékot neked!
Gyere gyakran a fórumra és írd meg az élményeidet a kapott dominóidról.
Sok sikert,türelmet,sok sok jó dominót,és természetesen élvezetes játékot kívánok Neked!
HAJRÁ A GYŐZELEMHEZ!
Sziasztok! Na ezt lezavartuk hamar. Nekem is elég jó jött 2 le tudtam tenni, 1 aukcióra, még hely is van a következőnek:)
Szép napot mindenkinek. Nálunk esik:(
Szia Ronka!
Azt hiszem nem is tehetünk mást:-)
Neked is jó játékot és kellemes napot kívánok!
Szia! Én már nagyon félek tőled:-DDDDDDD
Hajrá!!!! Érj utól!!! Sok sikert!!!
Szia Dóra!
Nem vagy egyedül!Még az 5 pontosok között sem találtam nekem valót!Így csak a jószerencsére várhatunk.De azért kívánok Neked is türelmet és jó játékot!
Jó reggelt!
Ilyen az én formám, megint nem tudtam venni olcsón, mert nem volt olyan, ami nekem kellett volna. Ráadásul minden dominóm más, nem illenek egymáshoz:-(((
Mindenkinek szép napot, jó dominójárást kívánok!